Khubic Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Zdravim, neměl by jste někdo k dispozici nějakej lepší náhled zapojení POWERBOXU PSI Octavia 74kW ?? Díky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Cos to zas koupil? To myslíš že ti nějakej "powerbox" pomůže u atmosférickýho benzínu? Navíc by mě zajímalo jak tahle pseudoblbost funguje, pravděpodobně oblbne váhu a cpe tam víc benzínu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khubic Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Cos to zas koupil? To myslíš že ti nějakej "powerbox" pomůže u atmosférickýho benzínu? Navíc by mě zajímalo jak tahle pseudoblbost funguje, pravděpodobně oblbne váhu a cpe tam víc benzínu... Vážim si tvý připomínky, ale to že nemáš zřejmě o elektronice ani páru, neznamená, že to nemá svý účinky na klasickej atmosferickej benzinovej motor... Takže díky za nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) Cos to zas koupil? To myslíš že ti nějakej "powerbox" pomůže u atmosférickýho benzínu? Navíc by mě zajímalo jak tahle pseudoblbost funguje, pravděpodobně oblbne váhu a cpe tam víc benzínu... krabička s něklika odpory, které upraví hodnoty z pár čidel-asi tak nějak stručně chip je chip Editováno: 10. Srpen 2008, autor: TomášT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Powerbox je dobrej tak maximalne do sluzebniho auta, na kterym ti nezalezi a nevadi ti, ze motor dostava zabrat a hodne zere. Uprimne receno,tyhle krabicky sou docela prasecina... Myslim ze moc lidi z fora to nema, my tu svy auta mame radi, takze s odbornou radou to bude slozitejsi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 power box = v 90% odpor na čidle teploty = větší dávka paliva. Ta blbina stojí kolem litru a obsahuje materiál za 200,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Vážim si tvý připomínky, ale to že nemáš zřejmě o elektronice ani páru, neznamená, že to nemá svý účinky na klasickej atmosferickej benzinovej motor... Takže díky za nic. Páru o tom jak funguje motor a jeho elektronika asi nemáš ty, takže si radši nech poradit od zkušenějších, mám s laděním tohoto motoru své zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 jednou jsem ho viděl někde v na fotce v časopisu a připomínalo mi to vyžvýkanou žvýkačku v umělohmotné krabičce, moc důvěryhodně to na mě nezapůsobilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Souhlasím, je to úplně k ničemu!Za ty peníze jsi si měl koupit raději pořádnej olej a nebo svačinu! Bez urážky,ale kdyby jsi četl pravidelně fórum,tak takovou blbost nikdy nekoupíš. A nebo si jí doma za 10kč spájíš na koleně, připojíš a zjistíš ,že nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.