Publikováno Srpen 9, 200817 r Zdravim, neměl by jste někdo k dispozici nějakej lepší náhled zapojení POWERBOXU PSI Octavia 74kW ?? Díky moc!!
Srpen 9, 200817 r Cos to zas koupil? To myslíš že ti nějakej "powerbox" pomůže u atmosférickýho benzínu? Navíc by mě zajímalo jak tahle pseudoblbost funguje, pravděpodobně oblbne váhu a cpe tam víc benzínu...
Srpen 10, 200817 r Autor Cos to zas koupil? To myslíš že ti nějakej "powerbox" pomůže u atmosférickýho benzínu? Navíc by mě zajímalo jak tahle pseudoblbost funguje, pravděpodobně oblbne váhu a cpe tam víc benzínu... Vážim si tvý připomínky, ale to že nemáš zřejmě o elektronice ani páru, neznamená, že to nemá svý účinky na klasickej atmosferickej benzinovej motor... Takže díky za nic.
Srpen 10, 200817 r Cos to zas koupil? To myslíš že ti nějakej "powerbox" pomůže u atmosférickýho benzínu? Navíc by mě zajímalo jak tahle pseudoblbost funguje, pravděpodobně oblbne váhu a cpe tam víc benzínu... krabička s něklika odpory, které upraví hodnoty z pár čidel-asi tak nějak stručně chip je chip Upraveno Srpen 10, 200817 r od TomášT
Srpen 10, 200817 r Powerbox je dobrej tak maximalne do sluzebniho auta, na kterym ti nezalezi a nevadi ti, ze motor dostava zabrat a hodne zere. Uprimne receno,tyhle krabicky sou docela prasecina... Myslim ze moc lidi z fora to nema, my tu svy auta mame radi, takze s odbornou radou to bude slozitejsi :-)
Srpen 10, 200817 r power box = v 90% odpor na čidle teploty = větší dávka paliva. Ta blbina stojí kolem litru a obsahuje materiál za 200,- Kč
Srpen 10, 200817 r Vážim si tvý připomínky, ale to že nemáš zřejmě o elektronice ani páru, neznamená, že to nemá svý účinky na klasickej atmosferickej benzinovej motor... Takže díky za nic. Páru o tom jak funguje motor a jeho elektronika asi nemáš ty, takže si radši nech poradit od zkušenějších, mám s laděním tohoto motoru své zkušenosti.
Srpen 12, 200817 r jednou jsem ho viděl někde v na fotce v časopisu a připomínalo mi to vyžvýkanou žvýkačku v umělohmotné krabičce, moc důvěryhodně to na mě nezapůsobilo
Srpen 12, 200817 r Souhlasím, je to úplně k ničemu!Za ty peníze jsi si měl koupit raději pořádnej olej a nebo svačinu! Bez urážky,ale kdyby jsi četl pravidelně fórum,tak takovou blbost nikdy nekoupíš. A nebo si jí doma za 10kč spájíš na koleně, připojíš a zjistíš ,že nic!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.