kubowitz Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Zdarvím, mám prosbu. Kolegyně si koupila nové autorádio do své Octavie a dala mi to své. Bohužel mi k němu nedala kód, protože ho nenašla :-( a teď po zapojení v autě to chce 4 místný kód. Nevíte někdo jak ho zjistit z výrobního čísla toho rádia a nebo podle TP jejího auta ? Díky moc, budu dlužník, jezdit po tichu mne opravdu moc neba :-/ Posílám ještě seriové číslo z rádia: SKZAZ2C 0054107 Jsem celkem bezradné a v autoservisu škoda, na mne koukali, jako kdyby nevěděli co s tím, i když jsem jim doložil, že je to ofiko, tak prý to neumí :-( Pomůže mi někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Ale, proč by Ti ho neřekli?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaOctavia2000 Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Ale, proč by Ti ho neřekli?! Zdravím. Chtěl bych se zeptat jak jste nakonec pořídil ? Jsem na tom totiž stejně. Koupil jsem Oktávku s radiem a dostal k ní knížku kde vzadu byla nálepka a já myslel že je to ten kod a ono je to asi výrobní číslo toho radia. Teď jsem odpojoval baterku kvůli výměně starteru a už tam naskočilo SAFE a radio je zablokované. Kde ten kod sehnat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 To ti musí jednoznačně dát servis. Ale asi bych si vzal i VIN auta té kolegyně. Mělo by se to nechat dohledat. Já jsem kod taky neměl a v servisu mi ho normálně zjistili. A pokud máš k tomu rádiu origo návod, jukni na poslední strany, jestli tam náhodou není takovej černej obdelník, kterej se nechá setřít. Tam občas ten kod je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Tak tenhle problem jsem řešil před cca 14-ti dny ve Švýcarsku,kde se mi najednou zablokovalo rádio a chtělo po mě kód.Tak jsem zajel do Škoda-servisu,kde auto napíchli na počítač a kód zjistili.A to všechno zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.