tommys Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Dobrý den všem, nevíte někdo jestli je možná záměna rozdělovače typ Magneti Marelli za rozdělovač BOSCH? Mám v autě Magneti a mám vůli na palci, je to na výměnu komplet rozdělovače, ale rozdělovač BOSCH je levnější, rád bych to vyměnil kdyby to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saki Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 (editace) Určitě to jde, nedávno jsem ho měnil. U rozdělovače Marelli se časem udělá vůle v pouzdře, v němž je hřídelka. Pokud nechceš moc utrácet, tak si ho nech přepouzdřit. Druhovýrobu Bosche jsem kupoval za cca 1500 Kč. Editováno: 28. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Dobrý den všem, nevíte někdo jestli je možná záměna rozdělovače typ Magneti Marelli za rozdělovač BOSCH? Mám v autě Magneti a mám vůli na palci, je to na výměnu komplet rozdělovače, ale rozdělovač BOSCH je levnější, rád bych to vyměnil kdyby to šlo. Jde to - vyzkouseno osobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Celý rozdělovač vyměnit za BOSCH není problém. Bohužel nejde požít BOSCHácké víčko na rozdělovač Magneti-Mareli-bohužel Ono i to BOSCHácké víčko je levnější než ten šmejd z Itálie. Spíš docházím k názoru, že jediný co se na tom motoru se.e je to taliánský zapalování a vstřikování. Kéžby tam tak byl SIEMENS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 V eshopu www.autodilyk*c.cz mas kompletni rozdelovac za cca 1000Kc. Jen davej pozor na tesneni - to dodavane s tim rozdelovacem je kapanek mensi a prosakuje - da se prehodit z puvodniho. Po vymene je treba presne nastavit predstih na PALTESTu - autorizovany servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorpa Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 take mam problem s rozdelovacem dneska zacal vydavat zvuk jako kdyby mel za chvilku bouchnout a roztrhnout se. rad bych ho vymenil jsem celkem technickej typ ale nevim jaky je postup a zda po vymene zvladnu vse nastavit poradite nekdo přesný postup. mam ctavii 1,6 55kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Jaký je to přesně zvuk? Než ho budeš měnit, tak se do něj mrkni co to tam dělá ten kravál. On může být třeba jen nalomenej palec...pak je výměna celého rozdělovače zbytečná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorpa Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 no palec je v poradku neni přelomenej a nejevi znamky unavy. piskavej zvuk ktery to vydava je opravdu hroznej zacalo me to dneska a vubec se me to nelibi. koukal jsem že celej rozdelovac se na na netu koupit cca za 1000kč od bosche. no přemýšlím že tam striknu trosku kontaktolu zda to nepomuže ale moc tomu nedavam. vypada to že ta hridelka ma ložisko v haji nebo jak je to udelany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 (editace) aha jestli to píská, tak to je na výměnu rozdělovače. To promazání pomůže asi jen na chvíli. A 1000Kč BOSCH to je dobrá cena, asi bych neváhal a máš pokoj Editováno: 3. Prosinec 2008, autor: TomášT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.