mole.first Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Tak že by se to tu ještě na poslední chvíli rozjelo? To Hrabě: Jak řekl Dakie, pesana sebou nebereme. Ten náš designovej pes není na takovýhle dobrodružství moc stavěnej... A co se týká společnýho odjezdu z Prahy, můžeme si zavolat, pošli mi do SZ svoje číslo, ale obávám se že to nevýjde. Zkusit to můžem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Počítám, že bude Prágl zacpanej jak velký parkoviště. Taky bych se přidal k vám, ale než se protlačím, tak vy už budete na Doksích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 foromen: ty jsi z Kladna tak přez Prahu vůbec nejezdi. Kladno-Mělník-Dubá-Doksy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Však neboj, jinak nepojedu . nejsem cvok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Mělník-Dubá=pěkný zatáčky a bmba asfalt - Bobíkem se tam vždy parádně projedu až pištěj gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Ze bych se taky dorazil podivat? Patek vecer nebo sobota rano, ale odpoledne bych uz musel pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 To se vám to plánuje co Jen si to užijte a pak pošlete fotky... Ale na dalším sraze se určo uvidíme, všichni 3 + auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Tak, je to jasný, jedu ve 3. Berem s sebou i toho našeho Trhače rozmazlenýho. Doufám, že to zítra klapne jak má a do 19,00 hod. jsem na místě. HUŽ se na VÁS Bando těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2008 my se na vás taky těšíme!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Vy se máte,já jdu ještě zítra makat až do večera. Ale v sobotu ráno jsem tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 vypada to ze pocasi nebude nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2008 počásko musí klapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 já jedu taky aspoň vás poznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2008 oki, jak bylo psáno výše, hledej modro-bílou vlajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 A co já, můžu jí taky hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2008 jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 No jsem trochu nachcípanej. Ale zatím mám v plánu dorazit. Jen kdybych byl nějak hodně špatnej ráno. Kde bude plac, zase nad kioskem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 tady je zatažíno,ale aspon neprší...snad to vydrží přez víkend....mám trochu nablejskáno tak se těšte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 nablejskáno jako vždy, psí kulky proti tobě hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2008 u nás je pěkně, tak doufám že to vydrží! jinak sem byl teď mejt u Marka na wapu Mates: standartní plácek pro SH, jen ho asi budem muset trochu rozšířit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Zmena....Dorazim dneska Auto pripraveny, uz jen sbalit nejaky drobnosti a mazu.... Drzte mi fleka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Auto naleštěný, zbaleno, jen se čeká na foromenku a vyrážím. Držte mi fleka bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 tak ja dorazim taky, drzte nam fleka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Tak já taky zítra dorazím, můžu se k Vám na parking plac taky přifařit?? Auto budu mejt ráno, snad to stihnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.