violator Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) Zdar Všem, včera jsem se konečně dostal k montáži automatického hasícího systému do své Fábky. Odpoledne musím z autem pryč, tak než pojedu provedu fotodokumetaci a popis a navečer to hodím na web (sem). Kdyby někdo hledal inspiraci. Tak jsem tady a hrrr na věc. Takže... Rozvod hasiva v motorovém prostoru je veden hadičkou (označeno červenou páskou). Jo, abych nezapomněl.. Tak hasičák mám i vzadu. Ne, že bych byl zatížený na hasičáky , ale co by vysloužilý kamionista jsem viděl pár aut hořet a vím co oheň dokáže. Takže raději bezpečně. Bohužel v mojí Fábce není klimoška, tak v vpředu vedle chladiče je příhodné místo pro instalaci systému. Mám to prokoumané s tchánem i do Roomstera a neměl by být problém namontovat systém do vozu s klimou. Nakonec posuďte sami. Pro zvědavé, vývod lze objednat na přání, levý, pravý, vrchní, levý + pravý. Náplní je speciální prášek, hnacím médiem N2 neboli dusík. Nepotřebuje elektriku ani elektroniku. Editováno: 25. Červen 2008, autor: violator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bugy Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Tak to som veľmi zvedavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Založ prosím potom nové téma v Instalačních manuálech. potom to tu zmažem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.