josefino Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Zdravím vás Octaviáni. měl bych pro vás pár otázeček, tak konečně bych si chtěl pořídit nějakou octávii a napadlo mě, že bych si jí dovezl z německa, ale nevím co všecho stím souvisí našel jsem tydle stránky http://suchen.mobile.de/ no a chtěl bych se vás zaptat jsou na těch stránkách normální ceny připadá mi že ty octávky tam jsou až nějak moc levné né?? Zkoušel už někdo brát ate přes tydel stránk??? Vím že mám blbé otázky, ale v tomdle tom se zrovna moc nevyznám dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mannik Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Ahoj,polovina z toho jsou podvody,na fotce maj často jiný auto jen aby tě nalákaly.Spousta jich chce poslat peníze jako zálohu,aby Ti auto podrželi,ale peníze už neuvidíš.Ale občas jsou tam i normální prodeje.To je moje zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefino Vloženo 27. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 No a není tady někdo, kdo se tímdle tím zabývá??? Kdo třeba ty auta dováží a ským by se dalo domluvit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Jednoduchy reseni..Nektery inzeraty jsou fake,ale ne vsechny..Samo,ze na inzeratu Octavky z roku 03 za cenu 5000€ nebude neco v poradku. Nicmene,kdyz si vyberes nejaky auto,chce to nekoho,kdo umi dobre nemecky,pokud neumis ty sam..Zavolat tam,tim nic nezkazis..Bud to bude fake a bude to neexistujici cislo,nebo ti to vezmou a muzes zacit jednat.. Vytahni z nich po telefonu vse,co pujde...Jinak se prodavajici necha stahnout na cene vetsinou uz po telefonu zpravidla tak do 500€.. Samo,ze pokud nejsi magor (nic proti tobe,myslim to obecne) tak neudelas to,aby jsi nekam poslal penize predem.. Prodavajici ti auto tak 2-3 dny podrzi i bez penez,zvlast,pokud je to soukromnik a ne bazar..Je i lepsi kupovat auto od soukromnika,nebo v autorizovane prodejne-jejich bazaru.V nemecku maji klasicke bazary bud Turci,nebo Arabove,zvlast v pohranici a tam auta byvaji kolikrat-ovsem ne vzd-neco,jako u nas...Stocene tacho atd...Znas to,tyhle narody jsou smelinari... Pak uz zalezi jen na tobe,jestli se pro auto vypravis. Pocitej,ze k cene auta musis pricist tak 10tis Kc ohledne prihlaseni,cesty,litani atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 No a není tady někdo, kdo se tímdle tím zabývá??? Kdo třeba ty auta dováží a ským by se dalo domluvit??? Určitě je....porhledej sekci prodám a tam na někoho jistě narazíš....teď si nemůžu bohužel vzpomenout na jméno/nick.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 mobile.de mi přijde celkem seriózní oproti skout24 je to 100 a 1 nechali jsme s domluvit a dovést spoustu aut co byli na mobile.de a na pár vyjímek dobrej obchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Zdarec taky mám v plánu pořídit si ještě jednu octu, uvažoval jsem taky o dovozu z reichu, tak by mě to taky zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 přesně jak píše Martyp ještě upřesním: cena za pojištění na 5 dní na cestu zpět do ČR cca 80 Euro, cena za převozní SPZ cca 10 Euro, v ČR na STK max. 2500 Kč, emise 300 Kč, na úřadě max. 2500 Kč, doba, za kterou se dá zvládnout v SRN odhlášení, pojistka atd. může být 1 hodina až třeba do druhého dne, chce to domluvit s prodávajícím, aby ti zjistil tuto dobu a pomohl na úřadě jde to zvládnout v poho, hlavně nenaletět a pořádně zkontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 No a když už se ptal Josefino tak se zeptám taky, Jestli se tady nenajde někdo kdo převáží auta z reichu a kdyby byl někdo z okolí ostravy tak by to bylo perfektní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 no kdybys byl ze severozápadních čech, tak tam s tebou klidně zajedu, ale ostrava je pro mě daleko, bohužel, zvládneš to sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Pokud vím, zabývá se tím uživatel Nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42716 ...zde je více informací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Ok díky moc, todle už mi docela dost pomohlo, aspoň budu vědět jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engelhart Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) Zdarec chlapi, včera jsem dostal zprávu od Josefína. Taky vozím z reichu, ale Oktavky a Fabie pouze přímo od škodovky, minimálně ze škoda sálónu. Pokud máte tedy někdo zájem o bližší dohodu nebo info jsem na: 777 848 160 nebo e-mail: engelhart@seznam.cz. Do reichu jezdím 1-2 týdně takže není problém. Navíc od dubna jsem si rozšířil dovozový park o zahradní traktory a techniku. Souhlasím s kolegama o Arabech a podvodech, proto vozíme ostatní auta pouze od známích jen ze 4 autoplatzu, škodovky pak jen z autosalónů. Takže záleží na dovozcích, kdo má jaký přístup a známí. Já dodnes neměl ani jeden problém, a to už dost aut mi sjelo z podvalu. Takže pokud bude zájem, volejte nebo pište na e-mail. Tady na fóru jsem už opravdu jen občas, tak je lepší ta ostatní komunikace. ŠKODOVCE ZDAR !!!!!! Editováno: 29. Srpen 2008, autor: olisoft nepouzivaj na cely text hrube pismo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 cus, ja som si tiez doviezol octu z nemecka po telefone som zjednal cenu a ked som prisiel tam este trochu zhodil (boli tam zopar skrabancov, na fotkach neviditelne) a zatial spokojnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eisy Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Cav, aj ja mam Octavku z tychto stranok mobile.de ! a zatial spokojnost......... mno mam ju mesiac A dovoz aj vsetky papierovacky mi robili znameho znami , neboli tam 1x tak oni uz vedia kde, co a ako!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Já sem si tam sehnal báwo a nadmíru spokojen,jak s cenou tak s jednáním prodávajícího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 máš fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Ty jezdíš taky k sousedům pro káry?? jsi někomu psal že kdyby byl z čech tak bys s ním jel. děláváš to tak ž si vezneš "zákazníka" on si vybere a ty zařídíš?? teda jestli vozíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 máš fotky? Mám,ale nevim jak se sem vkláda j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 to já mám s Mobile.de špatné zkušennosti.Polovina aut tam není,podvody atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 když je tam kára za 1/2 reálné ceny tak je jasný že to nebude realita jinak je to jak u nás, občas dobrý občas špatný - jde spíš o to že fotka neukáže vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrh90 Vloženo 21. Duben 2019 Sdílet Vloženo 21. Duben 2019 Ahoj, vím, že téma už je tady starší, ale i přesto to. Koupě vozu z mobile.de může být velice výhodná. Spousta lidí jen neví jak přesně na to. Na stránkách je spoustu jak kvalitních tak i nekvalitních vozů a prodejců. Důležité je, dát si pozor na pár základních věcí. Podrobně si pročíst popis, podívat se pořádně na všechny fotky a hlavně podívejte se podrobně na recenze bazaru (koupě od soukromníků bych se raději vyhnul). Koho by to více zajímalo tak se podívejte i na návod jak při výběru a koupi vozu z mobile. de postupovat - https://doveztodal.cz/jak-na-hledani-a-dovoz-aut-z-mobile-de/ :) příznám se, pomáhal jsem s jeho sepsáním, ale myslím, že spoustě lidem pomůže :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.