misom Vloženo 14. Červenec 2008 Vloženo 14. Červenec 2008 Chystame sa na nejaku stanovacku ale uz nas nebavi chodit na Hodrusu Hamre. Poradte mi nejaky dobry kemp najlepsie zapadne slovensko pripadne stredne. Najlepsie ked ste tam uz boli, dik a ked sa najde aj nejaka foto potesi. Citovat
zabiak Vloženo 15. Červenec 2008 Vloženo 15. Červenec 2008 Taky bych se chtěl poradit kam jet na Slovensko. Někam do chatky nebo do hotelu. Chtěl bych aby tam bylo nějaké koupání a něco k podívání. Taky aby to nebylo daleko pojedu autem. Koukal jsem a nejvíc se mi asi líbí Liptovský mikuláš co říkáte? Citovat
misom Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Vloženo 18. Červenec 2008 Kua to nikto nechodi stanovat? Ste nejake fajnovky nie? A aj na internete je dohromady prd o kempoch dokonca najviac som nasiel o "slovenskych kempoch" na nejakej ceskej stranke. Kua to je parada. Koukal jsem a nejvíc se mi asi líbí Liptovský mikuláš co říkáte? Ja som byval v liptovskom mikulasi viackrat v hotely (skor ubytovna nazov uz neviem)"sluzobne" ale okolie je nadherne, a mas tam aquapark, a hlavne co som ja casto vyuzival je tam motokarova hala "go kart" (dufam ze este funguju). Ked bol cas obehol som aj okolie a je tam nadherna priroda. Takze kazdy si pride na svoje. Citovat
Igor Vloženo 18. Červenec 2008 Vloženo 18. Červenec 2008 Zabiak: V okolí LM môžem odporučiť penzión Galanto http://www.galanto.sk. Boli sme tam teraz v júni a paráda, rovno pred chatkou potôčik, turistika skvelá, proste paráda Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.