Publikováno Srpen 11, 200817 r Zdarvím, mám prosbu. Kolegyně si koupila nové autorádio do své Octavie a dala mi to své. Bohužel mi k němu nedala kód, protože ho nenašla :-( a teď po zapojení v autě to chce 4 místný kód. Nevíte někdo jak ho zjistit z výrobního čísla toho rádia a nebo podle TP jejího auta ? Díky moc, budu dlužník, jezdit po tichu mne opravdu moc neba :-/ Posílám ještě seriové číslo z rádia: SKZAZ2C 0054107 Jsem celkem bezradné a v autoservisu škoda, na mne koukali, jako kdyby nevěděli co s tím, i když jsem jim doložil, že je to ofiko, tak prý to neumí :-( Pomůže mi někdo ?
Září 6, 200817 r Ale, proč by Ti ho neřekli?! Zdravím. Chtěl bych se zeptat jak jste nakonec pořídil ? Jsem na tom totiž stejně. Koupil jsem Oktávku s radiem a dostal k ní knížku kde vzadu byla nálepka a já myslel že je to ten kod a ono je to asi výrobní číslo toho radia. Teď jsem odpojoval baterku kvůli výměně starteru a už tam naskočilo SAFE a radio je zablokované. Kde ten kod sehnat ?
Září 6, 200817 r To ti musí jednoznačně dát servis. Ale asi bych si vzal i VIN auta té kolegyně. Mělo by se to nechat dohledat. Já jsem kod taky neměl a v servisu mi ho normálně zjistili. A pokud máš k tomu rádiu origo návod, jukni na poslední strany, jestli tam náhodou není takovej černej obdelník, kterej se nechá setřít. Tam občas ten kod je.
Září 6, 200817 r Tak tenhle problem jsem řešil před cca 14-ti dny ve Švýcarsku,kde se mi najednou zablokovalo rádio a chtělo po mě kód.Tak jsem zajel do Škoda-servisu,kde auto napíchli na počítač a kód zjistili.A to všechno zadarmo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.