honzix_x Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Zdravím, prosím vás, neví někdo, čím by mohlo být, že mi stále svítí (samozřejmě myslím i po zavření) osvětlení zavazadlového prostoru u octávky combi r.v. 2000?? Je tam nějaké čislo v těch 5tých dveřích nebo tak něco ? díky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fliček Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Zdravím, prosím vás, neví někdo, čím by mohlo být, že mi stále svítí (samozřejmě myslím i po zavření) osvětlení zavazadlového prostoru u octávky combi r.v. 2000?? Je tam nějaké čislo v těch 5tých dveřích nebo tak něco ? díky moc za odpověď ČAU hele je tam spinač v zamku ale s nim moc neudelaš spis to ale bude tim ze ti nekdo flaknul s dveřma a posunul zapadku na zadnim čele no tak ji proste povol a vrat kousek zpatky. Zdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 se spínačem jde hýbat - bud je tam spona co ho drží nebo je chycen roztavenými plast kolíky často se vyhne a nespíná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopecký Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 se spínačem jde hýbat - bud je tam spona co ho drží nebo je chycen roztavenými plast kolíky často se vyhne a nespíná -mám taky combi a vadilo mi že světla svítí pořád kdykoliv otevřu dveře i ve dne,tak jsem to vyřešil tím,že jsem světýlka vyměnil a dal jsem tam světýlka z felicie,pasují tam a hlavně mají v sobě zabudované vypínače,takže si rosvítím kdy já potřebuji,je to super,všem doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 -mám taky combi a vadilo mi že světla svítí pořád kdykoliv otevřu dveře i ve dne,tak jsem to vyřešil tím,že jsem světýlka vyměnil a dal jsem tam světýlka z felicie,pasují tam a hlavně mají v sobě zabudované vypínače,takže si rosvítím kdy já potřebuji,je to super,všem doporučuji. Dobrá rada, moc dobrá, já nad tím dumal kam tam dát nějaký vypínač, ale tohle se mi líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 FOR KOPECKY Dobré..... jdu na to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 svítí to, protože nespíná kontakt u zámku - stačí pootočit táhlem na zámku a o jeden závit ho prodloužit - potom vypne světlo , když jsou dveře zavřené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
automoto Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Zdravím, prosím vás, neví někdo, čím by mohlo být, že mi stále svítí (samozřejmě myslím i po zavření) osvětlení zavazadlového prostoru u octávky combi r.v. 2000?? Je tam nějaké čislo v těch 5tých dveřích nebo tak něco ? díky moc za odpověď je tam spinac a mozem ti taky poslat je uplne novy aj spinace do zamkov dveri niesu problem zohnat tie sa naozaj zoderu a potom je to na vymenu celeho zamku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokiu Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Ja mám ten istý problém:Permanentné svietenie v kufry a tým pádom nemožnosť zamknutia centralom. Ale príčina je celkom iná. Mám prasknutú takú umelohmotnu gebuzinu co pritláča kontakt(mikrospínač).Neviem ako je to v iných zámkoch ale na mojej octe 1.6 LX comb/99 je ten mikrospínač zapojený tak ze ked je stlačný je vypnutý. A kedže tá umelá hmota čo na neho tlačí je prasknutá v uchytení nemá dostatočnú silu na pritlačenie. No a najlepšie na tom celom je že sa nedá zohnať a ani opraviť. Iba výmena celého zámku(cca 1600.-SKK) A ten môj je po repase ako nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
automoto Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Ja mám ten istý problém:Permanentné svietenie v kufry a tým pádom nemožnosť zamknutia centralom. Ale príčina je celkom iná. Mám prasknutú takú umelohmotnu gebuzinu co pritláča kontakt(mikrospínač).Neviem ako je to v iných zámkoch ale na mojej octe 1.6 LX comb/99 je ten mikrospínač zapojený tak ze ked je stlačný je vypnutý. A kedže tá umelá hmota čo na neho tlačí je prasknutá v uchytení nemá dostatočnú silu na pritlačenie. No a najlepšie na tom celom je že sa nedá zohnať a ani opraviť. Iba výmena celého zámku(cca 1600.-SKK) A ten môj je po repase ako nový no neda sa zohnat ,ale ja ju viem zohnat aj samostatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Jojo, delal sem to kamosovi, je to ten "doraz" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokiu Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Tak keby sa dala ta umelohmotna gebuzina zohnat a nebolo by to drahe tak mam zaujem. Dufam ze to nie je z tej krepej umelej hmoty co nic nevydrzi. Daj vediet (este keby si bol z vychodu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
automoto Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Tak keby sa dala ta umelohmotna gebuzina zohnat a nebolo by to drahe tak mam zaujem. Dufam ze to nie je z tej krepej umelej hmoty co nic nevydrzi.Daj vediet (este keby si bol z vychodu ... :palec2:nazdar jasne mozem ti to poslat postou cena je 300sk iba si to musis sam nahodit.je to origos plastovy obdlznik zo spinacom vo vnutry.moj mail je palo418@centrum.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs1971 Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 -mám taky combi a vadilo mi že světla svítí pořád kdykoliv otevřu dveře i ve dne,tak jsem to vyřešil tím,že jsem světýlka vyměnil a dal jsem tam světýlka z felicie,pasují tam a hlavně mají v sobě zabudované vypínače,takže si rosvítím kdy já potřebuji,je to super,všem doporučuji. Na Felicii jsem světýlko s vypínačem nenašel, ale šlo by tam dát z Favorita nebo Š105/120 (osvětlení stropu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 je to světlo jak v š105, felicie s novou tváří byly už bez vypínače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs1971 Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 je to světlo jak v š105, felicie s novou tváří byly už bez vypínače jj. díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.