Jump to content

Vibrace (120km/h a víc)

Franta149

Recommended Posts

Nazdar, 

mám takový menši problém. Při rychlosti 120km/h a výš se auto trochu rozvibruje, ne nějak moc, ale je to cítit, jde to spíš od zadku. Volant ani pedály nevibrují, myslím si, že by to mohly být zadní ložiska, co si myslíte? Kola by měly být vyvážený, takže tím to nejspíš nebude. Jo ještě když jedu pomaleji tak to od zadku trošku hučí.

Pokud to tu už někde je, tak se omlouvám, já to bohužel nenašel.

Předem díky.

Franta149

Cus, no u mě to bylo nejčastěji špatně vyvažené kola, nechal bych to převažit ale jinde než tam kde jsi to měl já třeba byl u nás v Pneu OK tam maj špatnou vyvažovačku nebo spíše to někdo špatně nalepil pak jsem byl v BestDrive tam to nebylo špatné ale taky mi to dělalo 140 km/h a více ale nejlepe to udělal kolega ve Škodovce ;)

Myslím že znovu převažit kola je teď ta nejlepší a nejlevnější varianta kterou začít 

Edited by David46

• 1 month later...

Tak jsem kola nechal převážit a dělá to pořád. Dokonce jsem tam i dal letňáky, který jsou taky vyvážený a dělá to pořád. Všiml jsem si, že po jízdě je dost teplé levé zadní kolo. Co by to mohlo být? Zaseknuté destičky, nebo zadřené ložisko?