Franta149 Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Nazdar, mám takový menši problém. Při rychlosti 120km/h a výš se auto trochu rozvibruje, ne nějak moc, ale je to cítit, jde to spíš od zadku. Volant ani pedály nevibrují, myslím si, že by to mohly být zadní ložiska, co si myslíte? Kola by měly být vyvážený, takže tím to nejspíš nebude. Jo ještě když jedu pomaleji tak to od zadku trošku hučí. Pokud to tu už někde je, tak se omlouvám, já to bohužel nenašel. Předem díky. Franta149 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David46 Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 (edited) Cus, no u mě to bylo nejčastěji špatně vyvažené kola, nechal bych to převažit ale jinde než tam kde jsi to měl já třeba byl u nás v Pneu OK tam maj špatnou vyvažovačku nebo spíše to někdo špatně nalepil pak jsem byl v BestDrive tam to nebylo špatné ale taky mi to dělalo 140 km/h a více ale nejlepe to udělal kolega ve Škodovce Myslím že znovu převažit kola je teď ta nejlepší a nejlevnější varianta kterou začít Edited March 3, 2015 by David46 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franta149 Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 Zkusím to nechat převážit a uvidíme. Když to nepomůže, tak budu koumat dál Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David46 Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Jedině ale postupoval bych od nejlevnějších variant no Jako víš co raději dám 2x po 100,- Kč za převažení než ložiska za xxx ,- Kč a třeba to nebude ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franta149 Posted April 22, 2015 Author Share Posted April 22, 2015 Tak jsem kola nechal převážit a dělá to pořád. Dokonce jsem tam i dal letňáky, který jsou taky vyvážený a dělá to pořád. Všiml jsem si, že po jízdě je dost teplé levé zadní kolo. Co by to mohlo být? Zaseknuté destičky, nebo zadřené ložisko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxdivemaster Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 pridreny pistek brzdice nebo zustava viset tahlo lanovodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franta149 Posted April 26, 2015 Author Share Posted April 26, 2015 Tak nakonec jsem nechal letňáky vyvážit ve třetím pneuservise a přestalo to vibrovat. Už jen hučí ložiska, ale ty ještě chvíli vydrží. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts