Publikováno Červen 15, 200817 r Nevedel jsem kam to zaradit tak jsem to dal sem. Dneska jsem nahodou koukal na nejaka videa z youtube.com a narazil jsem na toto video video je v podstate normalni ale kdyz se dobre podivate tak se mu misto maxidotu zobrazuje graf zrychleni v miste kde se zobrazujou standartni data jako je spotreba, teplota atd. nevite nekdo jak to udelal?
Červen 15, 200817 r Fúha pekné, podobá sa to na ten výrobok čo bol postovaný v OI sekcii, podobný J-Dot-u ale toto nemá chybu No, ľudia sú koumáci a vedia robiť divy keď tomu rozumejú
Červen 15, 200817 r Google nasel http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p290 ale jen pro VW(G IV, Passat 3B(G), Bora) a za 299€ Upraveno Červen 15, 200817 r od majkl.s
Červen 15, 200817 r Někomu se to zamlouvá, někomu ne. Mě by se třeba líbilo vidět napětí a další věci na MaxiDotu.
Červen 16, 200817 r Páni ja by som to bral- parádna vec! Keby to tak malo aj nejakú jednotku, ktorá by to zaznamenávala a ukladala na nejaké médium, to by bola sranda! Inak neviete či existuje nejaký softvér pre 1.8T, ktorý umožňuje sledovať, prípadne meniť charakteristiky motora priamo počas jazdy na nejakom tom notebooku? Jo videl som no hlavne na japonských autách, mohla by to byť celkom dobrá vec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.