darklord Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 (editace) tak som pred par tyzdnami zacal tvorit nasledujuci projekt, zatial predkladam demo verziu s plnou funkcnostou akurat sa uz len pracuje na obsahu hlavna stranka: http://rapidka.blackh0le.eu.org/ekatalog/ ukazka #1: http://rapidka.blackh0le.eu.org/ekatalog/?...parts&cat=1 ukazka #2: http://rapidka.blackh0le.eu.org/ekatalog/?...wpart&id=57 pripadne navrhy, komentare a namietky mi piste sem. PS: zhanam seriove cisla karoserie a motoru podla roku vyroby (na stranke mam len do 1987 (pretoze mam katalog '87)). Ak ich niekto mate tak mi to sem poslite budem velmi vdacny (87-90) EDIT: TAK KATALOG JE HOTOVY ESTE DOLADIT DETAILY A MOZEM SA PUSTIT DO DALSIEHO (110R) Editováno: 26. Únor 2009, autor: darklord Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darklord Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ziadne odpovede, poznamky, nadavky? no to sa celkom divim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ziadne odpovede, poznamky, nadavky? no to sa celkom divim... To bude asi tim, ze tady jsou asi jen 4 lidi co takovy auto znaji a obcas aspon ridi. Jinak je to tu sama octavia a fobia atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darklord Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 To bude asi tim, ze tady jsou asi jen 4 lidi co takovy auto znaji a obcas aspon ridi. Jinak je to tu sama octavia a fobia atd asi na tom nieco bude, aj ked rozmyslam spachat cosi podobne aj na favo.. ale to mi asi tiez nepomoze co uz proste diagnoza skodovkar, nepochopi nikdo kto nezazije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tady stejne vetsina lidi ma tuleni nemoc a jezdi s kazdou kktinou do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 To bude asi tim, ze tady jsou asi jen 4 lidi co takovy auto znaji a obcas aspon ridi. Jinak je to tu sama octavia a fobia atd JJ, spíš takový věci směřovat na stránky zaměřené především na řadu 742, potažmo favorit. Čili třeba skoda.virt. cz nebo Techweb, resp. skodafavorit.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darklord Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 JJ, spíš takový věci směřovat na stránky zaměřené především na řadu 742, potažmo favorit.Čili třeba skoda.virt. cz nebo Techweb, resp. skodafavorit.cz no sak ono to na virte uz nejaky piatok je... ale tak pokial to nebude kompletne naplnene dielmi tak neocakavam nejaky zvyseny zaujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 vlastně máš pravdu, četl jsem o tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 tak som pred par tyzdnami zacal tvorit nasledujuci projekt, zatial predkladam demo verziu s plnou funkcnostou akurat sa uz len pracuje na obsahuhlavna stranka: http://rapidka.blackh0le.eu.org/ekatalog/ ukazka #1: http://rapidka.blackh0le.eu.org/ekatalog/?...parts&cat=1 ukazka #2: http://rapidka.blackh0le.eu.org/ekatalog/?...wpart&id=57 pripadne navrhy, komentare a namietky mi piste sem. PS: zhanam seriove cisla karoserie a motoru podla roku vyroby (na stranke mam len do 1987 (pretoze mam katalog '87)). Ak ich niekto mate tak mi to sem poslite budem velmi vdacny (87-90) vypadá to pěkně, akorát moc nechápu k čemu je to vlastně dobré, když už to existuje a to přímo ze škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darklord Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 vypadá to pěkně, akorát moc nechápu k čemu je to vlastně dobré, když už to existuje a to přímo ze škodovky tak daj link.... ak myslis ETKA, tak dik moc pod linuxom to nerozbehnem, ak myslis vagcat tak ten je prehladny asi ako roztrhany papierovy katalog.... nieco som zabudol? posli link a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 tak daj link.... ak myslis ETKA, tak dik moc pod linuxom to nerozbehnem, ak myslis vagcat tak ten je prehladny asi ako roztrhany papierovy katalog.... nieco som zabudol? posli link a uvidim Pokud hlavním smyslem je funkčnost pod linuxem, tak není o čem diskutovat. Jinak jsem měl namysli ETOS a ETKU (v sedmičkové verzi) - jejich výhodou je, že na jejich výstup jsou zvyklí ve škodováckých servisech, takže hromadné objednávání dílů se zpravidla obejde bez zbytečných nedorozumění. Hlavním plusem je také pravidelná aktualizace ceníku, což jak jsem pochopil, ceny ve svém katalogu neřešíš. Samozřejmě nevýhodou je pro většinu z nás fakt, že je používáme nelegálně. Ale u tvého programu to asi nebude o moc lepší, ty obrázky jsou "vypůjčené", ne? Hlavně to neber jako narážku na tvoji práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darklord Vloženo 30. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Pokud hlavním smyslem je funkčnost pod linuxem, tak není o čem diskutovat. Jinak jsem měl namysli ETOS a ETKU (v sedmičkové verzi) - jejich výhodou je, že na jejich výstup jsou zvyklí ve škodováckých servisech, takže hromadné objednávání dílů se zpravidla obejde bez zbytečných nedorozumění. Hlavním plusem je také pravidelná aktualizace ceníku, což jak jsem pochopil, ceny ve svém katalogu neřešíš. Samozřejmě nevýhodou je pro většinu z nás fakt, že je používáme nelegálně. Ale u tvého programu to asi nebude o moc lepší, ty obrázky jsou "vypůjčené", ne? Hlavně to neber jako narážku na tvoji práci no tak kazdopadne tieto diely co tam mam ja uz asi v ziadnom servise neobjednas... teda hlavne v origo skodovackom, pretoze tam uz vecsinou nemaju ani na favo a ak maju na skodovku tak su to dake sracky z turecka poslka a podobne, ceny samozrejme neriesim, maximalne ak pridam link na nejaky eshop kde sa diel nachadza, a inak co sa tyka legalnosti tak v tom katalogu z mototechny nijaky copyright nie je, takze myslim ze tam ziadne porusenie nie je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 no tak kazdopadne tieto diely co tam mam ja uz asi v ziadnom servise neobjednas... teda hlavne v origo skodovackom, pretoze tam uz vecsinou nemaju ani na favo a ak maju na skodovku tak su to dake sracky z turecka poslka a podobne, ceny samozrejme neriesim, maximalne ak pridam link na nejaky eshop kde sa diel nachadza, a inak co sa tyka legalnosti tak v tom katalogu z mototechny nijaky copyright nie je, takze myslim ze tam ziadne porusenie nie je.... tohle už je sice úplně mimo.... Je celkem s podivem co vše se dá v centrálním skladu v Mladé Boleslavi ještě sehnat. V kámě mě kolikrát odbyli známou větičkou "tohle už se dávno nedělá" a ejhle ono se to sice nedělá, ale 20 let se to někde válí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Už se tady nic neděje? Ten katalog projekt upadl? Chtěl jsem omrknout pár věcí, ale web píše, že je v přípravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Odkaz se Ti nepřesměruje? http://skoda-katalog.eu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Vyberu třeba díly pro 110R a pak web píše toto: Stránky jsou v príprave. Katalog bude obsahovat veškeré náhradní díly pro typovou radu 100 a vyrábené modifikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 NJ, jsi neuvedl o jaký katalog se jedná. Já požívám na š105 -136 a ten funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Zdarec, v Chebu rušíme jeden služebák 120 a jednoho Favorita "Solitaire"(bouranej na z. nárazník-světla OK), tak kdyby nekdo něco...tak fofr než půjdou do věčných lovišť. cba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.