Host Mara53 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 jho a mam okno samozrejme bez list a zadna voda mi do kufru po otevreni dveri netece ??!! tak to kecas proč bych kecal, voda max.steče/skápne z hrany skla do žlábku vedle těsnící gumy na kastli a odteče tudy pryč, ale proč by mě měla natéct do kufru?? To se mi fakt ještě nestalo ... Jo a tady je ta slíbená fotka záslepky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 (editace) jho a mam okno samozrejme bez list a zadna voda mi do kufru po otevreni dveri netece ??!! tak to kecas Mněl jsem okno s lištami a teď bez lišt.Jednoznačně s oknem bez lišt teče voda do kufru víc. Ja mam teda taky uz bez list a nastesti se mi jeste nestalo zeby mi tam zatekla vodena - doufam ze tomu tak bude i nadale A jinak ta zaslepka vypada pekne skarede Editováno: 16. leden 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 (editace) jho a mam okno samozrejme bez list a zadna voda mi do kufru po otevreni dveri netece ??!! tak to kecas Mněl jsem okno s lištami a teď bez lišt.Jednoznačně s oknem bez lišt teče voda do kufru víc. Ja mam teda taky uz bez list a nastesti se mi jeste nestalo zeby mi tam zatekla vodena - doufam ze tomu tak bude i nadale no dyt to povidam, ze netece ... a ta záslepka vypadá,jak ji někdo vyrobil, hlavně že skrz neteče voda-mě na autě nevadí!! - A hlavní je vždycky motor, pánové, tak ať Vám slouží .. Editováno: 21. leden 2007, autor: Mara53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Dnes jsem se ptal na tu záslepku na díru po stěrači ve škodovce a řekli mi že žadná origo neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Dnes jsem se ptal na tu záslepku na díru po stěrači ve škodovce a řekli mi že žadná origo neexistuje tomu sa ani nedivim, ved bud mas stierac a das sklo s dierou, alebo ho nemas a das sklo bez nej. tak to chapu aj soudruzi zo skodovky. zaslepku potrebuje iba nedockavec ze? ... mara ja to chapem, bez auta je zivot niekedy tazky bud rad ze si na tom nebol opacne, to by ti museli vrtat dieru do skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 (editace) hele a jde to teda dát to staré okno bez díry na starý kufr bez těch postranních lišt?je to okno nalepený,či co?dik T. Editováno: 20. leden 2007, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 hele a jde to teda dát to staré okno bez díry na starý kufr bez těch postranních lišt?je to okno nalepený,či co?dik T. ja som dostal pri vymene okna na stare dvere MR98 okno bez list, takze to ide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Dnes jsem se ptal na tu záslepku na díru po stěrači ve škodovce a řekli mi že žadná origo neexistuje Tak si nech vytočit záslepku z černýho silonu na soustruhu, vždyť to je to nejmenší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Podle mě je lepší okno s lištama okolo, protože když zvedáte dveře za deště, tak tam ta voda zas až tak neteče (myslím tím do auta) o proti tomu když tam ty lišty nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Zkuste se zeptat na zaslepku diry po antene, byva cerna a mozna by tam mohla pasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jho a mam okno samozrejme bez list a zadna voda mi do kufru po otevreni dveri netece ??!! tak to kecas proč bych kecal, voda max.steče/skápne z hrany skla do žlábku vedle těsnící gumy na kastli a odteče tudy pryč, ale proč by mě měla natéct do kufru?? To se mi fakt ještě nestalo ... Jo a tady je ta slíbená fotka záslepky .. no tak to já už na tu vodu vozím v kufru hadr,vždy něco při otevření steče na ty plasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 jho a mam okno samozrejme bez list a zadna voda mi do kufru po otevreni dveri netece ??!! tak to kecas proč bych kecal, voda max.steče/skápne z hrany skla do žlábku vedle těsnící gumy na kastli a odteče tudy pryč, ale proč by mě měla natéct do kufru?? To se mi fakt ještě nestalo ... Jo a tady je ta slíbená fotka záslepky .. no tak to já už na tu vodu vozím v kufru hadr,vždy něco při otevření steče na ty plasty na plasty na nejnižší hraně kufru kape, ale proudy to nejsou - vzhledem ke kolmosti zadního čela kufru se tam asi moc vody nedrží, že .. t Ale co tady "borci" píšou o oknech, to je nesmysl. Dyť na MR01 to okno bez lišt lícuje cca. 3-4mm spárou s kastlí, pod sklem je na kastli po celém obvodu odtokový žlábek a pak teprv těs.guma. Do tohoto žl. teče voda i po otevření dveří v dešti .. a nepište tady už bludy, pokud Vám tam voda teče ze skla, asi Vám ve fabrice nedali dodělanou kastli - chybí Vám na ní ten žlábek s těsněním hahahahaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 (editace) Klidne ti vymenim ty dvere se steracem za ty bez sterace,mam taky tu tmave modrou metlu 9460. ja zase ten sterac chci Editováno: 26. leden 2007, autor: kocht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 jho a mam okno samozrejme bez list a zadna voda mi do kufru po otevreni dveri netece ??!! tak to kecas proč bych kecal, voda max.steče/skápne z hrany skla do žlábku vedle těsnící gumy na kastli a odteče tudy pryč, ale proč by mě měla natéct do kufru?? To se mi fakt ještě nestalo ... Jo a tady je ta slíbená fotka záslepky .. no tak to já už na tu vodu vozím v kufru hadr,vždy něco při otevření steče na ty plasty na plasty na nejnižší hraně kufru kape, ale proudy to nejsou - vzhledem ke kolmosti zadního čela kufru se tam asi moc vody nedrží, že .. t Ale co tady "borci" píšou o oknech, to je nesmysl. Dyť na MR01 to okno bez lišt lícuje cca. 3-4mm spárou s kastlí, pod sklem je na kastli po celém obvodu odtokový žlábek a pak teprv těs.guma. Do tohoto žl. teče voda i po otevření dveří v dešti .. a nepište tady už bludy, pokud Vám tam voda teče ze skla, asi Vám ve fabrice nedali dodělanou kastli - chybí Vám na ní ten žlábek s těsněním hahahahaha mě tam steče voda jak otevřu dveře víc jak do rovnoběžný polohy se zemí, prostě se to okno zužuje a logicky když voda teče z kopce, tak počete rovně a jak se okno zuží tak kape bo teče do kufru normálně tam nezatýká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 jho a mam okno samozrejme bez list a zadna voda mi do kufru po otevreni dveri netece ??!! tak to kecas proč bych kecal, voda max.steče/skápne z hrany skla do žlábku vedle těsnící gumy na kastli a odteče tudy pryč, ale proč by mě měla natéct do kufru?? To se mi fakt ještě nestalo ... Jo a tady je ta slíbená fotka záslepky .. no tak to já už na tu vodu vozím v kufru hadr,vždy něco při otevření steče na ty plasty na plasty na nejnižší hraně kufru kape, ale proudy to nejsou - vzhledem ke kolmosti zadního čela kufru se tam asi moc vody nedrží, že .. t Ale co tady "borci" píšou o oknech, to je nesmysl. Dyť na MR01 to okno bez lišt lícuje cca. 3-4mm spárou s kastlí, pod sklem je na kastli po celém obvodu odtokový žlábek a pak teprv těs.guma. Do tohoto žl. teče voda i po otevření dveří v dešti .. a nepište tady už bludy, pokud Vám tam voda teče ze skla, asi Vám ve fabrice nedali dodělanou kastli - chybí Vám na ní ten žlábek s těsněním hahahahaha mě tam steče voda jak otevřu dveře víc jak do rovnoběžný polohy se zemí, prostě se to okno zužuje a logicky když voda teče z kopce, tak počete rovně a jak se okno zuží tak kape bo teče do kufru normálně tam nezatýká Presne tak. Kdo mi tvrdi,ze mu tam nenatece,tak keca. To samy ted se snehem,tan tam taky zapada,kdyz je nasnezeny zadni okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 jho a mam okno samozrejme bez list a zadna voda mi do kufru po otevreni dveri netece ??!! tak to kecas proč bych kecal, voda max.steče/skápne z hrany skla do žlábku vedle těsnící gumy na kastli a odteče tudy pryč, ale proč by mě měla natéct do kufru?? To se mi fakt ještě nestalo ... Jo a tady je ta slíbená fotka záslepky .. no tak to já už na tu vodu vozím v kufru hadr,vždy něco při otevření steče na ty plasty na plasty na nejnižší hraně kufru kape, ale proudy to nejsou - vzhledem ke kolmosti zadního čela kufru se tam asi moc vody nedrží, že .. t Ale co tady "borci" píšou o oknech, to je nesmysl. Dyť na MR01 to okno bez lišt lícuje cca. 3-4mm spárou s kastlí, pod sklem je na kastli po celém obvodu odtokový žlábek a pak teprv těs.guma. Do tohoto žl. teče voda i po otevření dveří v dešti .. a nepište tady už bludy, pokud Vám tam voda teče ze skla, asi Vám ve fabrice nedali dodělanou kastli - chybí Vám na ní ten žlábek s těsněním hahahahaha mě tam steče voda jak otevřu dveře víc jak do rovnoběžný polohy se zemí, prostě se to okno zužuje a logicky když voda teče z kopce, tak počete rovně a jak se okno zuží tak kape bo teče do kufru normálně tam nezatýká Presne tak. Kdo mi tvrdi,ze mu tam nenatece,tak keca. To samy ted se snehem,tan tam taky zapada,kdyz je nasnezeny zadni okno netece a netece a netece!!! ale kdyz otevru kurf, tak tece nooo, ale jak kdy, kdyz mam treba suchy auto a sviti slunicko, tak mi tam taky netece!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 no pravdou je že pokud je auto suchý, tak do kufru neteče páč nemá co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 a pokud chumelí, .... tak do auta taky neteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta 1 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Ono je to všechno asi trochu jinak. Jde o to že pokud je na okně vody trochu víc a rychle zvedneš ten dekl, tak voda sjede na žlábek a rozstříkne se do kufru. Když se zvedá pomalu tak to není tak hrozné. Když rychle zvedneš zasněžený dekl, tak podtlak který vznikne nasaje sníh okolo okrajú, speciálně ze zadního čela a pošle ho do kufru. Pokud to zvedneš pomalu a klidně není to tak zlé. To máš tak, když rychle tak to taky stojí za Všechno chce své... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 ta voda se o žádnej žlábek nerozstříkne, ani k němu nedoteče, steče třeba v půlce okna do kufru vem si trojůhelník cos mě na rýsování naklon ho špičkou dolů na 45°ho a uvidíš že ta voda která bude nahoře na ty široký hraně někde cestou steče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 proč mam teda v kufru pořád suchoo ? neteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 proč mam teda v kufru pořád suchoo ? neteče Protože máš combíka . Při otevření teče do liftbacků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 (editace) proste netece Editováno: 26. leden 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 proste netece protože nemáš facelift, ale jinak teče a tečéééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 ty woe to je jako kdyžř se baví hluchej s blbým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.