Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

V zápalu boje jsem na rezervě ujel ale 50km a ručička pořád né na nule, kde to mám odzkoušené, že ještě jede. Tak jezdím po úřadech a až mám všechny papíry od nové motorky v kabeli, vlezu do auta a drncalo to sotva na dva válce. Natočím podruhé a zas! Tak jsem já vůl musel jít na Benzinu 500m. Koupil jsem kanistr 10l za 199Kč. V Kauflandu ho mívají za 50Kč. Naliju do auta, jenže ouha! Třikrát natočím a už to jen chcípalo! Začaly se vtírat myšlenky jako odtah do servisu..., odvzdušnění, účet za práci... A to všechno zrovna ve chvíli, když na mě čekal nový stroj! Hledal jsem slovník pro krizové situace. Pak jsem to natočil napočtvrté a hurá, přestalo to kuckat a dokonce to nezdechlo! TAK TOHLE UŽ NECHCI ZAŽÍT!

Je někdo, komu už to auto nerozdejchalo?

(Už se to tu řešilo, ale kdo to má hledat.)

Editováno: , autor: peetr
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Po nalití benzínu je lepší než hned startovat 3-4krát zapnout zapalovávání aby čerpadlo dotlačilo benzín tam kam má.Vyjíždění nádrže se ale nedoporučuje protože to muže nasát usazeniny ze dna nádrže a pak by jsi musel palivovou soustavu celou vyčistít.U nafty je to horší o to,že se musí ještě odvzdušnit pal.soustava,ale taky nic tragického,většinou stačí vymontovat naf.filtr nalyt do něj naftu a jede seeee.

Vloženo
Toto si ako čo napísal? chceš zákaz na dva dni?????????

No trochu pravdy na tom co napsal je,kolikrát je rychlejší na odpověd když se téma založí znovu a ne pul dne pročítat 25stránek a nakonec zjistit,že vlastně stejně nevím nic.Za tohle bych nijak nehrozil to je tema rovnou k chodu auta a ne pykačovina typu co jede lip HTP nebo nafta.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...