Přejít na obsah

nefungující vybavení (špatná komfortka ?)

Honza.mess

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

mám problém mám Octavii 1,9TD r.v. 99, jednoho krásného dne jsem zjistil, že nejde dálka na klíčku, stejně tak přestal fungovat ten pípak na světla co troubí při otevřenejch dveřích. Vykašlal jsem se nato, ale po nějaké době mě přestali fungovat všechna okna, stáhnout nejde ani jedno, stejně tak nejdou ovládat zrcátka a nefunguje centrál v kufru. Pojistky jsem zkontroloval všechny, ale na nic jsem nepřišel. Podle toho co jsem vyčetl na fóru, by se tedy mohlo asi jednat o komfortní jednotku ? má stím někdo nějakou zkušenost ? ovládá komfortka všechny tyhle fuknce ? díky moc Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak když jsem auto připojil na VAGA tak se vůbec ke komfortce nemuzu pripojit a zavady se rozrostly na , el. okna, el. zrcatka, vnitrni osvetleni, central kufru, snad i vyhr. sedacek to si nejsem uplne jistej protoze tady v tech teplotach toho moc nepouzivam :), dalka v klickach snad jsem na nic nezapomel. Tak jsem usoudil ze jestli je komfortka spatna tak asi odpovidat na VAG nebude ... jak, ale zjistim jeji typ abych se mohl porozhlednout po nejake jine ?

není na to nějaký navod ? hledal jsem nejak marne. dík

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...
tak když jsem auto připojil na VAGA tak se vůbec ke komfortce nemuzu pripojit a zavady se rozrostly na , el. okna, el. zrcatka, vnitrni osvetleni, central kufru, snad i vyhr. sedacek to si nejsem uplne jistej protoze tady v tech teplotach toho moc nepouzivam :), dalka v klickach snad jsem na nic nezapomel. Tak jsem usoudil ze jestli je komfortka spatna tak asi odpovidat na VAG nebude ... jak, ale zjistim jeji typ abych se mohl porozhlednout po nejake jine ?

není na to nějaký navod ? hledal jsem nejak marne. dík

Ahoj jak jsi to vyresil. mam stejne zavady.

Odkaz ke komentáři

Změřil bych hlavně jestli jdou do ŘJ konfortu plusy a mínusy.podle toho by se pak dalo pokračovat dál.

Plusy a mínusy tam jdou a na počítači to psalo, že komfortní jednotka nekomunikuje, a nefunguje mi celá levá strana. centrál, el. zrcátka, okna i zadní dveře už ani nejdou otevřít. Prostě nic nefunguje.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...