Radas1 Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Dnes jsem očíhnul klíňák a zjistil jsem,že jsou hrany drážek popraskané.To chce asi výměnu co?Jak mám postupovat?je to tak že vezmu očkový klíč přesně nevím jakou velikost a ten nasadím na napínací kladku a potlačím směrem do zadu tím ji zvednu,vytáhnu vadný a dám druhý samozřejmě správným směrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Přesně tak, žádný zádrhel v tom nehledej. Jen ho musíš dobře nasadit, aby seděl pěkně v drážkách tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Taky mě čeká výměna, ale přístup je víc než na nic. Nebyl by tu třeba návod jak co nejlépe postupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) Jednoduše jsem zvednul auto(kdo má kryt motoru ze spodu tak sundat)podložil si jej,pak jsem vzal klíč (vel.si nejsem jist) nasadil na matici nap.kladky a stlačil jsem ji-poté vytáhneš starý a nasadíš nový to je všechno Editováno: 15. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Jsem právě nejdříve myslel, že bych ho vyměnil seshora, nemam jen tak možnost se podívat pod auto, ale to jsem zavrh, protože zespoda je lepší přístup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.