Publikováno Červenec 31, 200817 r Tak jsem se rozhodl udělat si v srpnu výlet semhlenc http://www.corpus-experience.nl/index.php?language=en V pátek příjezd do hotelu, v sobotu návštěva muzea, pak okouknout city a okolí, potom bar a v neděli cesta zpátky domů Dám vědět jaký to tam bylo
Srpen 2, 200817 r Tak jsem se rozhodl udělat si v srpnu výlet semhlenc http://www.corpus-experience.nl/index.php?language=enV pátek příjezd do hotelu, v sobotu návštěva muzea, pak okouknout city a okolí, potom bar a v neděli cesta zpátky domů Dám vědět jaký to tam bylo tak foť
Srpen 15, 200817 r Urcite potom napis, jak se ti to libilo. Sam jsem tam take jeste nebyl a zajima me, jestli to stoji za to. Kdybys potreboval nejake info o NL (nebo o Leidenu), ozvi se pres SZ.
Srpen 30, 200817 r Autor Tak jsem v Holandsku Je to tady moc pekny, Leiden je krasne mestecko. Chtel bych i touto cestou jeste jednou podekovat Liborovi - Hollandovi. Moc mi tady pomohl! Kdyby takovych lidi bylo na svete vic, hned by bylo krasneji. Z muzea lidskeho tela jsem trosku zklamanej, ale nemuzu rict, ze by se mi to nelibilo, je to ale spis pro deti. Ted se chystam do Space Expo, to snad bude stat za to www.space-expo.nl Az se vratim domu, napisu vic. Jeste jednou Libore DIKY!
Srpen 30, 200817 r Autor Ja jsem vsude a nikde Budte radi, ze me mate Jinak do Space Expo jsem se nedostal, meli otevreno jen do 17ti hodin Tak jsem byl v Amsterdamu a to je moc krasny mesto! Vsude sex shopy V hotelu je zdarma wifi, tak datluju prispevky na sve N95.
Srpen 30, 200817 r a do práce.... ...páč pořádnej redaktor je v práci furt...i na dovče... :-)...užívej si
Srpen 30, 200817 r Autor Jo a neverili byste kolik je tady krasnejch zenskejch! Nejsou to takovy ty "modelky" ale prirozene nadherny zensky se vsim vsudy, parada!
Září 1, 200817 r Martinoslav: Oooh, diky za slova chvaly. Bylo to pro nas moc prijemne a jsem rad, ze jsem Te osobne poznal. Jen je skoda, ze to byla na tak kratkou dobu. Priste musite prijet na trosku delsi vikend, abychom po vecerech mohli ochutnat nejaka vinecka a syry.
Září 1, 200817 r Autor Holland: Uz shanim letenky za libove ceny, takze to nebude trvat dlouho Mate to tam opravdu moc pekny a na dalsi navstevu se opravdu moc tesim!
Září 1, 200817 r Autor Ja a Libor - bastime syrovy!!!! ryby! A ackoli jsem k tomu byl skepticky, tak byly fakt dobry!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.