Honza.mess Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Zdravím všechny, mám problém mám Octavii 1,9TD r.v. 99, jednoho krásného dne jsem zjistil, že nejde dálka na klíčku, stejně tak přestal fungovat ten pípak na světla co troubí při otevřenejch dveřích. Vykašlal jsem se nato, ale po nějaké době mě přestali fungovat všechna okna, stáhnout nejde ani jedno, stejně tak nejdou ovládat zrcátka a nefunguje centrál v kufru. Pojistky jsem zkontroloval všechny, ale na nic jsem nepřišel. Podle toho co jsem vyčetl na fóru, by se tedy mohlo asi jednat o komfortní jednotku ? má stím někdo nějakou zkušenost ? ovládá komfortka všechny tyhle fuknce ? díky moc Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Je to tak komfortka to má vše nastarosti.......závad může být víc......na dálku poradit nejde konkrétně.....:-)) Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Ahoj, kdyby jsi potreboval, tak tu mam navic jednu 799AH jednotku s aktivovanym dojezdem oken pomoci DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.mess Vloženo 6. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 tak když jsem auto připojil na VAGA tak se vůbec ke komfortce nemuzu pripojit a zavady se rozrostly na , el. okna, el. zrcatka, vnitrni osvetleni, central kufru, snad i vyhr. sedacek to si nejsem uplne jistej protoze tady v tech teplotach toho moc nepouzivam , dalka v klickach snad jsem na nic nezapomel. Tak jsem usoudil ze jestli je komfortka spatna tak asi odpovidat na VAG nebude ... jak, ale zjistim jeji typ abych se mohl porozhlednout po nejake jine ? není na to nějaký navod ? hledal jsem nejak marne. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 tak když jsem auto připojil na VAGA tak se vůbec ke komfortce nemuzu pripojit a zavady se rozrostly na , el. okna, el. zrcatka, vnitrni osvetleni, central kufru, snad i vyhr. sedacek to si nejsem uplne jistej protoze tady v tech teplotach toho moc nepouzivam , dalka v klickach snad jsem na nic nezapomel. Tak jsem usoudil ze jestli je komfortka spatna tak asi odpovidat na VAG nebude ... jak, ale zjistim jeji typ abych se mohl porozhlednout po nejake jine ?není na to nějaký navod ? hledal jsem nejak marne. dík Ahoj jak jsi to vyresil. mam stejne zavady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ahoj jak jsi to vyresil. mam stejne zavady. Ja by som asi kukol kable ako prve, podla mna budu riadne na salat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Změřil bych hlavně jestli jdou do ŘJ konfortu plusy a mínusy.podle toho by se pak dalo pokračovat dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Změřil bych hlavně jestli jdou do ŘJ konfortu plusy a mínusy.podle toho by se pak dalo pokračovat dál. Plusy a mínusy tam jdou a na počítači to psalo, že komfortní jednotka nekomunikuje, a nefunguje mi celá levá strana. centrál, el. zrcátka, okna i zadní dveře už ani nejdou otevřít. Prostě nic nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Chyby jsou jen na levé straně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Chyby jsou jen na levé straně? Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.