Mustafa Vloženo 25. Září 2010 Sdílet Vloženo 25. Září 2010 nevím co mám za den,ale určitě né počtářskej To musela bejt včera kalba :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Nemáte někdo návod na výměnu tyček stabilizátoru?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 není nic jednoduššího 1) sundat kolo 2) přizvednout nejlépe celý čumák auta at se stailizátor nešponuje 3) pomocí imbusu a prstýnkovýho klíče (klíč tuším velikost 16) uvolnit matky na "kosti" (každá na opačném konci kosti) 4) vyjmout kost - zpětná montáž je v chronlogickém pořadí .....práce na cca 30 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 Super.Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zorg Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Právě jsem čet zajímavou diskuzi na DP: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=68587&postdays=0&postorder=asc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Ahoj, chci se zeptat budu měnit tyčky stabilizatoru a zároven bych vyměnil i lužka stabilizatoru. Nevíte někdo jaky mam objednat? Fabie 1,4 mpi 44 kw. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Nikdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Lze to objednat podle průměru stabíku ( silentbloky ) , tak jsem je tak objednal, ale neseděly, takže jsem zajel do Origo Skoda servisu a objednal podle VIN, které sedí přesně. Tyčky jsem dával od Febi, najeto asi 60 tis. a drží oboje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 co si myslite o tomto?? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-facelift/exterierove-doplnky/skoda-fabia-sportovni-stabilizator-jom-zesileny-id:6163.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 premejslim o tech 20mm na svoji hatapku stacej vymenit jen stab.tycky nebo i stabilizator(ten dlouhej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 měnil jste někdo krom kostí (tyček stabíku) i ty silentbloky http://www.skoda-dily.cz/eshop/6q0411314p-silentblok-stabilizatoru-predni-napravy.html na stabíku samotném? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 ano..prečo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 no už mi vepředu stále více něco klepe, taky aby ne po 255 000km , tak jsem si říkal, že ty kosti konečně vyměním ... no a včera jsem byl na STKáčku a tam mi technik řekl ať si vyměním i ty gumové silentbloky na tyčce. Tak jsem to teď dopoledne studoval a vidím že na tom zas nic není, tak že bych vyměnil i je. Tak se tak spíše ptám, jestli měníte jen kosti nebo i ty silentbloky. Akorát se musím podívat, sundat podběh a zjistit jaký průměr stabíku mám, abych věděl co objednat a v jakém stavu jsou ty objímky. Nebo dá se ten průměr změřit i jinde, třeba z motoru, je tam přístup? Ještě jsem se nedíval, zatím jen teorie z DP a tady z příspěvků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 podbeh dávať dolu,načo???..veď ho zmeraj pri tyčke stabilizátora,hrúbku má jednakú po celej dĺžke... objímkam nič nebude... a či sú tie silenbloky už vybité zistíš ľahko...ak budeš mať odpojené tie tyčky,tak chyť ten stabilizátor a skús s ním pokývať hore-dolu,či nemá v tom uložení vôlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 no tyčky ještě nikdo dolů nedával, tak bůhví jak to půjde, takže asi objednám tyčky a i ty silenbloky, abych to nedělal na dvakrát. OK, změřím si to jak se dostanu k autu, aspoň že nemusím sundávat ten podběh jen na to změření, na výměnu pak určitě ano, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 ani pri výmene to nemusíš dávať dolu..len spodný kryt motora..budeš mať zdvihák či jamu??....tyčky vedia pekne potrápiť,keď sa spolu s maticou točí aj samotný ten čap v tyčke...potom to skúsiť zadržať blickami,prinajhoršom nastupuje flexa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 max.nájezdy, takže bych to viděl pohodlněji sundat plast.podběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 ako si rozumieš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 ale jsem otevřený jakýmkoli radám zkušenějších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 je fakt,že postup opravy sa musí prispôsobiť podmienkam,v akých sa robí...takže poreferuj,ako si dopadol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Jestli se můžu přidat, tak jsem objednával silentbloky stabíku podle průměru stabíku, který jsem změřil šuplerou a koupil jsem stejně špatný a nakonec jsem je objednal podle vin v skoda servisu, ale pasovaly uplně přesně, ta objímky jsou robustní, nemusí se měnit, jsou na dva šrouby , horší je dopasovat objímku na nový nevymlácený silentblok, protože má logicky víc hmoty, ale jde to taky, já to dělal , že jsem měl trojnožku pod konzolí ramene a talže jsem hevírkem přizvedával nebo naopak snižoval výšku kola spolu s poloosou, abych se dostal s golou na spodní a pak na vrchní šroub objímky. A čepy stabilizačních tyček se ti samozřejmě budou protáčet, ale maj jako čepy řízení vnitřní torx, číslo nevím, ale na jedny fabce jsem je odřezával flexou, protože matice byla zažraná a torx jsem strhnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 tak dík za reference, dnes si stabík změřím, ale měnit to budu asi až v dubnu, až bude tepleji, ale určo poreferuji. Zatím se chystám teoreticky a psychicky , abych byl připravený na všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Casy,ako by si mi z duše hovoril ..ten vnútorný torx stojí za ho*no ...lepší je tá flexa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 tak bych tam měl mít podle všeho 19mm stabík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Na povolení jedině flexu torx se vyžvejka a je vymalováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.