Maxx Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Ahoj, shánim schéma plošného spoje palubovky , měnil jsem Led diody a potřeboval bych snižit svitivost diod pod těmi zobrazovači. PS: od výměny Led diod mi stále sviti kontrolka bezp. pasu. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Nezoženieš, tí čo majú, nedajú Pekne sa potráp, rozober a sleduj ktoré odpory patria ktorým kombináciám diód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 a ty airbagy jsou vysledkem zapojeni klicku bez pripojene palubky, jestli mne pamet neklame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxx Vloženo 13. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 a ty airbagy jsou vysledkem zapojeni klicku bez pripojene palubky, jestli mne pamet neklame. nespletl ses , nechtěl si napsat " kontrolka bezp.pasů " palubovka byla připojená bez displeju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.