kerpof Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Koupil jsem Fábii, jako druhé auto v bazaru a teď bych potřeboval poradit. Dostali jsme standardně 2 klíče s DO + 3 ke zpátečce. Né že bych nevěřil bazaru, ale člověk nikdy neví, kdo si zkopíruje klíče a komu je prodá a tak to chci zatím aspoň minimálně zabezpečit, než bude pager. Jde mi o to aby někdo další neměl kopii klíče přizpůsobeného k tomu autu. Lze zjistit, kolik klíčů je přizpůsobených pro DO a pro imobilizér? Pokud to nejde zjistit, jak ty kopie "deaktivovat"? DO je mi jasné, prostě jenom přizpůsobím, zadám dva klíče, stisknu tlačítka na obou a je to (dělal jsem to už na oktávce, předpokládám že to bude stejný). Zámek zaslepím, takže by se dovnitř neměl dostat ani klíčem, ale pokud otevře dveře cihlou, tak mu kopie klíče pořád nastartuje auto. Jak smažu všechny ostatní klíče kromě těch 2 co jsem dostal? Nebo to funguje podobně jako s DO? Nechci nic podělat... Pro úplnost - je to Fábie kombi SDI (do provozu 7/2004), mám kabel K/L, nějakej ten vag-com se taky najde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilak Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Myslím si, že kopie deaktivovat nejdou, ale můžeš si ty svoje klíče znova přizpůsobit pouze na ty dva co máš. Postup je stejný jako u přizpůsobení klíčů nových, jen pin budeš zadávat pořád stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 tak nové naučenie imobilizéru maže predchádzajúce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 samo ze maze prdchazejici,ale kdyz mas kopie 1:1 ,tak jak to delaji v autoklicich :-( tak vlastne nedokazes prizpusobit jen ty dva tvoje, nejlepe sehnat dve nove tycinky immo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerpof Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Tak už mám auto i klíče a i přívěšek kódy, chci znovu přizpůsobit dálku i imobilizer. Na dálku žádnej PIN nepotřebuju (aspoň co si pamatuju), ale na budíky zřejmě jo (ještě jsem to nedělal). Na přívěšku co jsem dostal k autu mám celkem 3 samolepky s čísly ale přiznám se, že nevím kterej kód je k čemu. Můžete mi objasnit jak to je? 1) černé pozadí, bílé tenké číslice, 8-místné číslo 2) bílé pozadí, černá čísla, 2 řádky - horní má 2 číslice, spodní 5 číslic 3) bílé pozadí, horní řádek začíná 008SKZXXXXXXXXXXX, na spodku je černý obdélník. A ještě - jak zjistím, že přívěšek opravdu patří k mému autu? Nerad bych imobilizer nějak zablokoval špatným pinem... Jinak zatím děkuji za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 černý čtvereček označený jako 3) je pin, seškrábnout jako stírací los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerpof Vloženo 15. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 (editace) Mno, tak jsem znovu spároval dálku i imobilizer, a všechno vypadá v pohodě. Odemknout a zamknout jde oběma klíči a nastartovat taky. Co mě ale zarazilo na Fábii - při párování dálkových ovladačů v klíči při stisku zamknout na každém klíči docela nahlas pípla. Tak jsem zkusil nastavit v komfortce potvrzení zamčení sirénou a opravdu - při zamykání na mě pípne. Hned jsem běžel to nastavit taky do Superba, tam to ale nefunguje (bohužel). Co to na té fábii pípá? Alarm nemám, nebo o něm nevím (ve štítku výbavy není, a ani když odemknu dveře klíčem tak nic neřve)...komfortka je 6Q 095 433 E, chyby žádné nejsou. Je tam někde nějaká siréna, nebo pípátko? Editováno: 15. Červenec 2008, autor: kerpof Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerpof Vloženo 22. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Beru zpět, alarm tam je, zřejmě originální. Jenom nám o něm neřekli, to pípání při zamčení bylo vypnuto a při běžném provozu používáme jenom dálku, takže jsem na to nepřišel. Při odemčení klíčem a otevření dveří auto začalo řvát, tak mi to došlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Mne spis napadlo prizpusobit pouze klic jeden (jedna), a pak prizpusobit znovu klice v poradi dva, jedna. Mozna by se tim dala ta kopie klice vyeliminovat a nemusel by fungovat..Ale nevim, je to jen domenka. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.