Kubiik Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Chci vyměnit boční blinkry b latníku na OI. V instalačních manuálech sem našel návod na FI. Povoluje se při tom podběh. No a podle DP stačí zepředu strčit pod blinkr šroubováček. Mám totiž strach abych nepodrápal lak. Máte někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 je lepší si odšroubovat ten podběh, stačí jen 3 šroubky a strčíš tam ruku. a navíc vyčistíš ten bordel co se ti tam nahromadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Cau.odstroj plastovy podblatnik z vnutornej strany demontujes blinker.Nepotrebujes k tomu ziadny SROBOVAK!!! a zabijes 2 muchy jednou ranou. Vycistis si blatnik od spiny a vymenis smerovku. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Jeden jsem delal jak je napsano vyse, povoli jsem jen 2 sroubky a druhy uz jsem delal tim vydloubnutim blinkru bez povoleni podbehu, takze mam jen jeden podbeh vycistenej! Hadr na sroubovak a nepodrapes to! Jsou tam 2 pacicky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 27. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 díky, zítra si pro ně jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tak doporučuju sundat zástěrky a odšroubovat kousek podběhu. Blinkr jde krásně ze vnitř vycvaknout a navíc si vyšrkábnete bordel z podběhu. Úplně sem koukal kolik toho tam bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Pfuj... To je humac! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 To je. Když sem psal Zabiakovi jak měnil blinkr, tak říkal, že přes podběh. Že si při tom alespoň vyndám bordel z bodběhu. Říkal sem si jakej bordel, když je to pod plastem. Už vím jakej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 KUBIK ved som ti to pisal par riadkou hore. Ze zabijes dve muchy jednou ranou. vymenis blinker+vycistis podblatnik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Oni ty zástěrky nejsou zrovna nejlepší já to měl ten plech pod nima docela načatej. Možná by chtělo zástěrky dávat pouze na zimu. Já jsem ho taky zkoušel vyloupnout nejdřív šroubovákem ale trošku jsem poškodil lak a pak blinkr rupl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 30. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 No taky sem si říkal, jestli je nesundám. Rez tam skoro není. Příde mi, že je to spíš taková ta náletová. Jde to z toho laku odloupnout a lak je v poho. Tak nevim, no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 já jsem se taky divil kolik tam bylo bordelu, pěknej jemnej píseček a na jedné straně i dvě rostlinky jinak ten blinkr stačí zavnitř zmačknout a vytlačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 zasterky mam sundane - a toho bordelu jsem tam mel snad vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Tak som to tiež dneska menil. V praci kolega služobnu Fabiu fabiu "napasoval" do auta ktoré pred nim prudko zabrzdilo, takže ma rozmlacený čumák. Fabia mala bočné blinkre tie biele, ja mam na Octavke ešte tie oranžové, tak som sa rozhodol že ich vymenim, ked su za taku dobrú cenu Na Fabie som to skúsal najprv tenkym šrobovákom, lebo tam boli blatniky pokrčené, tak nejaké oškretie laku ma netrápilo. No nešlo to, tak som musel dat dolu podbeh. Bordelu tam bolo presne ako na fotke od Kubiika. Ale s vymačknutím blinkru som sa natrápil. Tlačil som tú plastovú západku z celej sily a blinker sa ani nepohol. Zabralo až súčasné stláčanie tej západky, vytláčanie smerom von a z druhej strany z vonka ešte tenkým šrobovákom zatlačit na západku. Už som myslel, že to ten plast nevydrží, ale podarilo sa. Druhá išla tiež tak tažko. Dnes som dal dolu podblatníky na mojej Octavii, samozrejme že ten bordel tam bol tiež, aspon kilo a zaujimavé, že rovnaké zloženie ako na fotke aj na Fabii. Jemny piesok, bolo vidiet jednotlivé vrstvy ako u archeologickych vzoriek a na vrchu listy Pri vyberaní blinkrov som bol prekvapeny, že som iba normalne zatlačil na západku a hned to išlo von, teda ziadne trápenie, ako ked som to vyberal z Fabie. Zeby na tej Fabke boli tie diery o niečo menšie a preto to nešlo tak dobre von??? Ale bordel vyčistený, blinkre už mam biele (na striebornom aute to lepšie vyzerá ako oranžové), tak spokojnost a za dobrú cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Taky jsem si před časem pořídil na mou zelenou octu bílé blinkry (vypadá teď dost jinak, hodně prokoukla), ale nechtěl jsem se s tím tak drbat, tak jsem normálně otevřel dveře a jak je škvíra v blatníku mezi pantama dveří, tak jsem tam strčil ruku a vydloubl jsem ten blinkr ven. Ruka mě teda bolela, ale bylo to hotovo za pár minut. No ale jak to tu čtu, tak při příštím mytí auta asi oddělám i ty podběhy a vyčistím to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Ty podbehy je dobry vydělat. Jak jsem předělával blinkry alá RS tak sem se divil co se tam vsechno nastrada! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Sim te jak vypada blinkr ala RS? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 (editace) ala zatmavený do kouřova :-) Editováno: 3. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 -no jo vymenil jsem oranzove blinkry za rs. ted to bliká bíle. kde sezenu orazove zarovky do bocniho blinkru. Jaký je to tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 ...ted to bliká bíle... No ked si mal predtym oranzove, tak ziarovky boli biele a oranzovu farbu svetla daval ten plast. Ked si menil za biele (alebo dymove) blinkre, tak ta mohlo napadnut, ze to bude blikat na bielo. Oranzove ziarovky do blinkrov kupis bezne v mototechne, teraz ti z hlavy nepoviem ake je to oznacenie, ale ked povies v obchode typ auta a do ktoreho blinkru chces ziarovku, tak predavac ti da presne co potrebujes. Takze ta caka, zase demontaz blinkrov a vymenit biele ziarovky za oranzove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Dneska jsme přes sundaný podběh se pokoušel vyndat boční blinkr ale marně... přes vší sílu jsem ho ven proste nedostal, nahamatal jsme tam nejakou paciciku tak jsme zmackl a tlacil směrem ven a ani se to nepohlo, má nekdo plán jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.