davidrocket69 Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Nezkoušeli jste prosím něco z toho? http://www.tonystore.cz/2din-autoradia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas60 Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Ahoj, je tu prosímvás někdo z Brna nebo přilehlého okolí kdo by nakódoval Amundsen+ do octavia2 fl ? dlouho se pokouším ale nikomu se do toho nechce nebo neumí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 Ähoj ,mám v octavii 2009 amundsena,chci se zeptat na způsob aktualizace map,cd dvd,sd karta tu ještě není..:-) díky za info david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 posílám SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddiee29 Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 Kluci neví někdo proc mi nepasuje mikrofon do toho adaptéru co se dava do rádia? Menil jsem auta a vytahoval jsem amundsena i mikrofon a ted mi to nejde zapojit. Je možný že když tam bylo původně nokia HF, tak někdo předělal konektory? Nebo je to blbost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin9880 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Dobry den, prosim o radu, nechal jsem si vymenit autobaterii u OII. Ted po zapnuti navigace mi neukazuje aktualni polohu(ukazuje polohu "nekde" v zahranici). Pred vymenou autobaterie normalne fungovala. Zkusil jsem i tovarni nastaveni, ale nepomohlo. Je nejaky figl na restart nebo tak neco? Dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy West V11 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu. Pro Amundsen (RNS310) jsou stále ještě k dispozici mapy ve verzi V10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Čau hoši, chci výměnit do Oktavky 2007 nexuse za amundsena, jakou tam koupit gateway aby vše fungovalo pokud to Teda jde? Multifunkce a maxidot by měl jít ne? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 gateway není potřeba měnit, maxidot a mf volant nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Díky za odpověď všichni mě tvrdí že gateway musím vyměnit jinak mě to bude vybijet baterii Teda moji ženě :)takže jenom nakodovat? s tím volantem a maxikem su Teda zklamaný že nepůjde, měl jsem scouta 2008 predface a tam šel i volant i maxik ale jak se zapla navi tak nešlo na maxiku už přepnout na pc, musela se navigace ukončit aspoň tak si to pamatuju, byl tam columbus tak sem myslel že amundsen bude fungovat aspoň stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 v tom columbusu jsi měl nevhodný software jinak by šlo vše.. gateway stačí přehrát, možná ani to ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Takže u columbusu by to vše šlo u této 2007 co má žena ale u amundsenu to prostě nepůjde? Chápu to dobře? Takže radis amundsena nainstalovat a počkat až jestli to bude vybijet? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Ne, zkontrolovat diagnostikou jasné to jde vidět.. nakodovat rádio samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Ok díky, on ten borec co to tady dělá mě určitě obere a bude chtít měnit gateway,no uvidím jak to dopadne, moc díky, ještě popremyslim jestli do toho jít, šlo mě hlavně o navi na maxiku no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrloop Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 dobry den, mel bych zajem o SD kartu s mapami West v10 pro RNS310 (vw touran)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Ahoj, nemáte někdo prosím vypálené funkční CD s firmwarem 0270 pro jednotku RNS315 (3C0035279J - aktuálně firmware 0263)?Vyzkoušel jsem už asi 10 druhů médií a 3 vypalovačky a ani jedno mi nechce jednotka načíst.Děkuji za pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek252 Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 Zdravím, nemá niekto info či budú mapy pre RNS 310 V11? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Těžko říct... bývají až koncem roku... Co by ale asi zajímalo většinu lidí, tak to, jestli budou ještě někdy vůbec vydané nové mapy East pro RNS315... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 (editace) Zdravím....mám Octavia 2 2008 měl jsem tam Stream ,pak Nexus a Amundsen 310 vše fungovalo jak zobrazení maxidot,tak multifunkční volant,baterie držela,teď jsem koupil Amundsen+ 315 a maxidot nezobrazuje nic a ani multifunkční volant nejde. Editováno: 24. Březen 2019, autor: galaher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardasimi Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 Ahoj , mám OII fl a v něm Amundsen +. Našel by se někdo kdo by mi zaktualizoval software a nainstaloval poslední mapy? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 není problém Humpolec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 (editace) Jardo..tady máš odkaz na aktualizaci.Nedávno jsem ji také dělal z 0319 na 0329 : aktualizace amundsen+ nebo tady : RNS 315 Editováno: 13. Březen 2019, autor: galaher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nospoon Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Myslíte si, že update RNS FW vyřeší i chybu spojení handsfree s iPhonem? Spárování proběhne, ale asi po 30s znovu probíhá hledání a inicializace telefonu. Androidy fungují bez problémů. Pokud by měl někdo z Vysočiny zájem toto vyřešit, budete nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lavin Vloženo 16. Březen 2019 Sdílet Vloženo 16. Březen 2019 Prosím o radu, měl jsem odpojenou baterii. Ted po zapnuti navigace mi neukazuje aktualni polohu, ale ukazuje polohu řádově o stovky km někde jinde. Lze nějak navigaci zrestartovat včetně GPS polohy? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Tak vše nakodované a multifunkční volant pořád neovládá Amundsena(315).Podvolantovou jednotku teď mám 1K0953549AQ,která normálně původní rádio Amundsen(310) ovládala. Na doporuční mám vyměnit podvolantovou jednotku za 1K0953549CH.Je ještě jiné označení jednotky,která by ovládala multifunkční volant než 1K0953549CH ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.