Akrubek Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Zdárek, nikde jsem to tu nenašel, tak se mi dostalo cti založit nové téma. Nevíte někdo, jestli v FII jsou nastavitelné opěrky hlavy řidiče a spolejezdce? Ale ne výškově,ale sklopné. V klasických sedačkách údajně ne, ale slyšel jsem, že ve sportovních z paketu Dynamic by to být mohlo. Viděl jsem tu lidi, které je mají, tak dáte mi prosím odpověď?)) Díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 FII bohužiaľ nemá v žiadnej výbave sklopné hlavové opierky - dajú sa nastavovať len výškovo. V predošlej FI som mal tieto sklopné, boli fajn, nevedel som, ako to bez nich prežijem v FII. A nakoniec to bolo bez problémov, vôbec mi nechýbajú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Myslim, ze operky ve FII/R jsou lepsi nez ve FI. Sklapeni nepotrebuju a precejenom - kolikrat se clovek o operku pri rizeni opravdu opira.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 No o opěrku se opravdu málo kdo při jízdě opírá, ale její "dobré a přesné " nastavení oceníte při případné havárii ....ať se nám všem havárie vyhne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 nastavení oceníte při případné havárii .... pravda pravda ... pozname .. ale je fakt skoda ze su neni nastavitelne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 No a například mě to vadí. Ta pevná opěrka mě nutí hlavu do nepřirozenýho úhlu. Mám sedačku spíš kolmo a opěrka je moc dopředu. Taky mi vadí, že se nedá vysunout dost vysoko . Niko do tu nemusel řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Ja bych potreboval prodlouzit tycky akorat u zadni prostredni. Jinak mne vyhovujou maximalne, mam teda ale dneska uz mozna podprumernych 185 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 27. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 No o opěrku se opravdu málo kdo při jízdě opírá, ale její "dobré a přesné " nastavení oceníte při případné havárii ....ať se nám všem havárie vyhne .... přesně tak, mě to zajímá taky spíš z pohledu bezpečnosti, než z důvodu opírání si hlavy za jízdy:)) nicméně díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 mnoo je pravda, ze ve sluzebni OII sklopne jsou, ale nija kzvlast po nepouzivam. spis kdyz se protahuju, tak si s tim hraju. Mam asi normalni vejsku a propoce, tkaze mi operky v R sedej dobre. BTW: doufam, ze pri zadny bouracce je nebudu muset testnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Fakt je, že tohle mě ani nenapadlo, mě ty opěrky vyhovujou tak jak jsou. Ale neříkám, že by nastavitelný nebyly lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Pri delsich cestach by se hodily, ve stary F jsem je pouzival... skoda, ze se nedelaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 hele a nebude nahodou stejna roztec u OII a R-FII?? dneska tim pojedu, tak to schvalne zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 No to dej vědět...jsem docela zvědav, ale obávám se, že stejně by nebylo stejné čalounění a pak to ztrácí smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 tak odzkouseno, SEDI. v pohode sem prendal operku z OII do R. je to parada. Presen jak pises, jen nesedi barva, navic ta sluzebni je pekne zaprasena. nicmene, pokud nekdo sezene stejny, tak si je klidne muze vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 no ja by som najradsej dal na zadne sedadla plnohodnotne opierky nez tie co su teraz .. skusal som z fabie I ale nehodia sa ... (roztec je rovnaka ale tycky su tensie) Blacky mozes prosim testnut ci predne z Octy II idu aj na zadne sedadla v rumiku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ok zitra testnu vsechny kombinace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Nevite jestli de koupit tycky do te prostredni zadni samostatne, nebo se musi koupit cela operka? Nemate nekdo pristup do systemu a nevite kolik to stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 takze panove, overeno. operky z OII ( aspon te co mam v praci) jsou naprosto zamene s R. leva, prava, stredni, predni, zadni, vsechny kombinace. a nasadili ste m itim peknyho brouka do hlavy. Pokud sezenu se stejnym potahen jako mam v R, tak si je vymenim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 no blacky dobra sprava dik, otazka je ako sa najlepsie dostat k jednej sade opierok z OII :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 No koupit přece:) Ale asi nebudou nejlevnější a hlavně je to blbé skrz ty potahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 kupit ako kupit ... co som pozeral ETKU tak mam pocit ze ako samostatny diel sa to nebude dat kupit ... mozete to niekto mudrejsi overit ? co sa tyka farby potahu .. tak to je predsa riesitelne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 No problem - dá sa kúpiť samotná nastaviteľná kostra opierky, molitanová výplň aj poťah. Takže už len správne zkombinovať, ale lacné to nebude (kostra cca. 3300, výplň 550, poťah 750, suma sumárum 4600 Sk!). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) to ako predne na octu II? - pekna palka Igor a co takto ZADNE na FII ? tam je aka cena ? Editováno: 30. Červenec 2008, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 30. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Igor: No docela drsná cena, to se na to pěkně vy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Přítelce tohle vadí šíleně, hrozně si stěžovala jak jí hned bolí krční páteř, když si tu opěrku nemůže nastavit a ta poloha ve které je jí naprosto nevyhovuje. Ja to zajímavé, jsme skoro stejně vysocí, ale v Golfu IV máme opěrku úplně jinak nastavenou, já na max dopředu, ona na max dozadu. Volant to samé, já úplně dole, ona úplně nahoře. Tak to je s tou Octavii dobrá zpráva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.