clouseau Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 Ohledně map máš ode mne odpověď na mailu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urban Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Dobrý den chci se zeptat mám Škoda octavia ll po faceliftu rok 2009. Stala se mi taková nemilá věc ,u karty na GPS jsem smazal obsah ,takže navigace mi nefunguje a rad bych si jí nějak stáhl zpátky ,jde to vůbec nějak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 (editace) -- omluva,zbytecna odpoved .-)) Editováno: 17. Březen 2021, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 (editace) před 50 minutami, Urban napsal: Dobrý den chci se zeptat mám Škoda octavia ll po faceliftu rok 2009. Stala se mi taková nemilá věc ,u karty na GPS jsem smazal obsah ,takže navigace mi nefunguje a rad bych si jí nějak stáhl zpátky ,jde to vůbec nějak ? Zdravím! Jedná se o navigaci Amundsen (RNS310)? Pokud ano, tak je samozřejmě možné nakopírovat na kartu ty samé mapy co tam byly a bude to opět fungovat. Musí to ale být ty samé mapy. Kdyžtak mi napiš maila a nějak to určitě vyřešíme... Editováno: 17. Březen 2021, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman45 Vloženo 15. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2021 Ahoj, mám Amundsen+ (315) v OCT II po FL. Do dnešního dne vše v pohodě. Večer jsem sednul do auta, nastartoval a ticho. Přestalo fungovat přehrávání SD karty. Zkoušeno: jiná SD karta, tovární nastavení. Vše jinak funguje, jen zřejmě chyba na slotu SD karty, protože se to tváří, že karta je uvnitř, ale nenačte ji to (stejné chování i když SD kartu vyndám - prázdná obrazovka, nic se neděje). Při kliknutí v menu na "odpojit SD kartu" to vyhodí hlášku, že kartu můžu vyjmout. Ale když jí vrátím zpět, nic. Rady, nápady? Jsem z Plzně, nápad, kam zajet? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseska Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 Ahoj, koupil jsem Octavii 2 RS, je tam autohif amundsen, ale vypadá to, že to nepodporuje spojení přes bluetooth. Dá se na to dokoupit nějaký bluetooth modul nebo tak? Nebo prostě něco, čím propojím hudbu z telefonu do amundsena? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 Ne. Prodat a koupit Amundsen+ s Bluetooth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 19. Září 2021 Sdílet Vloženo 19. Září 2021 On 7/16/2021 at 1:05 AM, Cartman45 said: Ahoj, mám Amundsen+ (315) v OCT II po FL. Do dnešního dne vše v pohodě. Večer jsem sednul do auta, nastartoval a ticho. Přestalo fungovat přehrávání SD karty. Zkoušeno: jiná SD karta, tovární nastavení. Vše jinak funguje, jen zřejmě chyba na slotu SD karty, protože se to tváří, že karta je uvnitř, ale nenačte ji to (stejné chování i když SD kartu vyndám - prázdná obrazovka, nic se neděje). Při kliknutí v menu na "odpojit SD kartu" to vyhodí hlášku, že kartu můžu vyjmout. Ale když jí vrátím zpět, nic. Rady, nápady? Jsem z Plzně, nápad, kam zajet? Díky moc. Sice pozdni reakce, ale treba i tak nekomu pomuze. Totez se mi stalo behem let uz 2x a vzdy se to vyresilo samo do jednoho dne. Jeden den vecer to nefungovalo a druhy den rano uz zase jo bez toho abych cokoliv udelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 19. Září 2021 Sdílet Vloženo 19. Září 2021 Sloty na SD karty stářím odchází...někdy je to prach a stačí profouknout stlačeným vzduchem... No a taky samozřejmě někdy odejde samotná SD karta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.mi Vloženo 26. Květen 2022 Sdílet Vloženo 26. Květen 2022 Nazdar chcel by som aktualizovat svoj Amundsen+ HW/SW a mapy. Cez setup dom nasiel toto: Co je momentalne aktualne? Dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tumara08 Vloženo 8. Duben 2023 Sdílet Vloženo 8. Duben 2023 (editace) Dobrý den. Koupil jsem si v ŠA nové rádio z Yeti a chci ho montovat do Octavie II L&K 2012 s originál SoundSystemem. Nemáte prosím někdo dataset pro Amundsen MIB - 5L0035680E. Dokážete někdo aktualizovat budíky 1Z0 920 843 S na SW:1028 z Yetiho? Předem děkuji za odpovědi. založil jsem nové téma ohledně Amundsen MIB, ale nejmenovaný admin si nenechá vysvětlit, že se jedná úplně o jiné rádio a téma uzamkl. Editováno: 8. Duben 2023, autor: tumara08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ochotniki Vloženo 5. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2023 Ahoj, mohl by mi někdo poradit jak dostanu do radia Amundsen nový firmware a mapy? prosím na mail aloismuzikant@gmail.com děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ochotniki Vloženo 9. Září 2023 Sdílet Vloženo 9. Září 2023 (editace) Ahoj všichni. Potřebuji radu. Mám v Octavii 2 FL rádio Amundsen. Nemám bluetooth jednotku tak jsem koupil tohle https://m.sunnysoft.cz/z/519PCI-2558/bluetooth-a2dp-handsfree-modul-pro-vw-skoda-seat-rcd310-rcd510-rns510-s-mikrofonem.html Když to připojím zezadu do rádia, tak telefon se k tomu připojí ale rádio tohle zařízení nenajde. Když stisknu tlačítko média a přepnu na AUX tak to píše Nepřipojeno žádné zařízení. Pokud to stejné zařízení připojím v Superbu ke Columbusu tak tam to je v pohodě. Musí se ten Amundsen nějak aktivovat? Doplňuji že Amundsen v Octavii původně nebyl, ten jsem koupil později a zprovoznil. Jinak tady veřejně děkuji uživateli Closeau za zprovoznění navigace v Amundsenu a za jeho trpělivost Editováno: 9. Září 2023, autor: ochotniki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fox22 Vloženo 1. Června Sdílet Vloženo 1. Června Zdar chlpci chci se zeptat mam Amundsena+ a chybi mi k nemu pin nedal by se nak zjistit nedokazal by ste to nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.