TomV Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 (editace) sekce ukradeno, kamaraduv nadhernej scoutik http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry860185 Editováno: 31. Srpen 2008, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Jo už jsem koukal, to je teda v prd..i, už i Roomstry začínají krást. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 (editace) ja si myslím že je nejlepší mít mechanický zabezpečení kombinovaný s tajným alarmem ...to jako že když se aktivuje tak neřve ale potichu zaktivuje třeba mě nebo případně policii ..., to mechanický zab. e dobrý pro to aby toho zloděje co nejvíc zdržel ..(a aby si zloděj myslel že jde vše jak má) a potom ho zacvaknout ...policajtama--> ale jestli policie nedorazí za pul hodiny :-D ..tak nevim Editováno: 31. Srpen 2008, autor: IIIRazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 no jen na zamyšlenou, nedávame tem zivlum nahodou trochu moc informaci? mame tu fotky milacku, obcas i s RZ, neni vubec problem dle RZ dohledat adresu kde se room nebo FII nachazi, je prihlasen a pak uz je to jen otazka casu... jsme fandove techo aut a bohuzel i tato se kradou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Moja volba je táto: http://www.autoalarmy.sk/katalog/znacenie_...a_vin-mark.html a: http://www.zederlock.sk/systemzeder.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Já sem příznivec zabezpečení,o kterém vím jen já a případní zloději ne.Aby někdo přišel na to,jak a kde je zabezpečeno vozidlo,na to prostě nemá čas a pokudí se auto ukrást.Smůlu by měl,kdyby si umanul moje auto.Ihned po otevření mi mé zabezpečení volá na mobil.V případě,že by byl zloděj rychlejší,než bych došel k autu a odjel,do 15 minut vím přesnou polohu auta přes GPS.To vše mě přišlo celkem na pouhých 2800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) a ked pouzije rusicku ktoru si zozenie hocikde a potom strci auto niekde do garaze .. tak ti je aj gsm aj gps signal na hov... Editováno: 1. Září 2008, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) Souhlasím,ale tímto typem se kradou auta jiné kategorie,či jiných výbav.Nechci malovat čerta na zeď,ale mou FII combi classic již zmiňované zabezpečení stačí.Už jen kvůli krádeži rádia do 30 vteřin vím,že se s autem něco děje a mohu být u auta do 3 minut a to myslím,že je postačující. Editováno: 1. Září 2008, autor: foromen NECITUJ předešlý příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Jedno rano som nasiel na 20cm "vybrate" tesnenie okna na vodicovych dverach zrovna nad kluckou. Som paranoidny ked pisem do tejto sekcie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 myslim, ze nejsi. Byl to tutove pokus o vyhackovani dveri. Tomu se ale neda nijak zabranit. Drzost takovejch fracku je obrovska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Takze som mal vlastne stastie, lebo zatial som si nevsimol, zeby nieco chybalo, ufff. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Mnoo jsou taky lidi, ktery tomu vic rozumej, ale myslim, ze vyhackovat dvere uz neni mozne. Celej mechanismus je zakrytej a planzetou, nebo dratem se k tomu neda dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Musel to byť fakt nejaký amatér, pravdepodobne feťák, ktorý nevedel, čo vôbec robí. FII aj R ide otvoriť len jedným spôsobom, stačí k tomu aku vŕtačka s 3mm vrtákom - viac neprezradím. Stále to je ale lepšie ako OII, tá ide otvoriť bez poškodenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 možná je to tochu OT, ale podle mě je nejlepší zabezpečení EuroGAP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Netuším zda by to bylo realizovatelné,ale napadá mne ještě způsob ochrany auta proti zcizení.Starý mobilní telefon s aktivní SIM kartou umístěný pod sedačkou spolujezdce dobíjený z baterie vozu-myslím že Policie ČR by po dohodě s operátorem najít souřadnice,kde se SIM nachází.Takové levné GSM vyhledávání................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Rusicku GSM koupis za cca 500 kc a ma dosach asi 20 m. Zapnu ji otevru auto, pockam 10 min pro jistotu a potom mam hafo casu jak to nastarovat. GSM uz nema cenu... Liby se mi ta patrona pod sedacku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Kamaradoj ukradli roomstera ve kterem mel i telefon nekde pohozeny, na policii nahlasil cislo ale nevedel imei, podepsal jim papir, ze souhlasi aby si ho zjistili a po mesici mu rekli, ale vy ste nam nedal imei toho telefonu, pritom je to pro ne zalezitost jednoho hovoru, takze kde neni vule...je nejakej mobil uplne k prdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 To je docela škoda.Ta policie mne teda moc neuchvátila-přitom bych řekl,že by třebas mohli být rádi za rychlé vypátráni auta ještě s lumpem zlodějským za volantem-taková Kobra11..... Až by nám večer na N@VĚ líčili jak s nasazením života chrání majetek obyčejných lidí,nejedna slza dojatého diváka by určitě ukápla......... Zajímavé je,že při páchání zváště závažné trestné činnosti je metoda vyhledávání pomocí mobilního telefonu velmi rychlá a učinná.Nehledě na to,že ve spoustě měst jsou všude možně kamery a v tu chvíli kdy se telefon v určitý čas přihlásí na BTS základnu blízko monitorovaného místa mají možnost mít i fotku nebo záznam. Holt nejsme VIP klienti,jen si vzpomínám jak ve Francii synovi prezidenta Sarkoziho ukradli skútr a v největší pátrací akci v dějinách země byla motorka nalezena........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukee Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Ahojte, sice stara tema, ale sposob ktory Igor nechcel pred vyse rokom popisat som vcera videl na svojej novej fabke a to vsetko kvoli airbagom... bojim sa, ze sa to bude stavat castejsie... auticko som nemal este ani rok :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 lukee: Bohužiaľ máš pravdu, na každý typ auta existuje nejaká finta! Len je smutné, že tí smradi na FII/R kvôli dvom blbým airbagom zlikvidujú aj spínačku a dvere. Poznám človeka, ktorému takto vykradli FII v priebehu jedného mesiaca 2-krát! Nakoniec si dal namontovať Zeder. Pár dní nato si znova došli po airbagy, ale kvôli zamknutému Zederu nevedeli vytočiť volant a vycvaknúť airbag - tak mu "za odmenu" dorezali sedačky... A to ten človek nebýva v Bronxe, ale v úplnom centre nášho hlavného mesta a parkuje na platenom mieste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 (editace) To tajemství Cosbyho je jednoduchý,falešná diagnostická zásuvka pod napětím a tu pravou šikovně schovat úplně někde jinde pod plastama,je to jedna ze základních věcí zabezpečení auta,protože tyhle auta se kradou "přes zásuvku" Editováno: 12. leden 2010, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukee Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Ma to trosku zacina desit Igor. Aj ked sa mi FII fakt paci a som s nou velmi spokojny, rozmyslam, ze by som ju predal a kupil si inu znacku, ktorej airbagy nebudu az tak atraktivne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 V noci mi niekto prichystal "krááásne" prekvapenie . Nechápem čo to malo znamenať, nič nezmizlo a ešte sa aj dorezal. Hlavne mi nejde do hlavy, čo si sľuboval od toho doondenia ovládača okien... Nové okno 40€, aspoň to ma potešilo, lebo som čakal podstatne viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Hm,to je v pr....To byl asi nějakej idiot.Nejhorší je ale vždycky to auto pořádně vysát,protože to sklo je všude,a ještě dlouho vypadává ven během jízdy,např v kolejnicích sedadel,atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 kdyby se aspoň ty idioti, co se to pokoušejí ukrást, naučili a nezničili kvůli jedný věci půl auta. přitom škodovka je jedna velká skládačka a vše jde víceméně bez problémy vyndat i bez poškození ostatních věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.