sakalik01 Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Hele někdy se stalo, že to při startu jemně na chvíli zachrastilo tak na sekundu,ale pak třeba měsíc nic. jsem zvědav když to mám vyměněné jestli to někdy zachrastí znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Hm, to nezní moc dobře, je to taková náhlá "smrt". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Hele někdy se stalo, že to při startu jemně na chvíli zachrastilo tak na sekundu,ale pak třeba měsíc nic. jsem zvědav když to mám vyměněné jestli to někdy zachrastí znova Ahoj, mohl by jsi prosím upřesnit MR Tvého supiku? Píšu ti SZ, mám na Tebe prosbičku:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venstr Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Ahoj tak jsem po výměně rozvodu i s přestavovačem vačky. Cena ve Škoda auto 20200. Motor má najeto 93000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saly.pce Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Ahoj všem, tak jsem si taky pořídil 1.4 TSI. Rád bych se zeptal, má tu někdo zkušenost s načipováním? Pomůže to motoru a je spotřeba lepší? Ne že by byla špatný, dlouhodobá po předchozím majiteli je 7,2, já jezdím okolo 6,5. Ale řijde mi, že by to motoru hodně pomohlo. A můžete někoho doporučit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Čipováním se u tohoto motoru dostaneš z 92kW na parametry cca 110kW. Určitě to hodně poznáš. Spotřeba dolů u TSi moc nepůjde, tam je hlavní faktor spotřeby tvoje noha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saly.pce Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Zdar lidi, tak se chci podlit o svoje postřehy z dovolené. Jeli jsme Itálii ve 4 lidech a plně naložení opravdu až po strop. Cesta tam, rychlosti dálnice 130, mimo dálnici 90-100 - spotřeba 6 litrů. Cesta zpět ve 2 lidech, převážně okresky 50-100 - spotřeba 5 litrů. Musím říci, že mě ten motor docela mile překvapil. Dlouhodobé spotřeba je 6.2 litru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Tak to je dost málo na benzín to mám já v naftě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.