jakub benes Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 zacal bych tim, ze zmenis mechanika protoze vymazanim zavady se zavada neodstrani. Je celkem hodne dulezi jakou chybu ti to pise, tedy o jaky snimac se jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolajz Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Zdravím, na OII rok 2009 facelift 1.8tsi me odeslo servorizeni, pokud sezenu starsi, je vice tipu? Napriklad rozdilne mezi benzinovym a naftovym motorem? Pasuje z predface na face?? Googlim to vsude mozne a nemuzu najit odpovedi, diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 zavolaj si do ŠA nech ti to zistia podla VIN čísla (ak teda budú ochotní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadavid Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 Zdravím, prosím o radu. Na O2 4x4 2006 se mi včera asi po 5 km jízdě rozsvítila kontrolka žlutý volant. Myslím, že servo funguje jak má. Po zastavení a opětovné jízdě, to samé. Zapnu klíček normálně zhasne. Po cca 5 km jízdy se rozsvítí a stále svítí. Servo funguje. Dnes to samé. Co tomu je? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 Je to rozbitý... Diagnostika=>výpis závad=>pak se můžeš ptát. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadavid Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Tak kontrolka volant začala svítit stále žlutě. Přikládám foto z diagnostiky. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 The error code that you're getting is for the torque sensor (G269), not the steering angle sensor (G85). From the Ross Tech Wiki: Possible Causes Steering Assist Power Supply (Terminal 15) faulty Wiring/Connectors from/to Steering Torque Sensor (G269) faulty Steering Torque Sensor (G269) faulty From a different Ross Tech Wiki page: Turn the Steering Wheel multiple times completely to the left and right. The Torque Values should change. If the Torque Values do change, it's most likely an intermittent Fault in the Wiring/Connectors. If the Torque Values do NOT change, the Sensor itself or the Power Supply (Terminal 15) might be faulty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muerto81 Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 V 9. 8. 2013 na 20:29, LukeSK napsal: Zdravím všetkých, mám jeden veľký problém s mojou OII. Hľadal som aj tu na fóre a nikde som nenašiel nič podobné. Stala sa mi taká vec. Bol som asi 2 týždne preč a keď som sa vrátil mal som isť meniť predné struny na mojom aute. Keď som chcel naštartovať zistil som že baterka je úplne vyšlahaná, tak som ju dal na min dobiť a naštartoval som. Došiel som v pohode k mechanikovi. Vymenili sme pružiny, všetko v pohode a keď som už od neho odchádzal ostala mi svietiť červená kontrolka servoriadenia (volant). Skúšali sme aj odpojiť baterku, pozrieť poistky, prejsť s autom aj 20km a nič. Efekt rovnaký, kontrolka svieti, po naštartovaní 3 krát zvyková signalizácia a servo nejde. Bol som s tým aj u známeho v servise na PC a odstránil všetky chyby aj kontrolka zhasla ale opäť po naštartovaní to isté...rozsvietila sa a servo nešlo. Vyhadovalo mu to stále chybu nejakého snímača. No snímače dorazov fungovali. Keď to mal pripojené na PC a otočili sme volantom, program ukazoval uhly takže snímače uhlov fungujú. Fakt neviem čo s tým...Ďakujem za každú odpoveď a radu Ahoj poraďte mám tuhle samou závadu po výměně komplet tlumičů před bylo vše ok a tet svítí červená kontrolka pojistky ok píše to snímač momentu pro řízení s posilovačem nespravni signál trvale kód 00573 díky kdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeker Vloženo 23. Červen 2021 Sdílet Vloženo 23. Červen 2021 On 8/20/2020 at 3:30 PM, Muerto81 said: Ahoj poraďte mám tuhle samou závadu po výměně komplet tlumičů před bylo vše ok a tet svítí červená kontrolka pojistky ok píše to snímač momentu pro řízení s posilovačem nespravni signál trvale kód 00573 díky kdo poradí Ahoj, tak ako? Zistil si co to bol za problem? Napadlo ma, ze v servise ked ti menili pred tlmice, tak tehlicu + kotuc+brzdu nechali visiet na tycke riadenia a tym mohlo dojst k poskodeniu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeker Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Ahojte, Octavia 2, 1.6 MPI, BSE motor. Všimol som si, že moje servo púšťa náplň (olej?). Ten sa dopĺňať nedá. Servo zatiaľ ide v pohode, aj keď som nemal možnosť porovnať to s inou Octáviou podobného veku. Čo môžem urobiť, aby zastaviť tento únik náplne zo serva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.