Publikováno Červenec 14, 200817 r Chystame sa na nejaku stanovacku ale uz nas nebavi chodit na Hodrusu Hamre. Poradte mi nejaky dobry kemp najlepsie zapadne slovensko pripadne stredne. Najlepsie ked ste tam uz boli, dik a ked sa najde aj nejaka foto potesi.
Červenec 15, 200817 r Taky bych se chtěl poradit kam jet na Slovensko. Někam do chatky nebo do hotelu. Chtěl bych aby tam bylo nějaké koupání a něco k podívání. Taky aby to nebylo daleko pojedu autem. Koukal jsem a nejvíc se mi asi líbí Liptovský mikuláš co říkáte?
Červenec 18, 200817 r Autor Kua to nikto nechodi stanovat? Ste nejake fajnovky nie? A aj na internete je dohromady prd o kempoch dokonca najviac som nasiel o "slovenskych kempoch" na nejakej ceskej stranke. Kua to je parada. Koukal jsem a nejvíc se mi asi líbí Liptovský mikuláš co říkáte? Ja som byval v liptovskom mikulasi viackrat v hotely (skor ubytovna nazov uz neviem)"sluzobne" ale okolie je nadherne, a mas tam aquapark, a hlavne co som ja casto vyuzival je tam motokarova hala "go kart" (dufam ze este funguju). Ked bol cas obehol som aj okolie a je tam nadherna priroda. Takze kazdy si pride na svoje.
Červenec 18, 200817 r Zabiak: V okolí LM môžem odporučiť penzión Galanto http://www.galanto.sk. Boli sme tam teraz v júni a paráda, rovno pred chatkou potôčik, turistika skvelá, proste paráda
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.