Přejít na obsah

Výměna bočního blinkru na OI


Kubiik

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Tak som to tiež dneska menil. V praci kolega služobnu Fabiu fabiu "napasoval" do auta ktoré pred nim prudko zabrzdilo, takže ma rozmlacený čumák. Fabia mala bočné blinkre tie biele, ja mam na Octavke ešte tie oranžové, tak som sa rozhodol že ich vymenim, ked su za taku dobrú cenu ;)

Na Fabie som to skúsal najprv tenkym šrobovákom, lebo tam boli blatniky pokrčené, tak nejaké oškretie laku ma netrápilo. No nešlo to, tak som musel dat dolu podbeh. Bordelu tam bolo presne ako na fotke od Kubiika. Ale s vymačknutím blinkru som sa natrápil. Tlačil som tú plastovú západku z celej sily a blinker sa ani nepohol. Zabralo až súčasné stláčanie tej západky, vytláčanie smerom von a z druhej strany z vonka ešte tenkým šrobovákom zatlačit na západku. Už som myslel, že to ten plast nevydrží, ale podarilo sa. Druhá išla tiež tak tažko.

Dnes som dal dolu podblatníky na mojej Octavii, samozrejme že ten bordel tam bol tiež, aspon kilo a zaujimavé, že rovnaké zloženie ako na fotke aj na Fabii. Jemny piesok, bolo vidiet jednotlivé vrstvy ako u archeologickych vzoriek lol a na vrchu listy ;)

Pri vyberaní blinkrov som bol prekvapeny, že som iba normalne zatlačil na západku a hned to išlo von, teda ziadne trápenie, ako ked som to vyberal z Fabie. Zeby na tej Fabke boli tie diery o niečo menšie a preto to nešlo tak dobre von??? :feve:

Ale bordel vyčistený, blinkre už mam biele (na striebornom aute to lepšie vyzerá ako oranžové), tak spokojnost a za dobrú cenu lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem si před časem pořídil na mou zelenou octu bílé blinkry (vypadá teď dost jinak, hodně prokoukla), ale nechtěl jsem se s tím tak drbat, tak jsem normálně otevřel dveře a jak je škvíra v blatníku mezi pantama dveří, tak jsem tam strčil ruku a vydloubl jsem ten blinkr ven. Ruka mě teda bolela, ale bylo to hotovo za pár minut. No ale jak to tu čtu, tak při příštím mytí auta asi oddělám i ty podběhy a vyčistím to... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

...ted to bliká bíle...

No ked si mal predtym oranzove, tak ziarovky boli biele a oranzovu farbu svetla daval ten plast. Ked si menil za biele (alebo dymove) blinkre, tak ta mohlo napadnut, ze to bude blikat na bielo. Oranzove ziarovky do blinkrov kupis bezne v mototechne, teraz ti z hlavy nepoviem ake je to oznacenie, ale ked povies v obchode typ auta a do ktoreho blinkru chces ziarovku, tak predavac ti da presne co potrebujes. Takze ta caka, zase demontaz blinkrov a vymenit biele ziarovky za oranzove lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...