pasat Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 (editace) A teď je tam další a dokonce za 1300,-Kč. Ale bacha: je rozdíl mezi typama karoserie... http://www.aukro.cz/item557071597_octavia_2_mezipodlaha.html Editováno: 19. Únor 2009, autor: pasat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 skoda combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Klidně mu napiš. Měl jich víc, když jsem si tam byl pro tu moji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopr7 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Měl bych dotaz na ty kteří mají zkušenosti z mezipodlahou v kufru u Octavie II kombi.Měl bych možnost koupit ojetého kombíka právě s tímto doplnkem a zajímají mě vaše zkušenosti a praktičnost této věci a jestli to jde uplně z toho kufru vymontovat.Mě to zas tak moc praktické nepřipadá a alespon podle fotek co jsem viděl se mě to moc nelíbí.Myslím si že to i dost snižuje výšku kufru.A ty díry co vzniknou po stranách nejsou taky nic moc.Dík. Zdravim, koupil jsem take auto s timto doplnkem. Pred dovolenou jsem to vymontoval a k vraceni jsem zatim duvod nenasel. Vymontovat to nebyl problem, jen na podlaze zustanou dva asi centimetrove pruhy, kde neni koberec. Me osobne to nevadi, ale nekomu muze. Blbe se to popisuje, takze jestli chces, muzu udelat fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantomHol Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ahoj,chci se zeptat,mám 0II combi s mezipodlahou,zajímalo by mě jestli někdo nesehnal nebo vůbec nějak řešil kanystr na PHM vedle mezi podlahy do toho vzniklého prostoru nebo třeba do L odkládačky v kufru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pa.jelinek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak tady jsou ty fotky mezipodlahy, trochu delay. :-)1:zaaretovana poloha, rozdeleni kufru 2:ukazka rovne plochy bez schodu na zadni sedacky 3:prizvednute viko 4:mezipodlaha Jinak sitovy program pouzit jde, jen si s tim clovek musi trochu pohrat. Nejdou vsechny site, nektery ocka jsou schovany, tak se to musi udelat trochu provizorne. Ven jsem podlahu nevyndaval, nebyl duvod. Super fotky... Mam ji taky v aute a zatim si na ni nemuzu stezovat, jak tu nekdo pronesl, kdyz clovek vozi porad nejaky veci, tak se do toho daji docela dobre schovat a jak jsem koukal, tak na aukru se nedavno vydrazila asi za 1200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dravecUK Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) Měl bych dotaz na ty kteří mají zkušenosti z mezipodlahou v kufru u Octavie II kombi.Měl bych možnost koupit ojetého kombíka právě s tímto doplnkem a zajímají mě vaše zkušenosti a praktičnost této věci a jestli to jde uplně z toho kufru vymontovat.Mě to zas tak moc praktické nepřipadá a alespon podle fotek co jsem viděl se mě to moc nelíbí.Myslím si že to i dost snižuje výšku kufru.A ty díry co vzniknou po stranách nejsou taky nic moc.Dík. Mam tento doplnok tiez a zatial som spokojny.Tie medzery po stranach vyuzivam na flase s olejom,chladiacou kvapalinou atd.Akurat som si objednal tu sadu sieti a tak sa obavam,ze ta na podlahu kufra bude mozno mala vdaka tomu vyviseniu.Vo stvrtok to pride.Dam potom vediet. Editováno: 26. Květen 2009, autor: dravecUK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Dlouho jsem o té mezipodlaze také uvažoval, schovaly by se tam věci co se válí v kufru, ale teď když už nemusí být rezerva, tak to vyřeším tím, že si místo rezervy pořídím ten polystyrén a dám si tam všechny ty blbůstky jako start.kabely, lano, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 dravecUK: Mala neni - da se to celkem v pohode uchytit Je pravda ze s vetsimi zavazadly je nutne sit vic napnout, aby dosahla az na spodni uchyty (v mezere vedle podlahy), ale pripadne se da chytit i na horni hacky a tam uz problem neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seram Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Ahoj všem, dá se také pořídit mezipodlaha do O II liftback, nevíte ? Dík za info A teď je tam další a dokonce za 1300,-Kč. Ale bacha: je rozdíl mezi typama karoserie...http://www.aukro.cz/item557071597_octavia_2_mezipodlaha.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Da se http://www.skoda-auto.cz/cze/service/acces...fc%3d0000000110 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Troll Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Tusite nekdo, zda to jde dat i do Octavie Scout? Neni tam nejaky rozdil v hloubce kufru kvuli 4x4. Samozrejme me zajima ta rovinka na spani. :-) A z toho pohledu me trochu desi nosnost 75kg, co tvrdi Skoda na webu. Potreboval bych se tam vejit alespon ve dvou, cili tak 2x tolik. Jak je slozita (de)montaz? Obcas vozim v kufru kola na lezato a kdyz dam dve na sebe, tak by mi asi ta hloubka chybela. Idealni by bylo snadno to tam jak soupnout, tak vyndat a aby to vydrzelo tech 150kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 mno otec to ma ve scoutovi ale nevim jestli to je stejne jako klasicka Octa... jinak nostost 130 kilo vpoho dava, spim tam s pritulkou (pokud to situace vyzaduje) a demontaz montaz taky vpoho, proste tam mas tu desku, slozis, vzadu vyhaknes dva stefty a vyndas, zustanou ti jen ty bocnice co ji drzi, otazka peti minut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Troll Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 mno otec to ma ve scoutovi ale nevim jestli to je stejne jako klasicka Octa... jinak nostost 130 kilo vpoho dava, spim tam s pritulkou (pokud to situace vyzaduje) a demontaz montaz taky vpoho, proste tam mas tu desku, slozis, vzadu vyhaknes dva stefty a vyndas, zustanou ti jen ty bocnice co ji drzi, otazka peti minut... Takze to ale i ve Scoutovi vychazi do roviny mezipodlaha-sedacky? Videl jsem nejake fotky, kde jsem mel pocit, ze je podlaha kufru vys a tim pade se zase dostanu do opacne situace, kde bude mezipodlaha vys nez slozene sedacky a budu mit schod na druhou stranu. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 OII combi 4x4 má stejnej kufr jako předohrab, tzn. i mezipodlaha je stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Troll Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 OII combi 4x4 má stejnej kufr jako předohrab, tzn. i mezipodlaha je stejná. Super, dobre zpravy. :-) Moc diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 jj, je to presne jak pise Woodbine, je to stejny a schod tam nejni. dneska dopoledne jsem kvuli tomu rozebiral otcovo sedacky a vyklizel kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 dělá se i do superba i do 4x4.... a když si jí uděláš doma jak tu někdo psal tak asi neudělá deformační zónu nosníku ..není to jen jeden kus překližky...ale to nevíš protože přeci nebudeš rozdělávat nosník aby si se dostal pod koberec.... zajímalo by mě kdo jí prodává z Plzně...protože je k...e tam kde se líhnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jutaj Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Po zvukovej - hlukovej stranke...... Aku zmenu spôsobi doinstalovanie medzipodlahy (do kombajna 1,9 TDI)? Citelnu, takmer nebadatelnu, bezo zmeny,....???? Nepytam sa nie kvoli , ale kvoli moznemu "odhlucneniu" zadnej napravy. Dakujem za vase skusenosti - postrehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Bez mezipodlahy jsem jel asi 2x a žádný velký rozdíl v hluku jsem nepostřehl, takže v tomhle smyslu je asi zbytečnost to dodělávat. Nicméně se mi líbí praktická stránka věci, dá se s kufrem víc kouzlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 presne tak po prakticke strance super vecicka... co se tyce hluku, je to uplne jedno - alespon v mojich autech zmenu nepozoruji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jutaj Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Diky za info, chcel som sa vyhnut cez leto vytlmovaniu kufra, ale asi sa nevyhnem , ale aj tak ste ma na medzipodlahu velmi navnadili Tesim sa az, sa mi ju podari zohnat a nahodit ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Ahoj, omlouvám se, ale pokud by někdo měl mezipodlahu na OII combi, a chtěl by ji prodat, tak bych měl zájem... díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 (editace) Prosim admina o smazani, diky Editováno: 8. Listopad 2010, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samdes Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 Nevíte někdo, jestli je velký problém nacpat mezipodlahu z OII combi do OII liftbacku? Na combi by se ještě dala sehnat, ale na liftback sehnat použitou mezipodlahu je nemožné. Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.