soniq Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Zdravím.... Mám dva dotazy. Jeden je ohledně popisu pinů na komfortce 799B, případně celé schéma. Nikde jsem top nenašel. a druhý je ohledně možnosti použít tuto jednotku v novém transporteru ? šlo by to ? mysšleno využít hlavně centrál, který transportér nemá. Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 799B potřebuje dveřní jednotky s indexem D a pokud tam nejsou CAN budíky 3.generace tak ani komfortka nejede kyž už tak by to chtělo 2,5 g 799AH ale myslím že by bylo jednoduší sehnat nějaký UNI DO s centrálem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soniq Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 (editace) to mi je jasný.... koupil bych i ty dveřná jednotky. ale jedná se o novýho trasnp. dnes jsem ho vyzvedával a kolega, co to objednával zapomněl na centrál To zapojení nemáš ? potřebuju tím vyřešit problém u své OC I, kam je zapojen spínač otevřené kapoty a 5 dveří ? mám to tam nějak zbastlený a je to napojený na sebe.... Editováno: 5. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261 hned v prvním je odkaz na pinování komfortky rok nad 2001 je pro 799B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soniq Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 (editace) nevím, jestli jsem to pochopil dobře ? ten spínač přední kapoty se tedy zapojí do maxidotu, nebo do komfortky na T15a/5 ? a jestě, je to jen obyč spínač, nevím, jestli to je originál ? nemá tam bejt něco lepšího, než jen obyč spínač ? Editováno: 5. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 do komortky jde jen pokud je alarm jinak jde jen do budíků je tam jen kvůlí indikaci na maxidotu není důvod proč by tam měl být nějakej lepší spínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soniq Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 do komortky jde jen pokud je alarm jinak jde jen do budíkůje tam jen kvůlí indikaci na maxidotu není důvod proč by tam měl být nějakej lepší spínač mám sice 799B ale alarm tam mám...... jen jsem nepobral, jakej to je konektor ? myslím barvu na komfortce ? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 u 799B je myslím hnědá jde spíš o to že je 23 pinová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soniq Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 u 799B je myslím hnědájde spíš o to že je 23 pinová ok, zkusím a případně dám info... zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 spínač kapoty je na hnědým 15 pinovým konektoru komfortky na pin 1 barva drátu hnědo-červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.