Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Dobrý den chci se zeptat mám Škoda octavia ll po faceliftu rok 2009.

Stala se mi taková nemilá věc ,u karty na GPS jsem smazal obsah ,takže navigace mi nefunguje a rad bych si jí nějak stáhl zpátky ,jde to vůbec nějak ? 

Vloženo (editace)

-- omluva,zbytecna odpoved .-))

Editováno: , autor: bobo
Vloženo (editace)
před 50 minutami, Urban napsal:

Dobrý den chci se zeptat mám Škoda octavia ll po faceliftu rok 2009.

Stala se mi taková nemilá věc ,u karty na GPS jsem smazal obsah ,takže navigace mi nefunguje a rad bych si jí nějak stáhl zpátky ,jde to vůbec nějak ? 

Zdravím! Jedná se o navigaci Amundsen (RNS310)? Pokud ano, tak je samozřejmě možné nakopírovat na kartu ty samé mapy co tam byly a bude to opět fungovat. Musí to ale být ty samé mapy. Kdyžtak mi napiš maila a nějak to určitě vyřešíme...

Editováno: , autor: clouseau
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, mám Amundsen+ (315) v OCT II po FL. Do dnešního dne vše v pohodě. Večer jsem sednul do auta, nastartoval a ticho. Přestalo fungovat přehrávání SD karty.

Zkoušeno: jiná SD karta, tovární nastavení.

Vše jinak funguje, jen zřejmě chyba na slotu SD karty, protože se to tváří, že karta je uvnitř, ale nenačte ji to (stejné chování i když SD kartu vyndám  - prázdná obrazovka, nic se neděje).

Při kliknutí v menu na "odpojit SD kartu" to vyhodí hlášku, že kartu můžu vyjmout. Ale když jí vrátím zpět, nic.

Rady, nápady?

Jsem z Plzně, nápad, kam zajet?

Díky moc.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj, koupil jsem Octavii 2 RS, je tam autohif amundsen, ale vypadá to, že to nepodporuje spojení přes bluetooth. Dá se na to dokoupit nějaký bluetooth modul nebo tak? Nebo prostě něco, čím propojím hudbu z telefonu do amundsena?

Díky moc.

Vloženo
On 7/16/2021 at 1:05 AM, Cartman45 said:

Ahoj, mám Amundsen+ (315) v OCT II po FL. Do dnešního dne vše v pohodě. Večer jsem sednul do auta, nastartoval a ticho. Přestalo fungovat přehrávání SD karty.

Zkoušeno: jiná SD karta, tovární nastavení.

Vše jinak funguje, jen zřejmě chyba na slotu SD karty, protože se to tváří, že karta je uvnitř, ale nenačte ji to (stejné chování i když SD kartu vyndám  - prázdná obrazovka, nic se neděje).

Při kliknutí v menu na "odpojit SD kartu" to vyhodí hlášku, že kartu můžu vyjmout. Ale když jí vrátím zpět, nic.

Rady, nápady?

Jsem z Plzně, nápad, kam zajet?

Díky moc.

Sice pozdni reakce, ale treba i tak nekomu pomuze. Totez se mi stalo behem let uz 2x a vzdy se to vyresilo samo do jednoho dne. Jeden den vecer to nefungovalo a druhy den rano uz zase jo bez toho abych cokoliv udelal. 

• o 8 měsíců později...
  • o 10 měsíců později...
Vloženo (editace)

Dobrý den.

Koupil jsem si v ŠA nové rádio z Yeti a chci ho montovat do Octavie II L&K 2012 s originál SoundSystemem. Nemáte prosím někdo dataset pro Amundsen MIB - 5L0035680E. 

Dokážete někdo aktualizovat budíky 1Z0 920 843 S na SW:1028 z Yetiho?

Předem děkuji za odpovědi.

založil jsem nové téma ohledně Amundsen MIB, ale nejmenovaný admin si nenechá vysvětlit, že se jedná úplně o jiné rádio a téma uzamkl. 

Editováno: , autor: tumara08
  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Ahoj všichni. Potřebuji radu. Mám v Octavii 2 FL rádio Amundsen. Nemám bluetooth jednotku tak jsem koupil tohle 

https://m.sunnysoft.cz/z/519PCI-2558/bluetooth-a2dp-handsfree-modul-pro-vw-skoda-seat-rcd310-rcd510-rns510-s-mikrofonem.html

Když to připojím zezadu do rádia, tak telefon se k tomu připojí ale rádio tohle zařízení nenajde. Když stisknu tlačítko média a přepnu na AUX tak to píše Nepřipojeno žádné zařízení. Pokud to stejné zařízení připojím v Superbu ke Columbusu tak tam to je v pohodě. Musí se ten Amundsen nějak aktivovat? Doplňuji že Amundsen v Octavii původně nebyl, ten jsem koupil později a zprovoznil.

Jinak tady veřejně děkuji uživateli Closeau za zprovoznění navigace v Amundsenu a za jeho trpělivost

IMG_20230909_113842_391.jpg

Editováno: , autor: ochotniki
  • o 8 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...