culda Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 tak co je nového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 tak jak to dopadlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Vypada to, ze se jim viewer stal nepohodlnym, tak ho nechali nekde zakopat jinak nevim... Resil to tu denne nekolik hodin a najednou ani hlaska.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motoracek Vloženo 22. Září 2021 Sdílet Vloženo 22. Září 2021 Já mám s nákupem dobrou zkušenost a celkově i s jednáním obchodu. Nakupoval jsem u nich již několikrát. Teď jsem objednával TV a za 4 dny byla doma. Já mám s nákupem dobrou zkušenost a celkově i s jednáním obchodu. Nakupoval jsem u nich již několikrát. Teď jsem objednával TV a za 4 dny byla doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.