Sleep77 Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 docela pěkná grafika akurát mne mrzí stejné tratě z předchozího dílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 myslim ze GRID ma lepsiu grafiku aj fyziku. No vyzera to zaujimavo, asi si to stiahnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 joo starej dobrej flatout sice oproti minulymu enginu fakt minimalni zlepseni , je to velka hrouda polygonu navic a textur to jo ale jinak bych byl radsi za vetsi zmeny jinak jako jedinej za lidovou cenu docela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Tady z toho traileru to vypada celke slusne (za tu cenu) http://www.hrypc.cz/index.php?p=productsMo...ltimate-Carnage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Flat Out 2 - byla supr hra moc jsem si sní vyhrál. Snad se tohle ke mě taky dostane vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Flaty 2 jsme hodne hravali online,docela pohodicka na vyradeni,toto jsem jeste nezkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.