dasbag Vloženo 1. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Prý je nutná výměna jednotky ABS/ESP, nestačí jen dokódování když má někdo běžnou ABS/ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Co to znamena beznou, mas nejaka cisla tech jednotek. Ja mam treba vybavu Elegance s ESP, cislo nevim, ale to by se dalo nejak zjistit. Muj bracha to ma na FL OII a je to docela prijemne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 HH je super věc!!! a kdo to neví, ať tam běží.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 HH je super věc!!! a kdo to neví, ať tam běží.... Souhlas Vorlajz Na predchozi O2 s DSG jsem to nemel, myslel jsem, ze to v pohode automat udrzi, casem ale nezvladal (jak kdy), takze me to pozdeji mrzelo, a ve svem novem LKcku DSG to jiz mam seriove, a nemohu si to vynachvalit Jinak rovnez souhlas s tim, ze by v autoskole mel byt povinny nacvik rozjezdu do kopce na rucku. Delal jsem kdysi autoskolu jeste na fakulte (cca v r. 86), a pri zkousce , kdy na zadni sedacky zkusebni Skody 105 sedela dopravacka "svestka", byl rozjezd do kopce na rucku jeji nedilnou soucasti. Kdo se nerozjel, automaticky vypadl ze zkousky, a mel smulu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Tak jsem to tu pročetl a zají má mě, zda někdo dodělával na předFL OII tohoto pomocníka... Co vše je třeba vyměnit, dotahat a na kolik to vyjde (ale opravdu zda to někdo dělal, ne teorie, té jsem načtený dost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Myslím že rolbař ti řekne kolik to vyjde. Za mě musím říct že asistent rozjezdu do kopce je parádní věc na kterou se lehce zvyká, než jsem si zvyknul tak mi taky 2x chcíplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 No já jezdím občas s firemní OIIFL a taky mi to neni nějak proti srsti, já osobně to dodělávat nebudu asi, pokud by to bylo zajímavé finančně, tak možná kvůli ženě, tej to dělá ve velkém kopci občas trochu problém, ale pokud to je nějaká darda, tak ne...v příštím autě bych si ale klidně za tohle připlatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 rozjezd do kopce ti nepůjde, muse by si mít 4x4 tam jedině jde dodatečně aktivovat. corner neni problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Corner už mám, o tom že musí být na doaktivaci ass do kopce 4x4. Takže pokud to tak je, já mám klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 zjistím ti to v pondělí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Tak potvrzeno to jak už se zde psalo, je nutná výměna ESP, dokodovat lze jen snad u 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mailo Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Přátelé, Lze dodatečně dodělat rozjezdový asistent do kopce? Konkrétně do Octavie II po FL. 2.0 TDi 4x4 Budu přesedlávat z Roomstru do Octavie. Room byl v plné výbavě a měl rozjezdového asistenta a já si na něj až nezdravě zvyknul, bohužel Octavie co mám dodstat tuto funkci nemá, lze tedy doplnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 ano, možná to bude stačit jenom nakodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 jde asistent nakodovat aby drzel porad dokud se nebudu chti rozjed? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KORENMANDRAGORY Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Prý je nutná výměna jednotky ABS/ESP, nestačí jen dokódování když má někdo běžnou ABS/ESP Záleží na verzi ABS. U ABS 7 to nejde u verze 8 už ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KORENMANDRAGORY Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Někdo v okolí Šumperka kdo mi to dodělal? Asistent rozjezdu do kopce, + aktivovat staging (protočení ručiček) a upravit spotřebu na pal. PC. (podměřuje) Octavia II kombi 4x4 TDI 103KW BMM rv 2010 po FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.