PTiCA Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Nevedel jsem kam to zaradit tak jsem to dal sem. Dneska jsem nahodou koukal na nejaka videa z youtube.com a narazil jsem na toto video video je v podstate normalni ale kdyz se dobre podivate tak se mu misto maxidotu zobrazuje graf zrychleni v miste kde se zobrazujou standartni data jako je spotreba, teplota atd. nevite nekdo jak to udelal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Fúha pekné, podobá sa to na ten výrobok čo bol postovaný v OI sekcii, podobný J-Dot-u ale toto nemá chybu No, ľudia sú koumáci a vedia robiť divy keď tomu rozumejú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 To vážně nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Uz jsem to asi pred 3mes daval, nebo jeste dil, a ptal se na to v sekci J-Dot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 (editace) Google nasel http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p290 ale jen pro VW(G IV, Passat 3B(G), Bora) a za 299€ Editováno: 15. Červen 2008, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 muzu vedet co je na tom tak svetovyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 muzu vedet co je na tom tak svetovyho? docela dobrá otázka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Někomu se to zamlouvá, někomu ne. Mě by se třeba líbilo vidět napětí a další věci na MaxiDotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Páni ja by som to bral- parádna vec! Keby to tak malo aj nejakú jednotku, ktorá by to zaznamenávala a ukladala na nejaké médium, to by bola sranda! Inak neviete či existuje nejaký softvér pre 1.8T, ktorý umožňuje sledovať, prípadne meniť charakteristiky motora priamo počas jazdy na nejakom tom notebooku? Jo videl som no hlavne na japonských autách, mohla by to byť celkom dobrá vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.