Maxx Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Zdravim, chtěl bych si dodělat na fabii přední mlhovky které jsou na stránce : http://new.skoda-auto.com/CZE/SERVICE/ACCE...fc%3d0000000063 Co vše obsahuje " kompletní montážní materiál ". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 staci hladat to co vsetko potrebujes... kabelaz vypinac konektory hmlovky ,mriezky .... a tusim ze aj piny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 tahle sada se tady prodava tusim za 2500,napis uzivateli Roman R25 ten je ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxx Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 tahle sada se tady prodava tusim za 2500,napis uzivateli Roman R25 ten je ma. to je teda pěkný rozdil v ceně škoda - 4201 a 2500 - ten vypínač má regulaci jasu osvětlení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) Zdravim, takze ja uz mam hmlovky dorobene ale mal som tam predtym hranate takze som kupoval iba hmlovky, mriezky a konektory na kabelaz a cele ma to vyslo na 1000Sk. Mam teraz skor jednu otazku, ako ich mam nastavit pretoze sa mi zda ze svietia velmi do zeme. Alebo ak pojdem do skodovky nastavia mi ich? A este jeden problem, pocas dazda sa mi zamlzuju, je to zlym vetranim? Mam tam take gumove tesnenia a neviem ci ich mam dat prec aby tam prudil vzduch alebo ich tam nechat? Editováno: 9. Srpen 2008, autor: Speedlimit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Mal by som taku prosbicku, nemohol by mi sem niekto hodit foto z boku ako mu svietia hmlovky? Najlepsie v tme a zapnute len parkovacky a hmlovky. A najlepsie gulate hmlovky. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxx Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Toho Roman R25 jsem nikde nenašel .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 koukni v bazaru,prodává tam dost věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 je na nich jeden šróbik ktorým ich nastavuješ, teda ak ich máš korektne uchytené v nárazníku, to je podmienka. Ak máš tie gumené výduchy ok nesmú sa mlžiť, skontroluj žiarovku a tesnenie, každopádne tie gumy nedávaj preč lebo ti tam natečie! Mam teraz skor jednu otazku, ako ich mam nastavit pretoze sa mi zda ze svietia velmi do zeme. Alebo ak pojdem do skodovky nastavia mi ich? A este jeden problem, pocas dazda sa mi zamlzuju, je to zlym vetranim? Mam tam take gumove tesnenia a neviem ci ich mam dat prec aby tam prudil vzduch alebo ich tam nechat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 je na nich jeden šróbik ktorým ich nastavuješ, teda ak ich máš korektne uchytené v nárazníku, to je podmienka.Ak máš tie gumené výduchy ok nesmú sa mlžiť, skontroluj žiarovku a tesnenie, každopádne tie gumy nedávaj preč lebo ti tam natečie! No s tym zahmlievanim je to uz ok ale neviem ako nastavit tie hmlovky, zda sa mi ze svietia prilis do zeme a ked ich v tme zapnem tak ani si nevsimnem ze svietia. Ako maju byt spravne nastavene? Bol som v skodovke a ked som povedal ze chcem nastavit hmlovky tak na mna pozerali ako na vola, vraj hmlovky sa nenastavuju tak neviem teraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Taky jsem je dodelaval na predfaceliftovy model... mlhovky v Elitu 650/ obe + kabelaz od Romana cca 400 a spinac za 450 je vc. regulace jasu palubky... Celkem tedy 1500 a fse pekne fachci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Navštív iný servis aaaale...dakde tu bol obrázok ako nastaviť hmlovky proti stene...skús pohladať ak nie tak to nájdem v DP a postnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 (editace) Profor,inac je rozdiel v svietivosti gulatych hmloviek a hranatych?? porovnavali sme svietivost s Speedlimitom ale mne sa to nejako nezda.... mne svietia tak viac do dialky a jemu viac do zeme... Editováno: 18. Srpen 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.s Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Zdravim, takze ja uz mam hmlovky dorobene ale mal som tam predtym hranate takze som kupoval iba hmlovky, mriezky a konektory na kabelaz a cele ma to vyslo na 1000Sk. Mam teraz skor jednu otazku, ako ich mam nastavit pretoze sa mi zda ze svietia velmi do zeme. Alebo ak pojdem do skodovky nastavia mi ich? A este jeden problem, pocas dazda sa mi zamlzuju, je to zlym vetranim? Mam tam take gumove tesnenia a neviem ci ich mam dat prec aby tam prudil vzduch alebo ich tam nechat? Dobry den, co vsetko potrebujem k montazi? Mam dve fabie a chcem prehodit z jednej na druhu hmlovky. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.