Publikováno Srpen 4, 200817 r Zdravím.... Mám dva dotazy. Jeden je ohledně popisu pinů na komfortce 799B, případně celé schéma. Nikde jsem top nenašel. a druhý je ohledně možnosti použít tuto jednotku v novém transporteru ? šlo by to ? mysšleno využít hlavně centrál, který transportér nemá. Díky za reakce.
Srpen 4, 200817 r 799B potřebuje dveřní jednotky s indexem D a pokud tam nejsou CAN budíky 3.generace tak ani komfortka nejede kyž už tak by to chtělo 2,5 g 799AH ale myslím že by bylo jednoduší sehnat nějaký UNI DO s centrálem
Srpen 4, 200817 r Autor to mi je jasný.... koupil bych i ty dveřná jednotky. ale jedná se o novýho trasnp. dnes jsem ho vyzvedával a kolega, co to objednával zapomněl na centrál To zapojení nemáš ? potřebuju tím vyřešit problém u své OC I, kam je zapojen spínač otevřené kapoty a 5 dveří ? mám to tam nějak zbastlený a je to napojený na sebe.... Upraveno Srpen 5, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Srpen 4, 200817 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261 hned v prvním je odkaz na pinování komfortky rok nad 2001 je pro 799B
Srpen 4, 200817 r Autor nevím, jestli jsem to pochopil dobře ? ten spínač přední kapoty se tedy zapojí do maxidotu, nebo do komfortky na T15a/5 ? a jestě, je to jen obyč spínač, nevím, jestli to je originál ? nemá tam bejt něco lepšího, než jen obyč spínač ? Upraveno Srpen 5, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Srpen 5, 200817 r do komortky jde jen pokud je alarm jinak jde jen do budíků je tam jen kvůlí indikaci na maxidotu není důvod proč by tam měl být nějakej lepší spínač
Srpen 6, 200817 r Autor do komortky jde jen pokud je alarm jinak jde jen do budíkůje tam jen kvůlí indikaci na maxidotu není důvod proč by tam měl být nějakej lepší spínač mám sice 799B ale alarm tam mám...... jen jsem nepobral, jakej to je konektor ? myslím barvu na komfortce ? díky.
Srpen 6, 200817 r Autor u 799B je myslím hnědájde spíš o to že je 23 pinová ok, zkusím a případně dám info... zatím díky
Srpen 6, 200817 r spínač kapoty je na hnědým 15 pinovým konektoru komfortky na pin 1 barva drátu hnědo-červená
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.