Přejít na obsah

samdes

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení samdes

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

-1

Popularita

  1. Tak pojistky můžeme vyloučit. Projel jsem všechny.
  2. Zdravím Škodováci, mám problém se svojí Octavií II 1,6MPI, r.v.2005 (+LPG). Rozsvítila se mi kontrolka motoru a diagnostika hlásí u obou sond zkrat na kostru na obvodu vyhřívání viz příloha. Po vymazání to naskočí hned po novém zapnutí klíčku. Přijde mi nepravděpodobný, že by odešly obě najednou. Sonda 1 před katalyzátorem je vyměněná a změna žádná. Druhou sondu mám taky, ale obávám se, že ta ten problém taky nevyřeší. Plyn je seřízený a pracuje bezchybně (koneckonců to dělá i při provozu jen na benzín). Poraďte prosím kde hledat. Nebo kdyby se našel někdo šikovný z okolí Pardubic, tak k němu bleskem přijedu. Díky
  3. Rád bych napsal všem, co mají OII 1,6Mpi, že mám po problému, ale není tomu tak. Ve Škodovce na to nasadili nějaký čidla a jezdili v autě se sluchátkama a nic nenašli. Vyměnili nějaký šrouby na uchycení motoru ( 800,-Kč) a udělali geometrie náprav, ale skoro nic se nezměnilo. Ložiska jsou už zcela určitě mimo podezření, protože od té doby mám najeto asi 15000km a to by chycený ložisko nemohlo vydržet. Není to horší ani lepší. Asi fakt nezbyde než se s tím smířit a užívat ticha v pravých zatáčkách.
  4. samdes

    Záhadný hukot

    Tak jsem tady zase zpátky. Rád bych napsal všem, co mají OII 1,6Mpi, že mám po problému. Ve Škodovce na to nasadili nějaký čidla a jezdili v autě se sluchátkama a nic nenašli. Vyměnili nějaký šrouby na uchycení motoru ( 800,-Kč) a udělali geometrie náprav, ale skoro nic se nezměnilo. Ložiska jsou už zcela určitě mimo podezření, protože od té doby mám najeto asi 15000km a to by chycvený ložisko nemohlo vydržet Asi fakt nezbyde než se s tím smířit a užívat ticha v pravých zatáčkách.
  5. Nevíte někdo, jestli je velký problém nacpat mezipodlahu z OII combi do OII liftbacku? Na combi by se ještě dala sehnat, ale na liftback sehnat použitou mezipodlahu je nemožné. Díky
  6. samdes

    Záhadný hukot

    Bylo, ale jen trochu ( světlo, blatník, čelní sklo). Nosníky OK.
  7. samdes

    Záhadný hukot

    Na úterý jsem objednaný do škodováckýho servisu. Prý nebude sranda to najít. Zatím zazněl tip na pravou poloosu nebo silentblok motoru. Snad to najdou. Dám potom vědět.
  8. samdes

    Záhadný hukot

    Jasně, chápu. Ale když jedu a vyřadím, tak si můžu zatáčet jak chci a je ticho. To mi právě na ložisko nesedí, protože není závislé na tahu motoru a hučelo by dál.
  9. To bylo to první, co mě napadlo. Ale ložisko by asi hučelo stále, bez reakce na plyn. Když vyřadím, je klid.
  10. samdes

    Záhadný hukot

    To jsem si taky myslel, ale ložisko nebude závislé na tom jestli je motor v tahu nebo ne. Hučelo by i při neutralu, myslím.
  11. samdes

    Záhadný hukot

    Koupil jsem si Octavii II 1,6Mpi r.v.2005 s najetými 120 tis. kilometry. Myslel jsem původně, že to auto je hlučnější už z výroby. Bohužel jen do chvíle, než jsem s tempomatem projížděl táhlé zatáčky. Do pravých zatáček je v autě nádherné ticho. Rovně a doleva motor hučí mnohem více a zdá se mi, že i vibruje spojkový pedál při lehkém sešlápnutí. To všechno se děje pouze v tahu pod plynem. Mám teď auto u mechanika a tvrdí mi, že na polosách, homokineťákách atd. nic nenašel. Prý zbývá převodovka, ale do toho se mi stylem "pokus-omyl" moc nechce. Vím, že už se to tady řešilo, bohužel nevyřešilo( ). Asi se mi nechce smířit s tím, že je to normální. Dejte prosím vědět, jestli dál jezdíte s hučícíma Octávkama nebo jestli už to někdo odhalil.
  12. Ještě jste na to nikdo nepřišel? Koupil jsem si Octavii 1,6Mpi r.v.2005 s najetými 120 tis. kilometry. Myslel jsem původně, že to auto je hlučnější už z výroby. Bohužel jen do chvíle, než jsem s tempomatem projížděl táhlé zatáčky. Do pravých zatáček je v autě nádherné ticho. Rovně a doleva motor hučí mnohem více a zdá se mi, že i vibruje spojkový pedál při lehkém sešlápnutí. To všechno se děje pouze v tahu pod plynem. Mám teď auto u mechanika a tvrdí mi, že na polosách, homokineťákách atd. nic nenašel. Prý zbývá převodovka, ale do toho se mi stylem "pokus-omyl" moc nechce. Dejte prosím vědět, jestli dál jezdíte s hučícíma Ochcávkama nebo jestli už to někdo odhalil.
×
×
  • Vytvořit nový...