Březen 17, 20214 r Dobrý den chci se zeptat mám Škoda octavia ll po faceliftu rok 2009. Stala se mi taková nemilá věc ,u karty na GPS jsem smazal obsah ,takže navigace mi nefunguje a rad bych si jí nějak stáhl zpátky ,jde to vůbec nějak ?
Březen 17, 20214 r před 50 minutami, Urban napsal: Dobrý den chci se zeptat mám Škoda octavia ll po faceliftu rok 2009. Stala se mi taková nemilá věc ,u karty na GPS jsem smazal obsah ,takže navigace mi nefunguje a rad bych si jí nějak stáhl zpátky ,jde to vůbec nějak ? Zdravím! Jedná se o navigaci Amundsen (RNS310)? Pokud ano, tak je samozřejmě možné nakopírovat na kartu ty samé mapy co tam byly a bude to opět fungovat. Musí to ale být ty samé mapy. Kdyžtak mi napiš maila a nějak to určitě vyřešíme... Upraveno Březen 17, 20214 r od clouseau
Červenec 15, 20214 r Ahoj, mám Amundsen+ (315) v OCT II po FL. Do dnešního dne vše v pohodě. Večer jsem sednul do auta, nastartoval a ticho. Přestalo fungovat přehrávání SD karty. Zkoušeno: jiná SD karta, tovární nastavení. Vše jinak funguje, jen zřejmě chyba na slotu SD karty, protože se to tváří, že karta je uvnitř, ale nenačte ji to (stejné chování i když SD kartu vyndám - prázdná obrazovka, nic se neděje). Při kliknutí v menu na "odpojit SD kartu" to vyhodí hlášku, že kartu můžu vyjmout. Ale když jí vrátím zpět, nic. Rady, nápady? Jsem z Plzně, nápad, kam zajet? Díky moc.
Září 13, 20213 r Ahoj, koupil jsem Octavii 2 RS, je tam autohif amundsen, ale vypadá to, že to nepodporuje spojení přes bluetooth. Dá se na to dokoupit nějaký bluetooth modul nebo tak? Nebo prostě něco, čím propojím hudbu z telefonu do amundsena? Díky moc.
Září 19, 20213 r On 7/16/2021 at 1:05 AM, Cartman45 said: Ahoj, mám Amundsen+ (315) v OCT II po FL. Do dnešního dne vše v pohodě. Večer jsem sednul do auta, nastartoval a ticho. Přestalo fungovat přehrávání SD karty. Zkoušeno: jiná SD karta, tovární nastavení. Vše jinak funguje, jen zřejmě chyba na slotu SD karty, protože se to tváří, že karta je uvnitř, ale nenačte ji to (stejné chování i když SD kartu vyndám - prázdná obrazovka, nic se neděje). Při kliknutí v menu na "odpojit SD kartu" to vyhodí hlášku, že kartu můžu vyjmout. Ale když jí vrátím zpět, nic. Rady, nápady? Jsem z Plzně, nápad, kam zajet? Díky moc. Sice pozdni reakce, ale treba i tak nekomu pomuze. Totez se mi stalo behem let uz 2x a vzdy se to vyresilo samo do jednoho dne. Jeden den vecer to nefungovalo a druhy den rano uz zase jo bez toho abych cokoliv udelal.
Září 19, 20213 r Sloty na SD karty stářím odchází...někdy je to prach a stačí profouknout stlačeným vzduchem... No a taky samozřejmě někdy odejde samotná SD karta...
Květen 26, 20223 r Nazdar chcel by som aktualizovat svoj Amundsen+ HW/SW a mapy. Cez setup dom nasiel toto: Co je momentalne aktualne? Dakujem za rady
Duben 8, 20232 r Dobrý den. Koupil jsem si v ŠA nové rádio z Yeti a chci ho montovat do Octavie II L&K 2012 s originál SoundSystemem. Nemáte prosím někdo dataset pro Amundsen MIB - 5L0035680E. Dokážete někdo aktualizovat budíky 1Z0 920 843 S na SW:1028 z Yetiho? Předem děkuji za odpovědi. založil jsem nové téma ohledně Amundsen MIB, ale nejmenovaný admin si nenechá vysvětlit, že se jedná úplně o jiné rádio a téma uzamkl. Upraveno Duben 8, 20232 r od tumara08
Srpen 5, 20232 r Ahoj, mohl by mi někdo poradit jak dostanu do radia Amundsen nový firmware a mapy? prosím na mail aloismuzikant@gmail.com děkuji
Září 9, 20231 r Ahoj všichni. Potřebuji radu. Mám v Octavii 2 FL rádio Amundsen. Nemám bluetooth jednotku tak jsem koupil tohle https://m.sunnysoft.cz/z/519PCI-2558/bluetooth-a2dp-handsfree-modul-pro-vw-skoda-seat-rcd310-rcd510-rns510-s-mikrofonem.html Když to připojím zezadu do rádia, tak telefon se k tomu připojí ale rádio tohle zařízení nenajde. Když stisknu tlačítko média a přepnu na AUX tak to píše Nepřipojeno žádné zařízení. Pokud to stejné zařízení připojím v Superbu ke Columbusu tak tam to je v pohodě. Musí se ten Amundsen nějak aktivovat? Doplňuji že Amundsen v Octavii původně nebyl, ten jsem koupil později a zprovoznil. Jinak tady veřejně děkuji uživateli Closeau za zprovoznění navigace v Amundsenu a za jeho trpělivost Upraveno Září 9, 20231 r od ochotniki
Červen 1, 20241 r Zdar chlpci chci se zeptat mam Amundsena+ a chybi mi k nemu pin nedal by se nak zjistit nedokazal by ste to nekdo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.