peetr Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 (editace) V zápalu boje jsem na rezervě ujel ale 50km a ručička pořád né na nule, kde to mám odzkoušené, že ještě jede. Tak jezdím po úřadech a až mám všechny papíry od nové motorky v kabeli, vlezu do auta a drncalo to sotva na dva válce. Natočím podruhé a zas! Tak jsem já vůl musel jít na Benzinu 500m. Koupil jsem kanistr 10l za 199Kč. V Kauflandu ho mívají za 50Kč. Naliju do auta, jenže ouha! Třikrát natočím a už to jen chcípalo! Začaly se vtírat myšlenky jako odtah do servisu..., odvzdušnění, účet za práci... A to všechno zrovna ve chvíli, když na mě čekal nový stroj! Hledal jsem slovník pro krizové situace. Pak jsem to natočil napočtvrté a hurá, přestalo to kuckat a dokonce to nezdechlo! TAK TOHLE UŽ NECHCI ZAŽÍT! Je někdo, komu už to auto nerozdejchalo? (Už se to tu řešilo, ale kdo to má hledat.) Editováno: 9. Červenec 2008, autor: peetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Benzíňák to rozdejchá vždycky, pokud ti nekyksne baterka než se tam dotlačí palivo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Toto si ako čo napísal? chceš zákaz na dva dni????????? (Už se to tu řešilo, ale kdo to má hledat.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Benzíňák to rozdejchá vždycky, pokud ti nekyksne baterka než se tam dotlačí palivo.... Nafta s tím bude mít problémy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Naftě se zavzdušní okruh/filtr....myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Po nalití benzínu je lepší než hned startovat 3-4krát zapnout zapalovávání aby čerpadlo dotlačilo benzín tam kam má.Vyjíždění nádrže se ale nedoporučuje protože to muže nasát usazeniny ze dna nádrže a pak by jsi musel palivovou soustavu celou vyčistít.U nafty je to horší o to,že se musí ještě odvzdušnit pal.soustava,ale taky nic tragického,většinou stačí vymontovat naf.filtr nalyt do něj naftu a jede seeee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Toto si ako čo napísal? chceš zákaz na dva dni????????? No trochu pravdy na tom co napsal je,kolikrát je rychlejší na odpověd když se téma založí znovu a ne pul dne pročítat 25stránek a nakonec zjistit,že vlastně stejně nevím nic.Za tohle bych nijak nehrozil to je tema rovnou k chodu auta a ne pykačovina typu co jede lip HTP nebo nafta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.