Přejít na obsah

Zakaz blikani před policií

zdeno77

Doporučené příspěvky

Dobrý nápad ;) podle mě jsou to Ko*oti a už fakt neví čím by buzerovali.. Blikám celkem často a většinou ani ne tak kvůli kontrole (moc jsem jich nepotkal) jako spis nerozsvicena svetla (neskutecne me to stve) vidim, ze se na to fakt vykašlu jak mi všichni radí neb za to ještě dostanu pokutu (místo toho druhýho co si neumí ani rozsvítit..)

Ale dobrý je, jak říkal ten právník, požadoval bych dokázání, což je bez videa nebo přímého foto pak dost těžko prokazatelný a fakt na hádání.. lol:p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou to paka....když mě zastaví a budou s tutím prudit, tak jsem zvědavej jak mi to dokážou....klidně půjdu di správního řízení....bez důkazu nemaj nic v ruce...a nějakej blábol co už jsem tady na foru už taky slyšel, že dva policajti mě tzv. přehlasujou že maj pravdu...to snad ne....

Odkaz ke komentáři

Ještě by mohli dávat pokuty za zneužití klaksonu :feve:

Opravdu jsme čím dál, tím větší Kocourkov :help:

Tak za ten klakson bych se vůbec nezlobil.Dobytci,kteří jsou líní vylézt a zazvonit a místo toho vytrubujou,tak těm bych se s chutí zasmál kdyby se zrovna nachomejt polda,kterej by je voflastroval. fuck

No a pokud se toho blikání týká,asi další blábol.Jak už bylo řečeno,jak to dokázat .A jinak za určitých okolností je povoleno blikat,jak by někdo dokazoval,že taková situace nenastala?

Odkaz ke komentáři

Tak za ten klakson bych se vůbec nezlobil.Dobytci,kteří jsou líní vylézt a zazvonit a místo toho vytrubujou,tak těm bych se s chutí zasmál kdyby se zrovna nachomejt polda,kterej by je voflastroval. fuck

No a pokud se toho blikání týká,asi další blábol.Jak už bylo řečeno,jak to dokázat .A jinak za určitých okolností je povoleno blikat,jak by někdo dokazoval,že taková situace nenastala?

Tak to mně nenapadlo, jsem to myslel ironicky. Ale pravda, že mi to taky vadí jak někdo pořád vytrubuje pro nic za nic. Jako třeba v Homolkových :smich:

Odkaz ke komentáři

pání, vy to tu žerete, naprosto zbytečné!!!, ještě jsem neviděl nikoho z kolegů, kdo by dal flastr za probliknutí, nehledě, že tady se nejedná o probliknutí - upozornění někoho, kdo má vyplé světla, nebo něco podobného. To, že někdo navrchu na prezidiu neví co má od nicnedělání dělat a rozhodne, že se budou flastrovat tyto ...? To už tu bylo mnohokrát. Co se týče dokazování, proč? Prostě se to oznámí do odbor dopravy a pak se tam třeba poperte, pokud řidič nesouhlasí, má na to právo, oznámení o přestupku je sepsáno rychle, pak se to šoupne do komise, a je to jen vaše zdržování při následném projednávání. Ale jak jsem psal výše, až se to někomu z vás stane, pak rozumujte, do toho nikdo z kluků nepůjde, a taky proč, mám se hádat s nějakým volem? Buďto to nevidím, a pokud je ... tak se dá jako vždy najít něco jiného, právě proto se tu divím tomuto vláknu.

Je to jen další strašák, který se stejně rychle zapomene, jako ho někdo z vyšších míst nařídil.

Odkaz ke komentáři

Jo a co se týče nezaplacenek, osobně radím vždy zaplatit v daném termínu, nebo pak zaklepou na dveře exekutoři s celní správou a to je pak jiné kafé. Pokud nechceš zaplatit, tak není nic jednoduššího že nebudeš při projednávání přestupku souhlasit a pak se domluv na odboru dopravy.

Odkaz ke komentáři

Mně celkem na tomhto vlákně zaráží, že, jak píše Blizard, kdosi ve vedení vymyslí kravinu, ale tady nečtu nic jiného, než o policistech u silnice, o debilech u krajnice s plácačkou..přijde mi to celkem mimo mísu a tohle vlákno bych dal tak do Hospody..je absolutně o ničem..určitě hodně patří do OII

Odkaz ke komentáři

A tam se nejednalo o bliknutí ale o upozornění řidiče před tebou na policejní hlídku. Jak řikal právník ať už to uděláš jakkoliv musíš se sám přiznat jinak to je nepostižitelné. Pokud se přiznáš jako řidič v té ukázce, vyfasuješ pokutu, přiznal jsi se že jsi upozornil auto na hlídku.

Jinak já jsem nikoho na hlídku neupozorňoval a nikdo nedokáže opak a pokutu nedá.

Navíc poliši říkali že žádnou akci na toto nechystají a chystat nebudou.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...