Publikováno Srpen 1, 200817 r Prosím Vás, menili ste niekedy lambda sondy? Ja som vymenil aj prednú, aj zadnu/ za katal./. Prednú som dal od Bosch a zadnú univerzálnu. Motor ide vcelku lepšie, ale stále mi VAG vyhazuje sporadickú chybu / sonda 2/, a niekedy v neutrále chcipne. Nevieme na to prísť. Informoval som sa v rôznych servisoch, kamarátov, mechanikov. Jeden názor bol, že univerzálne lambdy môžu robiť tieto problémy. Prosím Vás, alé máte skusenosti....Ďakujem Vám
Srpen 3, 200817 r Mám ten istý problém.Po výmena sondy za katom už pred pol rokom riadiaca jednotka sa chová tak ako by o novej sonde nevedela.Poruchove hlásenie na vagu 16524.Sonda kúpená ako plnohodnotná náhrada pre Fabiu1,0/1,4 označenie sondy 06A 906 262 AJ-N. Vopred moc ďakujem za radu ktorá by ma posunula vpred.Auto jazdí len ma to trápi.
Srpen 3, 200817 r Já mám motor 1.4 44 kW a měnil sem obě sondy. Dal sem sondy BOSCH od SEba tady z fora a 100% zpkojenost. Univerzáli to prej dělaj. Z toho důvodu,že sou nastavený pro víc aut a ŘJ danýho auta to prej občas vyhodnotí jako chybu.
Srpen 6, 200817 r Autor Tak dnes som vymenil tu zadnu LS, prešiel so cca 150 km a zatial je vsetko OKI, .....tu univerzalnu čo som tam mal namontovanu som vyhodil.....Pa
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.