violator Vloženo 25. Červen 2008 Vloženo 25. Červen 2008 (editace) Zdar Všem, včera jsem se konečně dostal k montáži automatického hasícího systému do své Fábky. Odpoledne musím z autem pryč, tak než pojedu provedu fotodokumetaci a popis a navečer to hodím na web (sem). Kdyby někdo hledal inspiraci. Tak jsem tady a hrrr na věc. Takže... Rozvod hasiva v motorovém prostoru je veden hadičkou (označeno červenou páskou). Jo, abych nezapomněl.. Tak hasičák mám i vzadu. Ne, že bych byl zatížený na hasičáky , ale co by vysloužilý kamionista jsem viděl pár aut hořet a vím co oheň dokáže. Takže raději bezpečně. Bohužel v mojí Fábce není klimoška, tak v vpředu vedle chladiče je příhodné místo pro instalaci systému. Mám to prokoumané s tchánem i do Roomstera a neměl by být problém namontovat systém do vozu s klimou. Nakonec posuďte sami. Pro zvědavé, vývod lze objednat na přání, levý, pravý, vrchní, levý + pravý. Náplní je speciální prášek, hnacím médiem N2 neboli dusík. Nepotřebuje elektriku ani elektroniku. Editováno: 25. Červen 2008, autor: violator Citovat
profor Vloženo 25. Červen 2008 Vloženo 25. Červen 2008 Založ prosím potom nové téma v Instalačních manuálech. potom to tu zmažem Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.