zdeno77 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Zdravím Vás,co říkáte na to, že už chcou postihovat a pokutovat blikání dalkovymy světly na proti jedoucí před polic. hlídkou? Tak budeme blikat dal,ale budeme blikat směrovkami.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Dobrý nápad podle mě jsou to Ko*oti a už fakt neví čím by buzerovali.. Blikám celkem často a většinou ani ne tak kvůli kontrole (moc jsem jich nepotkal) jako spis nerozsvicena svetla (neskutecne me to stve) vidim, ze se na to fakt vykašlu jak mi všichni radí neb za to ještě dostanu pokutu (místo toho druhýho co si neumí ani rozsvítit..) Ale dobrý je, jak říkal ten právník, požadoval bych dokázání, což je bez videa nebo přímého foto pak dost těžko prokazatelný a fakt na hádání.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 (editace) Ještě by mohli dávat pokuty za zneužití klaksonu Opravdu jsme čím dál, tím větší Kocourkov Editováno: 13. Srpen 2008, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 13. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Já taky neblikam jen na hlidku, ale upozornuju na ner.svetla,na bourčky, blikani považuju za dobrou komunikaci mezi řidiči.Blikam dost často,a i na mě často bliknou a sem jim vděčny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Jsou to paka....když mě zastaví a budou s tutím prudit, tak jsem zvědavej jak mi to dokážou....klidně půjdu di správního řízení....bez důkazu nemaj nic v ruce...a nějakej blábol co už jsem tady na foru už taky slyšel, že dva policajti mě tzv. přehlasujou že maj pravdu...to snad ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Ještě by mohli dávat pokuty za zneužití klaksonu Opravdu jsme čím dál, tím větší Kocourkov Tak za ten klakson bych se vůbec nezlobil.Dobytci,kteří jsou líní vylézt a zazvonit a místo toho vytrubujou,tak těm bych se s chutí zasmál kdyby se zrovna nachomejt polda,kterej by je voflastroval. No a pokud se toho blikání týká,asi další blábol.Jak už bylo řečeno,jak to dokázat .A jinak za určitých okolností je povoleno blikat,jak by někdo dokazoval,že taková situace nenastala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 To jsem zvědavej jak to chtějí dokazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Tak za ten klakson bych se vůbec nezlobil.Dobytci,kteří jsou líní vylézt a zazvonit a místo toho vytrubujou,tak těm bych se s chutí zasmál kdyby se zrovna nachomejt polda,kterej by je voflastroval. No a pokud se toho blikání týká,asi další blábol.Jak už bylo řečeno,jak to dokázat .A jinak za určitých okolností je povoleno blikat,jak by někdo dokazoval,že taková situace nenastala? Tak to mně nenapadlo, jsem to myslel ironicky. Ale pravda, že mi to taky vadí jak někdo pořád vytrubuje pro nic za nic. Jako třeba v Homolkových Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 To jsem zvědavej jak to chtějí dokazovat Asi jako bezpečný odstup 2 vteřiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 To mě nevzrušuje "ale pane příslušníku to on blikal na mně tak jsem myslel, že mi svítí dálková světla, tak jsem jen zkusil jestli jo nebo ne..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Asi jako bezpečný odstup 2 vteřiny Tak ten je ještě jakštakš měřitelný, ale to blikání Kdyby se radši starali o to co mají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Sam blikam a budu blikat dal. Jsou to paka :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 ja a blikat pane policisto, to snad ne. To se Vam muselo jen zdat a nebo tam byla pricna nerovnost a auto se na ni zhouplo. Jinak fakt nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 neda se to dle meho dokazat a je to naprosty nesmysl. kazdopadne i kdyby me za to pokutu dat chteli tak ji na miste nikdy nezaplatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 to se lehko rekne, za tyden budu chtit neco na urade a a vy tu mate nejakou neuhrazenou pokutu, a business v pi kvuli nejakymu debilovy u krajnice s placackou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 neda se to dle meho dokazat a je to naprosty nesmysl. kazdopadne i kdyby me za to pokutu dat chteli tak ji na miste nikdy nezaplatim. Vezmou si jí z daní, takže stejně neutečeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 nejde o to ze si ji stejne vezmou, ale o nezaplacenou pokutu. Dokud nevyrovnas nedostanes zadne potvrzeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 pání, vy to tu žerete, naprosto zbytečné!!!, ještě jsem neviděl nikoho z kolegů, kdo by dal flastr za probliknutí, nehledě, že tady se nejedná o probliknutí - upozornění někoho, kdo má vyplé světla, nebo něco podobného. To, že někdo navrchu na prezidiu neví co má od nicnedělání dělat a rozhodne, že se budou flastrovat tyto ...? To už tu bylo mnohokrát. Co se týče dokazování, proč? Prostě se to oznámí do odbor dopravy a pak se tam třeba poperte, pokud řidič nesouhlasí, má na to právo, oznámení o přestupku je sepsáno rychle, pak se to šoupne do komise, a je to jen vaše zdržování při následném projednávání. Ale jak jsem psal výše, až se to někomu z vás stane, pak rozumujte, do toho nikdo z kluků nepůjde, a taky proč, mám se hádat s nějakým volem? Buďto to nevidím, a pokud je ... tak se dá jako vždy najít něco jiného, právě proto se tu divím tomuto vláknu. Je to jen další strašák, který se stejně rychle zapomene, jako ho někdo z vyšších míst nařídil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Jo a co se týče nezaplacenek, osobně radím vždy zaplatit v daném termínu, nebo pak zaklepou na dveře exekutoři s celní správou a to je pak jiné kafé. Pokud nechceš zaplatit, tak není nic jednoduššího že nebudeš při projednávání přestupku souhlasit a pak se domluv na odboru dopravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Mně celkem na tomhto vlákně zaráží, že, jak píše Blizard, kdosi ve vedení vymyslí kravinu, ale tady nečtu nic jiného, než o policistech u silnice, o debilech u krajnice s plácačkou..přijde mi to celkem mimo mísu a tohle vlákno bych dal tak do Hospody..je absolutně o ničem..určitě hodně patří do OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 A tam se nejednalo o bliknutí ale o upozornění řidiče před tebou na policejní hlídku. Jak řikal právník ať už to uděláš jakkoliv musíš se sám přiznat jinak to je nepostižitelné. Pokud se přiznáš jako řidič v té ukázce, vyfasuješ pokutu, přiznal jsi se že jsi upozornil auto na hlídku. Jinak já jsem nikoho na hlídku neupozorňoval a nikdo nedokáže opak a pokutu nedá. Navíc poliši říkali že žádnou akci na toto nechystají a chystat nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 jak jsem psal, někdo se zase chytá nesmyslů a pak z toho dělá vědu, koneckonců máme na práci jiné věci než stát na cestě, s takovou jak to jde u policie dál nezbude na té cestě nikdo. Takže tu budeme jak na divokém západě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Akurát to teraz dávali v správach, má to byť v ČR aj SR. Už nemajú za čo vyberať? To je sila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 No a ještě říkali, že naše policie čeká na 2600 nových škodovek, chce 4é nových rychlých motorek a nevím kolik aut na dálniční piráty. Mondeo nevidím na dálnici jak je rok dlouhý, Fabiema jezdí tak akorát na nákup pro svačinu a domů a ještě dostanou tolik aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 já jsem zvědavý co do nich budeme lít, už teď není za co jezdit, teda neberu velké města. Takže auta budou stát zase někde v garážích. No a taky kdo v nich bude jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.