Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No před nějakým časem testovaly filtry KN v autosport tuningu a nejlepší výsledky dosáhli z tzv.přímím kitem sání (konusový filtr + trubka) testovaly to na golfu 1.6 MPI schodou okolností jsem měl tento motor ve feldě a také filtr KN ,ale jenom vložku a rozdíl? Žádný vložka je na nic je to jen o pocitu u konusu a přímého kitu je to něco jiného mohl jsem se svést ve feldě která tohle měla a je pravda že šla lépe do otáček ,ale samotný filtr ti moc nepomůže bylo by dobré tomu přispůsobit i jiné části motoru jenže to už jsme v jiné finanční rovině !

Ahoj. Jestli chceš dát jen konus, tak to ti spis ubere, než že ti to přidá výkon, bo to bude sát teplej vzduch z motorovýho prostoru. To už je lepší dát tu vložku. Pokud by si ale koupil ten konus a k tomu trubku, která ti to odvede do nárazníku, tak už to smysl má a přídá to. Ale je třeba mít kompletrní plasty pod nárazníkem, aby tam šel vzduch pouze mřížkou zepředu a nikoliv všude okolo. To se jinak zasere a spíš se zničí. Je blbost si tu trubku vyrábět, když stojí do 1100kč i s napojovací hadicí na váhu, motexkama a s nějakym béčkovym filtrem (ten se dá pak ještě prodat :) ) a padne tam jak ulitá. Přišroubuje se totiž na úchyty, co držely filterbox. Jinak ta trubka má průměr 76mm.

Jinak co se týče tý investice cca 8tis na takovejhle motor, tak o tom si myslim svoje, ale moje auto to neni.Takže pokud do toho majitel hodlá investovat a bude spokojenej, tak at si to užije :)

post-2276-1215867722_thumb.jpg

post-2276-1215867731_thumb.jpg

post-2276-1215867739_thumb.jpg

Upraveno od Mustafa

prosím vás kolikátka je to pruměrově trubka??? chci si to vyrobit sám jo a KN má ten kit i s tou trubkou a to je 9999,-

• Autor

kn kit 57-0548 stoji cca 4300.-sk,urcite je lepsie dat do narazniku filter z trubku.ale kde sa da kupit ta trubku?

bud udělat z těch uni kitu nebo přímo od KN i s filtrem za 9999kč

• Autor

z KN za 10000.-sk to je uz vela pre mna,ja by som chcel kupit len trubku.

prosím vás kolikátka je to pruměrově trubka??? chci si to vyrobit sám jo a KN má ten kit i s tou trubkou a to je 9999,-

Mi příjde, že to co sem tu napsal, sem psal snad pro debily...

heh je to tu jak na talianskom trhu :doh

Ale já nepsal, že to přidá nějaké koně! Ten motor bude skutečně zabírat o cca 200 ot/min. dřív!

Ale souhlasím o čem píše Mustafa!

jinak pánové doma se mi válí nový KN filtr s pruměrem 60 tak kdyby někdo chtěl

novinka firma Autodoplňy.cz nabízí kit sání včetně fitru na octavku 1,8T od Dinamiku, je to kompletní potrubí, zjistil jsem že je to identické jako má Golf IV/Bora 1,8T a cena je prý 2100,- mi bylo řečeno včerně filtru

• Autor

ja som hladal z KN na octavia I 1.6 75kw r.v 2004 ,a VW newbeetel tiez sedi na octavia I !

• Autor

1.6 75kw mam miesto sani asi tak isto ako 1.8?

post-19877-1216129286_thumb.jpg

• Autor

nasil som trubku na golf a pasuje aj na octavia.len sa chcem opytat ze na aribox mam dva privod-cislo 1 a 2.ale na trubku tam je len jedna privod na cislo(1).co bude z druhy privod(2),kde to dam ked si kupim ten trubku z golf?dakujem

post-19877-1216145696_thumb.jpg

tak ta tlusčí je odvětrávání klikové skříně tam se dává oddychový filtr a to druhé netuším ale tam bych taky dal oddychový filtr

2100kč? Trošku předražený na to, že tam bude nějakej srajdovej filtr bych řekl.

tak ta tlusčí je odvětrávání klikové skříně tam se dává oddychový filtr a to druhé netuším ale tam bych taky dal oddychový filtr
Na ten oddychový filtr bych si dal pozor ja ho dával do golfa a furt mi šel divnej smrad s topeni do auta. nepozději jsem zjistil ze to je z toho filtru a topeni to přisávalo. upravil jsem to z patky do sani a byl pokoj.
prý je to i s potrubím pod podběh

No vždyt říkám, že to je drahý.

• Autor

cislo 1 je vyriesene-dat tam filter alebo spolu to dat do trubku na filter,ale cislo 2.........?

Upraveno od mysterx888

• Autor

neviete mi porodit :help: cislo 2 kde moze to pichnut?lebo na trubku neni miesto na to.

• Autor

raob design airbrush KN bola taka dobra znacka a je tam ze+10koni(69-9501) na 1.6 75kw moze len investovat do sani a vyfuk.ale moze byt aj ina znacka hlavne aby pasoval.aby bol aj na privod cislo 1 2.-foto.vlastne privod 1 a 2 je na co?

post-19877-1216548979_thumb.jpg

Upraveno od mysterx888

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.