Publikováno Červen 24, 200817 r Mám 1,2 2003, posledních pár dní mi auto po startu chcípne, pokud nepřidám plyn. Když to chytnu, a vytočím motor hned po startu tak je to ok. JInak samovolně po cca sekundě sám zhasne. Immo je ok. Začalo to dělat v těch vedrech. Dnes jsem ujel cca 800 km, a udělalo to jen jednou. Včera jsem málem neodjel od baráku, chytlo to asi po páté, než jsem přišel na ten trik s plyn.pedálem. Co by to mohlo být? dík
Červen 24, 200817 r A chcípme jen studenej nebo ohřátej ? co čidlo teploty ? nekecá ? Upraveno Červen 27, 200817 r od Standis je zakázáno citovat poslední příspěvky viz pravidla bod 4
Červen 25, 200817 r Autor Chcípe to jak za studena tak i za tepla. Na čidlo jsem se ještě nedíval. Zatím se jen ptám, co by to mohlo být
Červen 25, 200817 r Autor To by se projevovalo i při jízdě, ne? Ta je zatím ok, jezdí jako drak. Upraveno Červen 27, 200817 r od Standis je zakázáno citovat poslední příspěvky viz pravidla bod 4
Červen 25, 200817 r tak to stým čerpadlom môže byť pravda, keď je na figu nemusí to chcipnuť pri jazde ja by som ho pre istotu skontroloval Upraveno Červen 27, 200817 r od Standis je zakázáno citovat poslední příspěvky viz pravidla bod 4
Červen 25, 200817 r podívat nestačí spíš načíst jiným kompem hodnotu při studeném či zahřátém motoru. Je jasný že auto přez noc stálo a teplota hlasí do řj. 50 stupnů tak je něco špatně.
Červen 30, 200817 r Já bych řekl že to dělá špinavá škrtící klapka. Mrkni na téma hromadnýho chipu a podívej se na fotky...
Červen 30, 200817 r Autor Já bych řekl že to dělá špinavá škrtící klapka. Mrkni na téma hromadnýho chipu a podívej se na fotky... Už jsem objednal servis, tak pak řeknu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.