kytka82 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Zdravím, máte někdo zkušenosti s převážením kol ve fábii? Chci si ji koupit, protože to za ideální auto pro mě. Ovšem rád jezdím na kole a vozit na střeše není vždy optimální (delší trasy apod.). Jednoduše řečeno, když vyhodím přední kolo vleze se do kufru na sklopené sedačky? Nebo bez šance a musím volit kombíka? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Vleze, bez předního kola určitě, a za dobré konstelace i s předním kolem. Vozil jsem ho tak, ale musím říct, že do Okty dvojky se nakládá líp než do Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Vleze se i s předním kolem, jen sedadlo spolujezdce musíš šoupnout co nejvíc dopředu a jde to v poho, s vyhozeným př. kolem je to samozřejmě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Vleze se i s předním kolem, jen sedadlo spolujezdce musíš šoupnout co nejvíc dopředu a jde to v poho, s vyhozeným př. kolem je to samozřejmě lepší a když sundáš i zadní kolo, tak nemusíš sklápět žádné sedačky a v poho se ti tam vleze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 To jsem nikdy nezkoušel, ale nevěřím tomu, záleží na velikosti kola, ale klasické dospělé horské se tam podle mě nevleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 To jsem nikdy nezkoušel, ale nevěřím tomu, záleží na velikosti kola, ale klasické dospělé horské se tam podle mě nevleze. úplně v poho, sundáš obě kola a přinejhorším zasuneš sedlovku, popř. ji vyděláš a vejde se tam v poho, teda pokud nemáš rám veliký, jak štafle na malování..... Věř mi už jsem to několikrát vyzkoušel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 vsadil bych se, ze moje GTcko velikosti XL by se tam bez kol neveslo ani nahodou protoze to je v miste riditek tak vysoky, ze se nevejde ani do vejtahu na stojaka (resp- nazavru dvere) a musim ho do patyho patra vlacet po schodech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Moje kolo se tam taky určitě nevejde, navíc si nedokážu představit jak by tam bez kol stálo - na přehazovačce?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Om mozna myslel ho tam polozit-na placato, ale to taky neni sance aby se vlezlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 přesně tak, myslel jem naležato, přikryt dekou, nebo hadrou a na to pak položit kola, nic se nezašpiní....v poho se tam vejde kolo vel. rámu 21", no ale když máte pod představcem kupu podložek, tak to opravdu nejde....kdybych byl doma, tak dám foto z bratrové Fábie, že to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Do F1 (non combi) se vlezly dvě dospělá horská kola !!! (sem si to měl vyfotit páč to by asi nikdo nevěřil) a další 2 lidi. Sklopeno zadní větší sedadlo. 2 lidi vepředu a 1 na sedadle vzadu. Nevím jak se jim to povedlo ale dokonce i opilím.. Do Okty 2 komby jsem dával taky kolo ale to přineslo víš škody než užitku (poškrábaný plasty atd..) navíc má teda mnohem větší kufr ale ani mi to tak moc nepřišlo.. no je pravda že to tam dostával taky napitej člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 (editace) Do F1 (non combi) se vlezly dvě dospělá horská kola !!! (sem si to měl vyfotit páč to by asi nikdo nevěřil) a další 2 lidi. Sklopeno zadní větší sedadlo. 2 lidi vepředu a 1 na sedadle vzadu.Nevím jak se jim to povedlo ale dokonce i opilím.. Do Okty 2 komby jsem dával taky kolo ale to přineslo víš škody než užitku (poškrábaný plasty atd..) navíc má teda mnohem větší kufr ale ani mi to tak moc nepřišlo.. no je pravda že to tam dostával taky napitej člověk tak a vy jste mi nevěřili...dík dadacek Editováno: 31. Červenec 2008, autor: vrkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Nemáš zač, já sám jsem na to čučel a žačal přemejšlet jestli sem taky něco nepil.. Spočívalo to v tom, že oddělali přední kola, ty se dali bokem na levou stranu a na tu pravou se sklopenýma sedadlama dostali ty 2horáky. Bylo to fakt tak tak, a chtělo to chvilku "pasování" ale vešlo se to tam. Takže odpoved je jasná: jde to. Za střízliva možná aji líp než jak jsem to tam měl já.. ale pozor na vyndávání a dávání kol tam (mám o šlapek lehký šrámy na tom prostoru hned jak končí kufr (vršek nárazníku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.