Přejít na obsah

Jak se chovat k novému laku?

najmis

Doporučené příspěvky

Mám ted 1/4 auta po laku stříkáno už "vodovkou" a otázka zní jak se chovat k laku prvních pár dní po nastříkání...vvystavovat nebo nevystavovat na slunci,opláchnout vodou od prachu a špíny...???Co mi řekl lakýrník vám zatím nenapíšu..aby sem vás třeba neovlivnil.... lol

Dííky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ti neviem. Lakýrnik mi nič nehovoril. Vyberal to predomnou z pece, hneď som to šupol do auta a na druhý deň som montoval. Auto zatiaľ stojí (na slnku) lebo ešte nemám doskladané detaily. Ale zajtra sa už bude jazdiť. Ale samo, že nejaké drhnutie auta zatiaľ neprichádza do úvahy.

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Nenechat cerstvo nalakovane extremne zaspinit,radsej ho splachnut wapkou,alebo pod prudom vody umyt ale uplne cistou spongiou ,no netlacit na lak.Idealne su aj sprayje od Motulu,kde sa daju s pripravkom WASH &WAX(to neije reklama,len skusenost) cistit aj spinave cerstve laky,ale opat,nesmie sa silno triet a omedzit umyvanie na nutnost.Kazdym umytim sa jemne skrabe povrch.Nesmie sa ale zabudat na flusance,vtacie podpisy ci musky na prednej casti vozidla,ktore je idealne odstranit bezprostredne po jazde.Vsetko organicke rozoziera povrch laku.A je jedno ci je to vodova farba alebo Basis,povrchovy lak je stale akryl.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...