Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nevíte někdo, jestli je velký problém nacpat mezipodlahu z OII combi do OII liftbacku? Na combi by se ještě dala sehnat, ale na liftback sehnat použitou mezipodlahu je nemožné. Díky

Dával jsem podlahu z OI combi do OII liftback,stačí ji jen u sedaček zkrátit asi o 1-2 cm. :)

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

mno otec to ma ve scoutovi ale nevim jestli to je stejne jako klasicka Octa...

jinak nostost 130 kilo vpoho dava, spim tam s pritulkou (pokud to situace vyzaduje) a demontaz montaz taky vpoho, proste tam mas tu desku, slozis, vzadu vyhaknes dva stefty a vyndas, zustanou ti jen ty bocnice co ji drzi, otazka peti minut... :)

No pokud 5minut tak to bys u toho ještě musel vykouřit, cigáro, je to tak do minuty venku, pokud spěcháš tak do 30ti sekund a to mylím vážně, je to uplně krutá stavebnice, ostatně jak celá koktávka ;) ,mám to taky a spokojenost.

Editováno: , autor: vevca
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

Nekdo tu nekde psal, ze se to snad da nejak dobastlit, nicmene podle me je to uplna ptakovina. Dyt ani zcela nove u Skodovky to zase tak drahe neni.

Zcela novy u skodovky je to asi za 5000,- coz mi za par kus drevotrisky a textilu pridje dost.

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zavazadlovy-prostor/bocnice-mezipodlahy-vozu-octavia-combi-ii/0

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zavazadlovy-prostor/mezipodlaha-vozu-octavia-combi-daa620001x/0

Editováno: , autor: LiveBomb
Vloženo

Chtel bych se zeptat, zda je pro dodelani te mezipodlahy potřeba taky vyříznout ty 2 pruhy koberce, jak to ma verze z vyroby? Bylo by mi divne, kdyby ne, to by to jinak ve vyrobe nedelali, ne?

Je tu někdo, kdo ji v aute z vyroby nemel a dodelaval si to, jestli to tam nejak drzi i bez vyriznuti nebo tam ten kus koberce prekazi?

Diky.

Vloženo

Ja nemel, kopupil jsme ji tady na foru a jen vlozil, zadny upravy, ani koberec jsme nijak nerezal, ale pokud budu jednou potrebovat pro rezervu, tak musi mezi poaldha ven, ale je to jen na dva uchyty, zadnej problem!

Vloženo

Já ji taky neměl, ale abych mohl k rezervě a k pokladům tam uloženým, tak jsem koberec jen nadzvedl, dal jsem bočnice a koberec položil zpět = ten se opřel o bočnice a můžeš v pohodě k rezervě.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...