mira Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 kluci změřte mi někdo,vy co máte htp 1.247kw....zrychlení z 80km/h do 120km/h na 4 rychlostní stupeň...a pak zrychlení ze 100km/h do 140km/h na 5 rychlostní stupeň...tak že v 80 znáčknu stopky a ve 120tacho je vypnu...díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 (editace) Skusím na dálnici po cestě z práce. Mohu se optat k čemu ti to bude? edit: PS: real nebo tacho? Editováno: 30. Červen 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 podle mě panáček dal chip a chce vědět jestli to k něčemu bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 (editace) stačí tacho:-)nemám gps...ale jentak......dík :palec2:máca chytrý to pán....no znát by to mělo být:-)jinak mu to tam jedu vomlátit vo hlavu.... ...samo že pak záleží na různejch věcech..plná nádrž...kolik kdo váží...vítr a ták...ale mě stačí jentak orientačně:-) Editováno: 30. Červen 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Prosím Tě a co tam máš za motor? Jestli atmo benzín tak ten minimální nárůst výkonu po chipu ani nepoznáš Změř si parametry teď a porovnej s tabulkovými k danému motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 1. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 děkuji ti Péťo...tak změří mě to někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 děkuji ti Péťo...tak změří mě to někdo nebud netrpezlivy......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Se omluvám, ale z práce sem jel rovnou po okreskách na dovo Pokusím se ti to změřit co nejdřív.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 tak k teme zrychlenie z 80-120km/h na 4-ke je za 14,0s podla udajov vyrobcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 takže houmíku:-)vypadá to u mě lepší..o dost.....za kolik to má 1.4 55kw....změříš mě to u sebe???(samo že to měření je trošku nepřesné...ale stačí vzít stopky jet tacho 80...zapnout a u 120vypnout...:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Meloune neser... pod 12,5....pod 12...cca 11.8...při druhým měření 12....nádrž na půlce a já vážím 110kg takže jako malý prasátko na zabíjačku... a nebuď drzej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Jistě, jenže ofiko měření probíhá s plnou nádrží, dvěma osobama a tuším 50kg v kufru a GPS, takže kdybys měření prováděl stejně a ne s jednou osobou a tacho, dopadneš stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 ty woe já dám za dvě osoby... ikdyž podviživený....já vím že to je strašně nepřesnej udaj néé,ale chapej o co mě jde...BÝT RYCHLEJŠÍ PO ČIPÁKOVI NEŽ SERIE:-)proto chci aby mě to cca někdo poměřil...chtělo by to na letiště...a zkoušet proti serii..a nebo si zaplatit brzdu:-)škoda že tady z těch lidí co mají čip na Htp 47kw nikdo nešel na brzdu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 tej napisal ale to su take udaje pod 12,5 co si mam pod tym predstavit, ved to napisem normalne, rovina, vaha auta ( + vodic a pod.). urobim meranie v jednom smere a potom v opacnom( vylucenie dolekopca ), dam hodnoty a urobim priemer. p.s: viem ze to nie je super meranie ale naco potom robit meranie co nic nevypoveda ( lebo kazdy moze mat ine podmienky )atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Muj lenoch to udělal (se mnou 72kg, asi 6l v nádrži, 6kg v kufru ) za 13,6 80-120km/h dle tacho. Takže to ve skutečnosti ani tak nebude, odhaduji tak 76-115km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Kolik dá HTP na 4.kvalt do omezovače (taky je na 6tis., že?)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 NNNTomas: HTP 40 ho ma cca 5900-6000 HTP 47 ho ma cca 6100 p.s.: nejake -+ tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 a my ( 55kW) ho máme na 6tis., nebo taky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 HTP 40 kw ma 5800 rpm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 ty woe já dám za dvě osoby... ikdyž podviživený....já vím že to je strašně nepřesnej udaj néé,ale chapej o co mě jde...BÝT RYCHLEJŠÍ PO ČIPÁKOVI NEŽ SERIE:-)proto chci aby mě to cca někdo poměřil...chtělo by to na letiště...a zkoušet proti serii..a nebo si zaplatit brzdu:-)škoda že tady z těch lidí co mají čip na Htp 47kw nikdo nešel na brzdu....... já přeci ano, grafy chipu jsou moje změřené, grafy origo jsou jiného uživatele - jirky kocmana, ale ten tu už není, je jasně vidět, že chip mění průběh krouťáku, parametry zůstávají plus mínus stejné (výkon a max. moment), všimněte si rozsahu otáček, kdy je origo moment nad 100Nm a a rozsahu otáček momentu nad 100Nm u chipu, to je přesně co pipisujete, motor táhne dýl do otáček a nekončí u 3500ot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 TAK hOUMÍKU...NA TROJKU Z 60TI DO 100KM/H DLE TACHO A STOPEK 9,6VTEŘINY... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 TAK hOUMÍKU...NA TROJKU Z 60TI DO 100KM/H DLE TACHO A STOPEK 9,6VTEŘINY... A teď zkusíme na pětku 130 -180km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 vy koumáci jedny.hele do těch 180km/h jsem pro:-)samo dle tacho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Musím říct, že než si najdu na to změření čas, asi se hodně pobavím A ve výsledku budu shozen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 dadacek:vůbec si jich nevšímej..jsou to tupouni v klidu změř jak jsem potřeboval.....zatím...dík.:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.