Vlasatec Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Ahojte panove. Mam dotaz ohledne nosice pojistek (O1,1.8T,2001,ClimaTronic) 1J0937617D. Prestala mi fungovat klimatizace, kdyz jsem byl na dovoleny :-( (v Cechach - nevim, jestli je to dobre nebo spatne :-) ). Experti z byvaleho znackoveho servisu mi nastesti zdarma zmerili pojistky (ty v levo na palubce), ktere byly OK. Pak to hodily na WAG a nezahlasilo to zavadu - tak rekli, ze nevi co s tim. Nejblizsi servis Skoda mel plno na 14 dni. Po dovoleny jsem se objednal do mistniho servisu Skoda, kde me objednali za tejden. Sel jsem teda za clovekem, co dela klimatizace. Napln OK, bude to v elektrice. Jel jsem teda za autoelektrikarem a ten zbezne zjistil, ze mi nad baterkou nekdo zbastlil pojistky, ktere se zrejme hraly. ale proud prochazel. Jel jsem teda do Skody a tam mi vymenily ty pojistky nad baterkou.. Super... Klima jede. Jen mi ale jeste vymenili ten nosic pojistek, kterej stoji 1040,- bez DPH. Nechapu ale proc? Preci je to jen kus plastu, ne? Tak proc proboha tohle menili? Nebo je v tom uvnitr nejaka elektronika, jak mi servisak tvrdil? Diky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 No ono je to jednoduchý, na nosiči poistek za 1000,- maj věčí zisk jako z poistek za 30,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Rádo to tamvypaluje ten plast a pojistka nemá dokonalý kontakt.Řeší se to taky externí pojistkou s pouzdrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Tak to vypda, ze jsem se neplet... Nechali mi prave ten starej za sedackou a nevidim tam nic spatnyho. To je jako by mi vymenili v opravne zadni kryt u televize a pojistku.. jsou to k*rvy! Nevite jestli je ten nosic vc. toho vicka za ty prachy? Vicko mam stary... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Bud rad ze stoji jenom 1000 kc :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) Bud rad ze stoji jenom 1000 kc :p :p dik za uklidneni nezapomente mi nekdo, prosim, odpovedet, jestli je ten drzak vc. toho vicka nebo bez..diky Editováno: 9. Srpen 2008, autor: Vlasatec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 bez víčka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 bez víčka... Dik, tak aspon neco :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.