cokapid Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Mám škoda octavia 97 , jsou tam jetšě ty staré blinkry, chci dát nové čiré pro octavii 2001 a víš, je to možné budou pasovat bez problémů?Na co dát pozor?Samozdřejmě při zachování starých světel zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Ahoj, mam pocit (nechci ale lhat), ze stare blinkry sedeli jen ke starym svetlum, ikdyz cire blinkry mela pak i verze L&K takze tady je maly otaznik jestli jsou to podobne blinkry jako ty novejsi faceliftove, ale pockej si spis na odpoved nekoho zkusenejsiho, ja uz si dost dobre nepamatuji kdyz jsem vydelaval stare a ted nedavno ty nove jestli v nich byl rozdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 A nikdo další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Je to jak říká ZdenalC.Blinkry z faceliftu bez úpravy bočních pacek na starých světolmetech nesedí.Kdysi jsem sehnal starší s ulámanými packami.Bez problému blinkr držel jenom tím horím držáčkem.Dnes to mám naopak,na faceliftových světlech mám blinkry z předface LK a taky jenom na těch šroubovaných packách. Mám to tak proto,že čiré blinkry z LK předface se mi líbí víc než face čiré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 tak nevím, ale když jsem měnil světla na face, hned jsem neměl čiré blinkry, tak jsem tam dal původní a šly tam, takže podle mne - no problemos! Zdenale, face blinkry jsou jiné než k L & K! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 No to nevím zase já,možná nějak starý blinkr půjde napasovat do nového světla i s packami,ale naopak jak se ptá cokapid asi nee. Nový blinkr má ty dvě postranní packy široké cca17 mm a starý pouhých 14 mm.Packy nového blinkru se nemohou vejít do vedení starého světlometu. Druhá foto je předface LK na xenonech a aby to sedělo bez škvíry,je to bez pacek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 tak nevím, ale když jsem měnil světla na face, hned jsem neměl čiré blinkry, tak jsem tam dal původní a šly tam, takže podle mne - no problemos! Zdenale, face blinkry jsou jiné než k L & K! V pohode hadat se nebudu protoze nemam jistotu ze to tak je Jinak mam pocit ze face blinkry maji jednu packu v horni casti a pak zvrchu blinkru, kterym se sroubuje ke svetlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 No to nevím zase já,možná nějak starý blinkr půjde napasovat do nového světla i s packami,ale naopak jak se ptá cokapid asi nee.Nový blinkr má ty dvě postranní packy široké cca17 mm a starý pouhých 14 mm.Packy nového blinkru se nemohou vejít do vedení starého světlometu. Druhá foto je předface LK na xenonech a aby to sedělo bez škvíry,je to bez pacek. Presne tak je to jak rika Mila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Co takhle ty packy jenom zbrousit na cca 13-14mm. a pak by to mělo jít bez problému. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 27. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 No tak dnes mě přišly blinkry je to krása, nakonec jsem se rozhodnul ať mám klid že vyměním vše, světla, blinkry, RS nárazník, atd. a bude hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 výborné rozhodnutí!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 ja si koupil ted blinkry z face a dal sem je na pred face. Vypada to hezky. A problem skoro nebyl. Jen sem omeril packy ze stareho typu, na novych je ofrezoval a s radosti dal na auto. pate sem zjistil je tam nesedi patice. Ale pomohlo lehke skrabnuti pilnikem a frezou a je to tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.