Lordiik Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Fakt ti nehrá ani to RCD 510? Lebo skoro celú zimu som stál v garáži kde je teplo, myslím že po prvý krát som s stál s tým rádiom vonku v takej zime a hneď nehralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Ahoj vie mi niekto poradit ci sa da neako napojit USB na bolero myslim neakym konektorom zo zadu radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Jedine pres mdi box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Tak poprosim neake typy a triky kde co kupit a ako namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Ahoj plánuji vyměnit rádio swing za bolero mam octavii fc 2010 co vše potřebuji koupit k boleru aby 100% fungovalo? A další věc mam přední i zadní parkovací senzory. Bude nutné zřejmě nějaké kódování.. kdo by mi to nakodoval v blizkosti mladé boleslavi? A poslední vec budu chtít prodat poté swinga ale nevím kde mám vzít kód. A ještě jsou nějaké rozdíly v bolerech třeba novější umí neco navíc? Diky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Ja si myslim ze ti staci jen vymenit radio za Bolero pro OII. Kod ti reknou po predlozeni VIN + serioveho cislo radia ve Skodovce, delavali to zadarmo ale ted naposled za to chteli myslim 300kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Nevíte někdo jak je to se zobrazením času když hraje radio? Někde jsem ho viděl a jinde zas ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady. Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 (editace) . Editováno: 9. Březen 2015, autor: Bady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Virtim Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Zdravim, bohuzel mi Bolero neumoznuje ovladat BT Audio. Hraje to krasne, ale chtel bych to ovladat na radiu/volantu. Zkousel jsem Android a WP. Cetl jsem na VW foru, ze to umi novejsi verze. Jenom tam nepisou, zda jde jen o verzi SW. Neresil jste to nekdo ? (O2FL MR2011). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Mě Bolero přehrává Mp3 ze Sony Xperia ZR s Androidem bez problémů, ale řekl bych že kvalita je horší než z SD karty. Takže nepoužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Virtim Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 A jde ti i ovládat ? Jako další skladba, pauza apod. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Na 100% ti to teď neřeknu, ale až přijdu domů stejně musím do auta pro SD kartu tak pokud nezapomenu vyzkouším to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Virtim Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Když ti to pujde, zjisti prosim verzi radia (podrz setup na cca 5s). MR mame stejny, mas ho tam z fabriky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ombbre Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Já mám taky Bolero dostal jsem ho jako dárek.nemá to čidlo na světlo.Vím řešilo se to tu milionkrát.Já mam jen jednoduchou otázku.Nedá se přes VaG nakódovat aby to rádio svítilo pořád stejně.štve mě že ráno dojdu do auta a rádio svítí úplně božsky po ani ne 2 minutách se ztlumí.podle všeho to má mít senzor v budíkách.Ten nemám Děkuji všem za odpověď (kdyby jste cokoliv potřebovali v ETCE tak řekněte dělám stím každý den v práci takže mám etku na VW Audi škoda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Co nastaveni displeje? Rns 510 ma moznost vypnout automatickou regulaci . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ombbre Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 ka_r_los nastavení tam je ale jen jakože jasu.Jinak právě vůbec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 VIRTIM: tak posun na další/předchozí skladbu ani pauza nejde jak na radiu tak ani na volantu. Jedině v tel. Jinak ten zvuk fakt nic moc. Aby to hrálo stejně hlasitě jako z SD karty v Boleru musím to více zesílit, ale možná to je nastavením přehrávače v tel. Ten je totiž nastaven na poslech přes sluchátka. PS: na verzi jsem zapomněl, ale hned jak se dostanu do auta přihodím to sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Virtim Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 JJ to je telefonem. Taky jsem se nejdriv divil a pak jsem zvysil volume a hralo to jako z praku. Skoda Nicmene dekuji z ochotu. Melo by to fungovat takhle : https://www.youtube.com/watch?v=iEW9wduKHGs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 (editace) Tak já tam mám místo názvu skladby a interpreta jen myslím BT Audio a tlačítka pauza a další/předchozí skladba tam sice jsou ale nejsou zeleně ohraničený takže neaktivní PS: jinak rádio je tam z fabriky jelikož jsem auto koupil od ŠkoFinu po skončení leasingu Editováno: 26. Březen 2015, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke88 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Zdravím, sháním někoho kdo by mi byl schopný na mé Octavii r.v. 2005 zprovoznit Bolero ze supa II. Jedná se mi hlavně o mf volant a parkováky, takže novou getaway a fl jednotku parkováku a nějákou frekvenční výhybku, jelikož mám ve voze 1tunerovou přípravu. Někdo nejlépe z moravskoslezského kraje. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 v Prostějově bych to zvládl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dslike Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Ahojte, precital som si cele toto vlakno kedze som pred tyzdnom kupil do svojej OC II bolero a neda mi nepodelit sa s vami o moju skusenost. Moja OC II - MR2008 - pred fl., prevedenie SCOUT, digi klima, multifunkcny volant, maxidot, dazdovy senzor, svetelny senzor (comming home, leaving home), xenony,.... Predtym radio MP3 Stream, kupil som tam Bolero z OC II fl. rocnik 2010, NEvybija mi baterku takze netrebalo kupit novy gateway, multifunkcny volant mi funguje aj mi pekne zobrazuje udaje na maxidote, antenu mam len jednu zatial som ale behal len po meste a signal zda sa je dobry aj s tou jednou antenou (radio ale moc nepocuvam takze aj keby to neslo nevadi mi to, hudba mi ide hlavne z SD karty). Jedine co mam v plane vymenit je RJ zadnych parkovacich senzorov aby sa mi zobrazovali na displeji, RJ klimy riesit nebudem (moc penazi skoro za nic). Hlavny dovod ale preco tu pisem je tolko diskutovany JAS . Funguje mi uplne normalne, da sa mi nastavit od najtmavsi po najsvetlejsi (nemam tam moznost automaticky) a cez den ked na radio svieti priame slnko to samozrejme nie je nejake uplne ziarive, ale je to velmi dobre citatelne a v tme samozrejme vyborne. Prirovnal by som to k videam ktore sem dal uzivatel Stanson na strane 31 tohto vlakna. Napada ma jedine ze je to vdaka tomu, ze mam ten svetelny senzor na funkciu leaving home a coming home? Snad moje info niekomu pomozu alebo ho aspom inspiruju pri rieseni problemu s bolerom, prajem pekny den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Vsak u 08 vetsinou nepotrebujes menit gateway. Aby ti fungovaly parkovaky potrebujes vymenit jednotku + upravit kabelaz. Jak funguje zadio z OII netusim mam ze SII a da se to, ale nekdy na tom opravu neni skoro nic videt. Ano v radiu jde neco nastavit, ale porad to ma do optimalniho reseni daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-strike Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Zdravím... potřeboval bych radu koupil jsem Octu RS face 2009/6 a zlobím mě tam bolero... když nastartuji tak se mi cca po 30s ztlumí zvuk a nejde nijak přidat musím buď to radio vyp/zap a nebo přemáčknout na "media" a pak zpět na "radio" a pak už šlape normálně... tak to by byla jedna vada která mi až tak nevadí.... horší je že když se snažím tam dostat cd tak mi ho to nechce vůbec "sežrat" objeví se mi nabídka na 6 prázdných pozic a když některou z nich zmáčknu tak se mi objeví nápis: "prosím čekejte" a nic se neděje čekal jsem i 15min. a nic..... nemáte někdo s tímto problémem zkušenost??? každá rada vítaná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 U prvního problému zkusit přehrát software u druhého problému, rozebrat a zkontrolovat co je s mechanikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.