ribac Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Někdo tady prodával držák na pití,který byl vedle ruční brzdy.Já tam mám prázdné místo,viz foto. Dá se to dát i do mé Octavie MR 05/2000?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cetro Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 (editace) Deto zespod když to rozebereš jsou 4 šroubky ty odmontuješ a daš místo toho držák ve Škodovce 800 kč skus bazar a máš to zababku třeba i scelím zadním dílem. Editováno: 25. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku (aj s obrazkom!) je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 24. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 (editace) Ahoj , ohledně toho držáku na pití ,musím sundat i loketku?? Nevíš náhodou výrobní číslo origo držáku?? Díky moc Editováno: 2. Srpen 2008, autor: stihacka Necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Loketku budes muset vyndat, jinak nevyndas ten posledni dil, pod ktery se budes muset dostat, aby jsi vyndal prave ty ctyri sroubky. Jinak cena 500,-Kc za drzak i s postovnym je pekna, na vrakovisti sezenes drzak za podobnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Nemáte někdo číslo dílu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 1U0 862 429 A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 tak ja nevim,ten drzak tam mam asi rok a jeste jsem to nepouzil,jen se z nej hur dostava bordel pri cisteni urcite vypada paradne kdyz zmackes a vyjede drzak ale asi ma lepsi vyuziti ten kastlicek,prihradka,nebo co to je jen muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Můžete sem prosím hodit nějaký foto toho držáku na pití. Zajímalo by mě jak to vypadá a co do toho vleze. Ta povalující se flaška na zemi u mě v autě se mi moc nelíbí. Potřebuji něco do čeho bych mohl strčit nejlépe 1,5-litrovku. Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Ten držák je tak na max 0,5l, spíš nějakej kelímek než lahev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Můžete sem prosím hodit nějaký foto toho držáku na pití. Zajímalo by mě jak to vypadá a co do toho vleze. Ta povalující se flaška na zemi u mě v autě se mi moc nelíbí. Potřebuji něco do čeho bych mohl strčit nejlépe 1,5-litrovku. Díkec Tak to máme stejně, "naštěstí" odvede pozornost bordel v dětské sedace . Ale vepředu by stačilo i něco menšího, těch 0,5l by bylo fajn, třeba něco narvat místo popelníku, je tam úplně zbytečnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 zapomeňte na 1,5 litrovou láhev do tohodle držáku mezi sedačkama, to tam fakt nedáte. Max. je to na nějakou plechovku, kelímek či něco podobného, možná i ta malá 0,5 litru PETka. Ale pokud máte loketku, tak se to hodně blbě vyndává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 presne tak jak pises, na velikost jsem nejak nereagoval protoze jsem nikdy nezkousel a nepouzil a s tim ze se k nemu nedostanete kdyz mate loketku je taky pravda je to hodne zadane zbozi /celkem drahe/ ale urcite nema takovy vyuziti jak se ocekava a predpoklada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 ja teda drzak pouzivam velmi casto, nevim kam jinam si dat piti...? nebo jak vy to mate s pitnym rezimem :-) hele 0,25 plechy treba na Red Bull v tom trochu litaji, je to delany bud na 0,33 plech nebo 0,5 pet, no a kdyz si tam das piti tak loketku mas zvednutou...bud to nebo to...jen moje postrehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 S tou loketkou by to byl problém, zatím v ní válím PDA s navigací a napájení sosám ze zapalovače... Fakt jste nikdo nezkoušel nějak překuchat popelník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonius Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Měl bych dotaz: Pasuje tenhle držák i na předfacelift, konkrétně mr. 1997??? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.