Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Taky pokukuju, takže jsem zvědavý na zkušenosti a doporučení...

• Autor

Radami se to tady jen hemzi, ale snad se jeste najde misto pro moji poznamku :) Nepotrebuji profi zarizeni, v praci mam full HD kameru za cenu noveho auta, chci jen neco na obycejne pouziti pro amaterske nahravky :)

Tedy nevlastním jí, ale leží mě hodně moc v hlavě... Psal jsem na stránky www.videokamery.cz a tam říkali, že na to co je to za malou kameru, že má dobré vlastnosti a není špatná. Je jasný, že Sony třeba děla o něco větší a má to mnohem více funkcí i kvalitu nejspíš, ale 40 talířů je 40 talířů, tadle by měla jít sehnat tuším do 25 možná miň tisíc

No vidis. A jeste je k tomu 4 giga karta. Otázka je kdy vyjde nějakej novej typ. Ale každopádně velikost jak krabička od cigaret to je supr T

• 2 týdny později...

Kolik do toho chceš tak investovat? Podle tveho linku cca 5-7 tisic?

• Autor

No, nechci do toho dat majlant, ale zase to nechci podcenit. Ten Samsung mi prisel jako slusna volba a cena me velmi mile prekvapila. Vic jak 10 tisic modrejch bych do toho asi investovat nechtel...

Čau, pokud máte někdo zájem, tak vydržte asi týden, bude u mě dostupná kamerka Toshiba Camileo Pro HD, má to hodně slušné parametry a hodně dobrou cenu. Mrkněte na to. Ta cena by se pohybovala 4700,-s DPH + poštovné.

Kdo by měl zájem ,tak pls SZ, ale od čtvrtka mám dovču celý příští týden,takže dodání až v tom dalším týdnu.

Upraveno od Akrubek

Hypershop neznám, nevím, od koho to mají, ty ceny jsou dost mimo:-/ Pixmanie nemůžeš brát jako etalon, to šeďák jako sviň. Ono pak posílat na servis do Francie se celkem prodraží;)

Na netu je toho mnohem více....

• Autor

Ty brdo, ta Toshiba je skoro zadarmo... Az se mi tomu nechce verit....

no to sem zvedavej na tyhle "zazraky" od Toshiby nebo Evolve :p

Ty brdo, ta Toshiba je skoro zadarmo... Az se mi tomu nechce verit....

Otázka je jak to bude nahrávat a třeba jak za šera či za tmy, ale fakt je, že žádná kamera nemá hodnotu a platit jenom značku...??

• 4 roky později...

Pred nedávnem jsem taky vybíral nějakou malou HD kamerku do auta, aby to fungovalo jako černá skříňka. Dlouho jsem uvažoval nad známou mini kamerou MD80, ale nenašel jsem na ní vhodný držák. Nakonec jsem se tedy rozhodl pro kameru v klíčkách od auta (808), která mě hodně překvapila. Má v sobě už zabudovaný širokoúhlý objektiv, takže natáčí fakt v HD a je super. Spolu s ní jsem kupoval i suchý zip, s kterým jsem tu kamerku umístil na palubní desku a je to dobré řešení podle mě. Takže pokud hledáte na natáčení něco relativně levného a kvalitního, tak můžu vřele doporučit...

Chtěl jsem nahrát video na youtube, ale nějak mi to blbne, tak aspon se můžete podívat na video, které jsem našel na tom eshopu, kde jsem to kupoval:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ShrJr-4kaPI
Je to video přímo točené z palubní desky u auta

Upraveno od alfons23

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.